Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

2008. jún. 5. 08:37
Azt tudja valaki, hogy ha derekig ero hajamat levagatom vallig, az segit-e a hajhullas ellen?
783. e6339f1e43 (válaszként erre: 782. - Zitamacska)
2008. jún. 5. 07:44
kedves zitamacska,köszi az infót! ez gyógyszertári cucc?neked mennyi ideje hullott a hajad? tudnál többet írni a szerről? és mennyibe kerűl? naponta alkalmaztad? bocsi a sok kérdésért! előre is köszi!
2008. jún. 3. 09:02

Azért jöttem be erre a fórumra, mert találtam egy hajszeszt, amit azért szeretnék másoknak is ajánlani, mert nekem zseniális volt!

Horror volt minden nap szembesülni azzal, hogy még mindig fogy a hajam...

Gondoltam ezért írok ide, mert itt ajánlotta valaki, azért kezdtem el én is használni.

A hajhullásom már régóta fennállt, tulajdonképpen a második gyermekem születése óta. Többmindent próbáltam, de nem segített. A Dr. Immun hajszesz viszont 1 hónapos használat után már sokat erősített a hajamon, nemcsak a hajhullásom állította meg.

A cég honlapján egyébként olvashatók vásárlói vélemények, ami szerintem nagyon jó. Általában csak állítják valamiről, hogy használ valamire, de nem támasztják alá.

781. 97fa271edb (válaszként erre: 780. - 7abb7adbf0)
2008. jún. 2. 21:05

Szia

Értem s köszönöm, a felvilágositást..

Elmegyek akkor a fogorvoshoz, , meg a háziorvoshoz..

Köszönöm nektek mégegyszer.

Szép napot.

Puszi

780. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 778. - 97fa271edb)
2008. jún. 2. 10:21

Betty,

egyáltalán nem biztos, hogy bőrgyógyász kell. Ezért szükséges a gyulladási góc vizsgálat. Nálad 90%, hogy a fogaid okozzák. De ha a vérkép mutat gyulladást, el fognak küldeni különböző vizsgálatokra (nőgyógyi, reuma, stb.) és ha meg tudják állapítani a gyulladást, akkor azt kezelik. Lehet, hogy nem is lesz szükség bőrgyógyászra.

De mindenképpen szükséges a kivizsgálás és ezt a háziorvosod nem tagadhatja meg.

779. e6339f1e43 (válaszként erre: 778. - 97fa271edb)
2008. jún. 2. 10:04
KÖSZÖNÖM!!!
2008. jún. 2. 04:46

Kedves Ági, és scherman kati.

Igen megértettem amit mondtatok, s tudom hogy nem sértésnek szántátok/tad!

Akkor a héten fogászat (elöre félek,a foghuzástol)!

Aztán, felkeresem a háziorvosom kérek beutalot, vérkép, és vizeletre!

De félre ne értsétek:

Mindenkinek más milyen a háziorvosa..

és..

Tegyük fel hogy megvan a vérkép, vizelet eredménye, namost ő honnan tudja majd hogy, milyen gyogyszerek kellenek nekem, ha egyszer

ő nem börgyogyász, akinek ez a szakterülete!?!

Köszönöm mégegyszer..

777. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 775. - 97fa271edb)
2008. jún. 1. 23:47

Igen, Bettike,

válaszolj, mert ez jóindulatú kérdés volt! Valóban "csak" a hajhagymák megléte miatt!

És ahogy megnéz az orvos és kivizsgáltat, Te is rájössz, hogy szerencsére kezelhető!

Puszi, Ági.

2008. jún. 1. 21:55
jaj, kérlek ne haragudj! nem úgy értettem!!!arra céloztam,hogy a hajhagymáidnak nem hosszú idő!!tehát a te esetedben lehet remény,mert talán még nem haltak el,s ha mielőbb megtalálják az okát annál hamarabb tudod kezelni!ha elolvastad,kérlek írj,hogy megértetted a mondokám lényegét!!!nekem 20 éve hullik,s mondhatom, nincs szándékomban senkit lenézni,hogy :"még csak ennyi ideje hullik a tied?" olvasd vissza a hozzászólásaimat,s rájössz magadtól is hogy abszolút együttérzek!biztatásnak szántam,nem sértésnek! kérlek válaszolj!
2008. jún. 1. 21:08

Sziasztok!

Rendben, jövöhéten menézetettem, és kihúzatatom, a bölcsesség fogam!

Kedves scherman kati, igen 3 év nem sok, de ez számomra relativ, hogy mi is a hosszú idő!

Mert amikor hajat mosok, akkor nekem csomokban jönn ki a sok hajj(szál)!

Megnézetetem a vérképem, és a vizeletem is!

Köszönöm, segitségetek!

Legyen szép estétek.

