Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

934. pesmár (válaszként erre: 932. - Vikicy)
2009. jan. 19. 10:59
Én is most kezdtem el használni az Alpecin sampont.Akkor én is kipróbálom,hogy tovább hagyom rajta.
933. pesmár
2009. jan. 19. 10:52
Szerintetek ha hullik,melíroztatni se szabad?
932. vikicy
2009. jan. 19. 08:49

Sziasztok. A kipróbáltam a zacskós módszert :)Az Alpecin sampont a min.2 perc helyett így kb. fél órát hagyom a hajamon. Utána lemosom. Nem akarok nagy szavakat használni, de olyan gyönyörű fényes és egészséges, erős lett utána a hajam, hogy magam sem akartam elhinni. Utána Varga hajcsepp, minden nap 1*, kovaföldkapszula napi 3*.

Úgy néz ki, beválik ;)

2009. jan. 14. 14:00
Világosszőkére van festve, de alapvetően sötétszőke. nagyon ronda, amikor valaki ilyet hagy lenőni...
930. vikicy (válaszként erre: 929. - Dorottka)
2009. jan. 9. 08:45
Szia Dorottka, milyen a hajad, hogy nem lehet lenöveszteni?
2009. jan. 8. 11:59

sziasztok!

nekem is elkezdett nagyon hullani a hajam... talán azzal lehet kapcsolatban, hogy 7 év után abbahagytam a fogamzásgátló szedését...

mindenesetre kiábrándito, hogy a hosszú hajam egyre csak fogy pár hónapja...

szerintetek ez a Bánfi sampon-hajszesz-balzsam+ kovaföld kapszula kúra festett hajra is beválik? vagy hagyjam abba a festétst is? ami mondjuk nem lenne egyszerű, mert nem lehet lenöveszteni...

köszi előre is!

928. mucska
2009. jan. 6. 14:15

Napi 3 szem kovaföld kapszula, 1 szem cink, Bánfi hajsampon, hajszesz és balzsam.

Megmosom a samponal a hajam, utána jön a szesz, ami rajta van a fejemen 1 órát.(zacsit huzok a fejemre és törölközőbe bugyolálom)Ha letelt akkor megmosom samponnal ujra az is rajta van egy pár percet, majd balzsam.Most egyenlőre a hajfestést teljesen mellőzöm.

Nekem úgy néz ki ez válik be, pedig ha valaki azt mondja valaha bánfit fogok használni kinevetem....

Remélem segithettem!

2009. jan. 6. 11:27

mucska-hoz lenne egy kérésem.

Írd le légyszíves pontosan a termékeket amiket használsz. Báno kovaföld kapszula, Bánfi sampon és a többit is kérlek, mert a hajszeszt, amit használsz, azt mondjuk nem említetted pontosan a hozzászólásodban, de lehet, hogy én voltam figyelmetlen. Köszönöm a segítséget.

926. mucska
2009. jan. 5. 20:21

Bocsánat módositok: kovaföld kapszula..... nem kovasav...

bocsi

925. mucska
2009. jan. 5. 19:57

Sziasztok!

Szeretném leírni a történetemet hátha segit valakinek.

Kb. 8 éve kínlódok hajhullással illetve jelentős hajcsökkenéssel. Tudni kell, rengeteg hormonkezelésen estem át, azért hogy lehessen kisbabám. De ettől függetlenül kezdett hullani a hajam, és először fel sem tünt, mily mértékben csökken a hajam mennyisége. Egyszer egy fényképen szembesültem vele, hogy a hosszú rengeteg hajam oda és alig lóg valami hátul…..

Levágattam, majd csak jobb lesz… Na azt elértem vele, hogy az addig összefogott hajamon nem látszott, hogy mennyire kopasz a fejtetőm… rövid hajnál aztán teljesen szembeötlő…..

Évekig próbálkoztam minden vacakkal de semmi nem hozott sikert……. Varga hajcseppből vagy 4 üveggel elhasználtam, ami nem volt nagy öröm göndör hajnál, mert ahogy nedves a töve, ugy szét is megy a frizura….Voltam hajgyógyásznál aki azt mondta a helyzet menthetetlen… próbáljam megtartani azt ami van de nem hiszi, hogy lesz több…..

Nőgyógyásznál gyakran járok , fogaim rendben, mandula rendben….. vérkép rendben…..

Nagyon el vagyok/ voltam keseredve. Októberben újra elkezdtem olvasni ezzel kapcsolatos fórumokat, elolvastam mindent a neten erről. Azt gondoltam utoljára megpróbálom. Elkezdtem a Bánfi hajszeszt használni először mert egy autoimmun beteg barátnőm mondta neki sok hajat hozott vissza….Október 30n kezdtem használni. Egy újságban láttam rá egy hétre egy cikket a Biovanneról. Na mondom ezt elkezdem hozzá szedni. Elmentem a gyógynövényesbe, kérdem az eladó véleményét aki mondta, hogy szerinte jó, de próbáljam már ki Báno féle kovasavat, annyian dicsérik. Ezt kezdtem szedni november közepén, napi 3 szemet napi egy cinkkel kiegészítve. Utána vettem még Bánfi sampont, és két hete vettem Bánfi balzsamot is.

És most örülök! A körmöm olyan erős lett mint a műköröm! De ami miatt írok, RENGETEG! új hajam van amik már több mint egy centisek és vannak nagyobbak is, de erősek és végre látok esélyt , hogy megmaradnak.

Amikor a Vargát használtam akkor is voltak babahajaim, de ehhez képest semmi volt a mennyisége, és nem is tudott megnőni.

És ezzel nem azt mondom, hogy a Varga nem jó, de ha belülről nem egészítjük ki vitaminokkal akkor semmi értelme a sok csodalöttynek a fejre.

Végre egyszer látom értelmét a tablettáknak meg az hajszeszeknek azok után , hogy már a hajpótlás után is érdeklődtem.

Heti 2szer mosok hajat, olyankor a hajszesz 1 órát a fejemen van. Kicsit macerás, de úgy érzem végre megéri!

Remélem valakinek tudok segíteni, és köszönöm a fórumon a sok hozzászólást, mert onnan merítettem az ötleteket!

924. vikicy
2009. jan. 2. 11:32
Nem vagyok türelmetlen, de semmi változás..........
2008. dec. 14. 20:59
Azt hallottam, a Flavon max jó rá!
922. e6339f1e43 (válaszként erre: 921. - Vikicy)
2008. dec. 14. 19:25
ez az ! mindent bele ! :))
921. vikicy
2008. dec. 14. 13:08
Akkor hajrá ;) Köszönöm!
2008. dec. 14. 01:26
Nekem a Bánfi hajszesz segített,pedig nagyon hullott.Kb.egy hónapja használom.
919. e6339f1e43 (válaszként erre: 918. - Vikicy)
2008. dec. 13. 19:57

ne tedd !!! mármint ne vágd le!az nem segít,és akkor már inkább maradjon hosszú.

nekem jó a v. csepp, próbáld ki, csak finoman dörzsöld, mert kikopik!

918. vikicy
2008. dec. 13. 19:53
Varga hajcsepp. Mától. Az utolsó lehetőség. Aztán levágatom. A derékig érő hajamat. Kopaszra.Ááááááááááááááááááá!!!!
917. jibril (válaszként erre: 915. - Emily32)
2008. dec. 12. 12:59

A szépégkapszula nőknek 3900 ft. Gyógynövényboltban vettem , de néhány gyógyszertárban is lehet kapni. 60 darabos , reggel és este kell bevenni.Merem ajánlani, mert én már a több év alatt mindent kipróbáltam.

Van még egy gyógynövénykeverék, (Lukácsné néven ajánlották)amin nekem nem használt ugyan, de több ismerősömnek is segített. 4 gyógynövényből kell egyforma arányban összekeverni, csak vigyázni kell, mert nemcsak a hajra hat, hanem a testszőrzetre is. Ha valakit érdekel , akkor megkeresem a 4 gyögymövény nevét.

2008. dec. 12. 10:42
Biovanne kapszula nekem segített.
915. emily32 (válaszként erre: 914. - Jibril)
2008. dec. 11. 23:30
Milyen árban van?Drogériában kapható vagy gyógyszertárban?
914. jibril
2008. dec. 11. 23:19
Sok mindent kipróbáltam már, de nekem most a Beauty Caps szépségkapszula állította meg a hajhullást. Azóta a hajam kezelhetőbb is lett. Szerintem érdemes kipróbálni. 1 hónap után vettem észre a javulást!
2008. dec. 11. 15:51
revalid tabletta (kapszula) és sampon
912. vikicy
2008. dec. 11. 14:34
Nagyszerű, akkor most mit tegyünk? :)
911. kerkira (válaszként erre: 904. - Bubi 54)
2008. dec. 7. 15:32

Szia Bubi54!

Mennyi idő után vetted észre, hogy csökken a hajhullás a Varga cseppektől?

910. kerkira (válaszként erre: 909. - Vikicy)
2008. dec. 7. 15:30

Jaj vikicy, annyira meg tudom érteni mit érzel... :(

Tele van a lakás a hajammal, nemrég mostam meg, és annyi kijött, hogy az elképesztő.

Hetek óta kétségbeesve keresek valami hatásos módszert. A neten már átböngésztem minden fórumot, cikket, tanácsot ami a hajhullással kapcsolatos. A jövő héten, megint megyek bőrgyógyászhoz. Mostmár olyan szinten hullik nekem is, hogy kapkodok össze-vissza, minden sz@rt rákenek, beszedek..., persze tudom ez a legrosszabb módszer.

909. vikicy
2008. dec. 4. 10:41

Sziasztok. Alpecin sampon dobozára az van írva, azonnal érezhető a hatás. Sajnos, nekem ez sem vált be. Revalid hajszesztől hajmosás után is úgy néz ki a hajam, mintah ápolatlan és zsíros lenne. A kapszulától mindenhol megerősödött a "szőröm", kivéve a fejemen, arról nem is beszélve, hogy állandóan éhes voltam tőle....Fogászat, vérkép, rendben. Valakinek valami ötlete? ....

1 hónap alatt látványos mennyiségű hajszálat veszítettem el, és folyamatosan csak hullik, hullik, hullik....a hajam az ékességem volt.Most nagyon elkeseredett vagyok.

908. martika45 (válaszként erre: 907. - Kerkira)
2008. nov. 30. 10:56
Rendszeresen használtam, 5 hónapig a vargacseppet, de nem ért semmit, sőt a végére allergiás lett rá a fejbőröm.
907. kerkira (válaszként erre: 905. - Martika45)
2008. nov. 28. 10:48

A varga cseppeket meddig használtad és milyen gyakran?

Ez a másik "csodaszer" amit ki akarok próbálni.

906. kerkira (válaszként erre: 905. - Martika45)
2008. nov. 28. 10:46

Nem vagy egyedül :(

Teljesen kétségbe vagyok esve én is. Nekem kisebb-nagyobb megszakításokkal 10 éve hullik a hajam. Kb. egyharmada van meg a valamikori hajmennyiségnek.

Most 2 hónapja megint nagyon intenzív a hajhullás.

Minden sz..t kipróbáltam már én is.

Ami nekem egy darabig használt az Aloe Vera First nevű készítmény. Hajmosás után mint egy hajszeszt úgy használtam. Kb. fél évig nem hullott, és rengeteg babahajam nőtt. De most ezek is elkeztek hullani.

Most a Viviscalt akarom kipróbálni, ami egy vagyon. Valakinek van tapasztalata erről a tablettáról?

2008. nov. 27. 10:34
Nagyon el vagyok keseredve, mert már 1 éve hullik a hajam, használtam velformot, vargacseppet, bánfit de nem használt egyik sem! Tudok valamit ajánlani, ami segít?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook