Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Sziasztok,
Boldog uj evet mindenkinek, iden meg nem jartam erre de most gondoltam megosztom veletek amit tegnap az itteni hirekben hallottam:
Franciaorszagban BETILTJAK A DIANE 35-ot!!!
3 honapon belul kivonjak a forgalombol ezt a szart! Egy kisholgy dontott ugy hogy ugyvedhez fordul mert amiota ezt a fogamzassgatlot szedi mindenfele baja van es pert inditott, kozben jottek masok is es kiderult hogy elvileg ennek a fogigatlonak a kovetkezteben itt kint 4-en meghaltak es tobb szaz(!!!) trombozisos esetrol szamoltak be....arrol ne is beszeljunk hogy ha abbahagyjuk a gyogyszert akkor annyira hullik a haj hogy az kopaszodashoz is vezet, sot az en esetemben a diane erosebb valtozata az Androcure mehpolipot eredmenyezett. Nem tudom otthon mi a helyzet, de tobb topikot is lattam mar ami a Diane artalmait vitatja.
Az en hajhullasomrol annyit hogy van nemi javulas, hol fent hol lent, mostmar lassan 3 honapja tomom magamba folyamatosan a vasat lesz ami lesz (nalam irto hasfajasokat tud neha produkalni) plusz szedem a cinket es a sorelesztot. Immar negyedig honapja hogy hennazom a hajam, heti egyszer teszek fel illoolajos-argan olajos pakolast a fejemre es a samponomba is teszek rozmaring + ylang ylang illoolajat. MAr tobben megjegyeztek akik regebben lattak hogy dusabb a hajam ( en nem erzem), es aki pedig nem ismeri a hajhullasos mizeriam (par kollega) megjegyezte hogy nagyon szep fenyes a hajam. Hat remenykedjunk. Mindenkinek sok kitartast!
Drága Kori és Anonima, nagyon rendesek vagytok, köszönöm a bíztatást!
Hát mást nem is tudunk, mindent megteszünk és bízunk, Nektek is javulást kívánok!
Nem jöttem rendbe. De valahogy már nem érekel.Kapkodom a lesz*om kapszulákat szorgalmasan:-)Próbálok,más előnyöket kovácsolni.Ez hajbigyó sok pozitívumot hozott az életembe. Sokkal egészségesebben táplálkozok,49-52 kg között mozog a súlyom,rengeteget tornázok. 36 éves leszek nyáron,de mindenhol sziát köszönnek a pénztárnál,a mögöttem álló unokahúgomnak meg jónapotott.Kell ennél több?Ha nem lenne ez a hajizém, valószínű,hogy egy dagadt narancsbőrös,nő lennék.
Van kép az adatlapomon,ez most volt ősszel. Itt pont egy mélypont hajügyileg. Pont hulló szakaszban voltam. Mostanra visszadúsultam valamennyire.Nem a legjobb minőség,de azért látszik,hogy nincs annyira kint fejbőröm,még rossz szakaszban sem.
:D
Szia Kori!
Szerintem nem jöttek rendbe,csak belefásultak már egy kissé.Én is 4 éve élek együtt ezzel a problémával és még mindig csak egy helyben topogok.
Viszont,nem romlik az állapotom,az is valami.
a cypromix tart rendben.Amit csinálok még,hogy minden nap edzek. Kardió és erősítés.Alacsony GI kajákat eszek. Édesítésre xilit,sütésre-főzésre kókusz zsír,Dw liszt
Minden nap bekapok egy Kalcium +magnézium+ cink+ D3 vitaminos kapszulát,évente 2X megcsinálok egy Elevites kúrát.
Így szinten vagyok. Most dúsultam egy kicsit,de a tél az nálam mindig ilyen.
Az az érdekes, hogy nekem mindig 32-34 nap volt, de ettől soha nem hullott a hajam, viszont a másfél évvel ezelőtti festés betett neki, akkor kezdett ömleni, hogy ez most véletlen egybeesés, vagy a festék a ludas, nem tudom, de miért pont rá 4 napra kezdett hullani, addig semmi, viszont ha az az oka, akkor miért nem múlik el magától ennyi idő alatt, és mi köze a mensinek az egészhez?? nem értem, már semmit nem értek.
A kezelés tényleg gyorsan hatott mindkét alkalommal, most végig fogom vinni, amíg kell, elvileg már amúgy is csak havonta megyek, utána még ritkábban, utána évi 1-et ajánlanak, de már ott tartok, ha kell, járok minden hónapban, ha csak ez segít. Szerintem ha egy ideje már beállt, talán rögzül a szervezetben, hogy az a helyes működés, nem tudom. Majd ma megkérdezem:)
Jó lenne, ha nem csak időszakosan tudná ez a kezelés megoldani a problémáidat. :( Bár ez a 2 hónap tényleg nem sok idő...
Arra mondtak valamit, hogy mennyi kezelés kell ahhoz, hogy visszaálljon a normál működés?
Én egy másik fórumozótól olvastam, ő fél évig szedte, neki Rencz Rita mondta ezt.
Rendszeresen futópadozok, het 30x30 perc.
értem. :(
szerintem akkor is próbálj meg időpontot kérni, én jártam már úgy, hogy lemondtak egy időpontot, és pont mehettem két héten belül. furának tartanám, hogy egy inzulin/glükóz szint beállítására készített gyógyszer pont ellentétes hatású lenne (főleg úgy, hogy tartod is a diétát) - persze elképzelhető, de akkor elég sok mindenki pórul jár.
persze én is.
mozogsz is rendszeresen valamit?
de hol olvastátok? mert szerintem ez nem igaz így. ennyire nem lehet/ne felelőtlen a Tűű, és én jó szakembernek tartom. az eucreas leírásában ráadásul szerepel egy ilyen:
"Évente legalább egyszer kezelőorvosa ellenőrizni fogja, hogy a veséi normálisan működnek-e."
ez feltételezi, hogy több mint egy éven át szedhető legalább. (mondjuk persze azt is megmutatja, hogy vizsgálatok kellenének, nem roncsolt-e valamit időközben..)
A hajvarázsról rendeltem (a linket nem engedi betenni a hoxa...)
Nem volt HairMax karácsony előtt, és nekem sürgősen kellett valami. Csomagban 15.000,- volt, fixálóval együtt.
Légyszíves küldd el a parókakészítő elérhetőségeit! Köszi előre is.
Nekem van parókakészítő ismerősöm. Rengeteg munkája van, nagyon diszkrét és mivel együtt érez abszolút, így olcsó is. Árat nem tudok és látatlanban ő sem tud mondani. Pesten dolgozik a 20. kerületben. Ha akarod priviben megadom a számát.
Ez a Hairpower mennyibe kerül, honnan rendelted?
Sziasztok újra!
Van itt olyan, aki végül is félparókát / pepit csináltatott? Ha igen, hol érdemes?
A HairPower hozta azt, amit elvártam tőle, de nem tudom elképzelni, hogy hosszú távon / állandóan használjam. Rettentően merev tőle az egész frizura, a fixálója is nagyon erős.
Az én hajam tizensok éve hullik, sok mindent próbáltam, eredmény nélkül, és azt hiszem, már nincs erőm tovább ezzel küzdeni. Viszont nem vagyok még negyven, nem szívesen járnék kilátszó fejbőrrel. :-(
Varga cseppek. Rosman-ban kapható. Van fejbőrre való is és hajra való is.
Először a fejbőrre hatót kell naponta használni, utána 2-3szor egy héten Tuti.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!