2008. jún. 1. 15:18
Betty,írtad,hogy 3 éve hullik a hajad. az talán még nem olyan hosszú idő ahhoz,hogy visszafordíthatatlan legyen.ha az egyik szer nem használ,ne add fel,nem mindenkinek jó minden szer!vizsgáltasd ki magad,kérj beutalót teljes vérkép,vizelet és gócvizsgálatra! sokan panaszkodnak hogy az orvos nem ad beutalót. nem adnak ezek maguktól semmit /tisztelet a kivételnek!/ ha te kéred ,adnak, de önmaguktól nem soknak jut eszébe,hogy ez a probléma kivizsgálást igényel!a bőrgyógyász is adhat,nem csak a háziorvos.említetted a vérszegénységet is.ezt is nézesd meg,és kezeltesd.
773. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 771. - 97fa271edb)
2008. jún. 1. 14:47

Betty,

még annál is sürgősebben nézesd meg a fogaidat, mert legfőbb oka lehet a hajhullásnak egy olyan gyulladt góc, amit a fogak vagy nőgyógyászati bajok alkotnak.

És a bölcsességfog főképpen!

772. e6339f1e43 (válaszként erre: 771. - 97fa271edb)
2008. jún. 1. 14:43
Betty ,köszönöm. neked is és mindenkinek szép napot. lehet hogy alapjában véve jók ezek a szerek, csak MI nem kiabáljuk elég hangosan hogy :MUKÖDJ!!!!-most a vérkép eredményben bízom,remélem,hogy valami GYÓGYÍTHATÓT találnak.- egy órája mostam hajat és alig pár száll hullott ki,de ettől nem bízom el magam,mert minden alkalommal más-más mennyiség hullik.taán sosem múlik el teljesen a h. hullásunk???mi a bibi a szervezetünkben????? ez a hajhullás nagyon "népibetegség lett! további hajas szép napot mindenkinek!!
771. 97fa271edb (válaszként erre: 770. - E6339f1e43)
2008. jún. 1. 13:49

Szió

Igen, a reményt sosem szabad feladni..

A hitünket megkell öriznünk, mert minden jóban van valami jó

azaz:

(lehet, hogy hullik a hajunk , de azért reménykedünk, hogy nem az összes fog kihullani)! :)

Én is ezt teszem, reménykedek, de már annyi mindent kiprobáltam, és nem tudom milehet a megfelelő, a hatásos ellenszer a hajhullásomra!

Szép napot!

2008. jún. 1. 10:36
szia,Béla2. megkaptam a privit.köszönöm a tanácsot.a bőrgyogyi elküldött teljes vérkép és viz. vizsgálatra.azt megvárom,remélhetőleg abból kiderűl,hogy mi hiányzik a szervezetemből, ami indokolja a h.hullást.a sőrélesztőt mindenképpen szedni fogom.és a v.cseppeket is szeretném kipróbálni.ezenkívűl azt a szappant is szeretném megvenni."légyszi,"valaki írja meg priviben hogy mi a pontos címe a lush üzleteinek!előre is köszi! egyébként pár napja észrevettem, hogy vannak új hajszálljaim.simításra olyan a fejem, mintújra elt a férjem pofija a borotválkozás másnapján.micsoda élmény!!!!újra feléledt a REMÉNY!!!pedig sok "SZAKÉRTŐ" mondja,hogy ez már ki nem nő többé!!
769. 1e958693ca (válaszként erre: 768. - 7abb7adbf0)
2008. jún. 1. 07:24
Kedves Pusi12! Nem ez volt e célom. Én ezt örököltem, de annyiban azért nyugodt vagyok, hogy anyunak, meg a mamának is maradt még haja öregségére. Én meg porszívózhatok naponta.
2008. máj. 31. 15:13
Jajistenem, ne keseríts el!
767. 1e958693ca (válaszként erre: 766. - 7abb7adbf0)
2008. máj. 31. 15:02
Jaja. Csak azért írtam, mert rengeteg dolgot próbáltam már, de csak ez állította meg.
766. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 765. - 1e958693ca)
2008. máj. 31. 13:31
He-he. Nagyon jó a humorod. De kicsit már régi a vicc.
2008. máj. 31. 00:08
A padló megállítja. :)
764. e6339f1e43 (válaszként erre: 763. - 7abb7adbf0)
2008. máj. 30. 17:42
Pusi,utána tudsz olvasni a neten,elég jókat ír róla. én is itt olvastam róla és ki fogom próbálni.ezzel párhuzamosan alkalmazni fogom a sőrélesztőt is.de azért várd meg a vérvétel eredményét. az orvos meg fogja neked mondani,hogy mire van szüksége a szervezetednek. most én is a teljes vérkép eredményét várom,mert a bőrgyogyó elküldött engem is,hátha találnak vmit.kitartás!
2008. máj. 29. 10:54

Sziasztok,

próbálta már valaki a Varga-hajcseppeket? Van tapasztalat?

Nagyon "ritkul" a hajam és főleg foltokban. Most voltam vérvételen, meglátjuk, lehet-e valami gyulladás az oka. Mondjuk, alapból nem hinném, mert akkor valamit (akármit) csak éreznék valahol, nem? Azt mondta a doki, ha kicsit magas a süllyedésem, menjek el a nőgyógyira. És ott majd gócilag kivizsgálnak.

Kérlek, aki tud, segítsen! Köszönöm.

762. 97fa271edb (válaszként erre: 760. - D0860dee94)
2008. máj. 28. 16:52

Kedves bittibetti.

Köszönöm szépen, a "segitséged"! :)

Isten szoljon a szádból, és akkor minden sikerülni fog!

:-)

Neked is további szép napot.

Szia

761. e6339f1e43 (válaszként erre: 756. - 6f609a13af)
2008. máj. 28. 16:44
Béla, voltam kivizsgáláson és nem találtak hormonális problémát!viszont egyebet sem találtak! pár éve én is kivetettem a fém tömésemet,de nincs nagy mértékű javulás!ahogy írtam, növöget új hajszál,de igen ritka még mindig.én is használtam az alpicolt f-et attól beindult,de mivel nem lehet hosszútávon használni és kapóra jött a schwarzkopf,így abbahagytam, majdnem 1 évig használtam!/az alpicolt-ot./ ha horrort akartok,akkor majd rakok fel egy képet a hajamról.nem csak a fejtetőn, de a füleim felett is igen ritka,csak ott eltakarja egy kicsit a meglévő haj.
760. d0860dee94 (válaszként erre: 759. - 97fa271edb)
2008. máj. 28. 09:48

Remélem hamar ok lesz minden és rendbe fogsz jönni!

Szép napot Neked! :)

759. 97fa271edb (válaszként erre: 758. - D0860dee94)
2008. máj. 28. 09:42

Szióka.

Köszönöm a felvilágositást!

De, tutommal nekem ilyet nem raktak be!

A háziorvosom javasolta:

Most vizsgáltatom ki mégegyszer a pajzsmirigyem, hogy azzal van-e valami összefügése!

758. d0860dee94 (válaszként erre: 754. - 97fa271edb)
2008. máj. 27. 14:52

szia!

Tudod, az ami csúnya, fémszínű tömés. ( higanyt is tartalmaz)

Azzal az a gond, hogy "összemegy" a lyukban és szuvasodik mellette a fogad...ezért is szokott kiesni, ha túl régi... na és én erről a fajta tömésről hallottam, hogy hullhat tőle a haj.

757. tinahet
2008. máj. 27. 13:33

Sziasztok, most olvastam végig a fél topicot, hogy információkat szerezzek az alpicort nevű szerről. Kezdtem lelkesedni, hogy végre van valami ami használni fog és megállítja a hullást.

( Nekem 20 éve hullik folyamatosan és megállíthatatlanul a hajam. Voltam teljes góckutatáson, minden leletem tökéletesen negatív!) Szóval a bőrgyógyi felírta ezt a szert, mert mindenkinek használ! Elolvastam a felhasználási útmutatót, és ledöbbentem mert kizáró tényezőként hozta fel az ösztrogénfüggő tumorokat. Mármost nekem miómám van ami ösztrogén hatására növekszik, és ezt a bőrgyógyi látta a leletekről amiket elvittem neki, ennek ellenére felírta az alpicort. Szerintetek belevágjak az alkalmazásába? Van valakinek tapasztalata ezen a téren? Segítsetek!

756. 6f609a13af (válaszként erre: 755. - E6339f1e43)
2008. máj. 27. 11:55
Neked tutira hormonális a hajhullásod? Csak középen-fenn ritkul? Mit használsz rá? Ha nem hormonális eredetű és hormonszintet befolyásoló bigyóval kened a fejbőrödet, jobban fogsz kopaszodni!
755. e6339f1e43 (válaszként erre: 751. - 6f609a13af)
2008. máj. 26. 20:45
Béla,azt még el kell mondanom, hogy "szakemberekkel kezeltetem magam,a fodrászkellékesnél csak a most használt szert próbáltam beszerezni.a bőrgyógyászom "spéci hajmosót és hajpakolót írt fel,ami jó ugyan de nem tökéletes.a kellékes 3200-ért ajánlotta ezt a férfihormont tartalmazó bedőrzsölős bigyót,viszont mondhatta volna azt is, hogy van itt valami tökéletes csodaszer 15000-ért!!egyébként az anyagi keretem nem teszi lehetővé, hogy higgyek a drága csodaszerekben!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook