Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Azért jöttem be erre a fórumra, mert találtam egy hajszeszt, amit azért szeretnék másoknak is ajánlani, mert nekem zseniális volt!
Horror volt minden nap szembesülni azzal, hogy még mindig fogy a hajam...
Gondoltam ezért írok ide, mert itt ajánlotta valaki, azért kezdtem el én is használni.
A hajhullásom már régóta fennállt, tulajdonképpen a második gyermekem születése óta. Többmindent próbáltam, de nem segített. A Dr. Immun hajszesz viszont 1 hónapos használat után már sokat erősített a hajamon, nemcsak a hajhullásom állította meg.
A cég honlapján egyébként olvashatók vásárlói vélemények, ami szerintem nagyon jó. Általában csak állítják valamiről, hogy használ valamire, de nem támasztják alá.
Szia
Értem s köszönöm, a felvilágositást..
Elmegyek akkor a fogorvoshoz, , meg a háziorvoshoz..
Köszönöm nektek mégegyszer.
Szép napot.
Puszi
Betty,
egyáltalán nem biztos, hogy bőrgyógyász kell. Ezért szükséges a gyulladási góc vizsgálat. Nálad 90%, hogy a fogaid okozzák. De ha a vérkép mutat gyulladást, el fognak küldeni különböző vizsgálatokra (nőgyógyi, reuma, stb.) és ha meg tudják állapítani a gyulladást, akkor azt kezelik. Lehet, hogy nem is lesz szükség bőrgyógyászra.
De mindenképpen szükséges a kivizsgálás és ezt a háziorvosod nem tagadhatja meg.
Kedves Ági, és scherman kati.
Igen megértettem amit mondtatok, s tudom hogy nem sértésnek szántátok/tad!
Akkor a héten fogászat (elöre félek,a foghuzástol)!
Aztán, felkeresem a háziorvosom kérek beutalot, vérkép, és vizeletre!
De félre ne értsétek:
Mindenkinek más milyen a háziorvosa..
és..
Tegyük fel hogy megvan a vérkép, vizelet eredménye, namost ő honnan tudja majd hogy, milyen gyogyszerek kellenek nekem, ha egyszer
ő nem börgyogyász, akinek ez a szakterülete!?!
Köszönöm mégegyszer..
Igen, Bettike,
válaszolj, mert ez jóindulatú kérdés volt! Valóban "csak" a hajhagymák megléte miatt!
És ahogy megnéz az orvos és kivizsgáltat, Te is rájössz, hogy szerencsére kezelhető!
Puszi, Ági.
Sziasztok!
Rendben, jövöhéten menézetettem, és kihúzatatom, a bölcsesség fogam!
Kedves scherman kati, igen 3 év nem sok, de ez számomra relativ, hogy mi is a hosszú idő!
Mert amikor hajat mosok, akkor nekem csomokban jönn ki a sok hajj(szál)!
Megnézetetem a vérképem, és a vizeletem is!
Köszönöm, segitségetek!
Legyen szép estétek.
Betty,
még annál is sürgősebben nézesd meg a fogaidat, mert legfőbb oka lehet a hajhullásnak egy olyan gyulladt góc, amit a fogak vagy nőgyógyászati bajok alkotnak.
És a bölcsességfog főképpen!
Szió
Igen, a reményt sosem szabad feladni..
A hitünket megkell öriznünk, mert minden jóban van valami jó
azaz:
(lehet, hogy hullik a hajunk , de azért reménykedünk, hogy nem az összes fog kihullani)! :)
Én is ezt teszem, reménykedek, de már annyi mindent kiprobáltam, és nem tudom milehet a megfelelő, a hatásos ellenszer a hajhullásomra!
Szép napot!
Sziasztok,
próbálta már valaki a Varga-hajcseppeket? Van tapasztalat?
Nagyon "ritkul" a hajam és főleg foltokban. Most voltam vérvételen, meglátjuk, lehet-e valami gyulladás az oka. Mondjuk, alapból nem hinném, mert akkor valamit (akármit) csak éreznék valahol, nem? Azt mondta a doki, ha kicsit magas a süllyedésem, menjek el a nőgyógyira. És ott majd gócilag kivizsgálnak.
Kérlek, aki tud, segítsen! Köszönöm.
Kedves bittibetti.
Köszönöm szépen, a "segitséged"! :)
Isten szoljon a szádból, és akkor minden sikerülni fog!
:-)
Neked is további szép napot.
Szia
Remélem hamar ok lesz minden és rendbe fogsz jönni!
Szép napot Neked! :)
Szióka.
Köszönöm a felvilágositást!
De, tutommal nekem ilyet nem raktak be!
A háziorvosom javasolta:
Most vizsgáltatom ki mégegyszer a pajzsmirigyem, hogy azzal van-e valami összefügése!
szia!
Tudod, az ami csúnya, fémszínű tömés. ( higanyt is tartalmaz)
Azzal az a gond, hogy "összemegy" a lyukban és szuvasodik mellette a fogad...ezért is szokott kiesni, ha túl régi... na és én erről a fajta tömésről hallottam, hogy hullhat tőle a haj.
Sziasztok, most olvastam végig a fél topicot, hogy információkat szerezzek az alpicort nevű szerről. Kezdtem lelkesedni, hogy végre van valami ami használni fog és megállítja a hullást.
( Nekem 20 éve hullik folyamatosan és megállíthatatlanul a hajam. Voltam teljes góckutatáson, minden leletem tökéletesen negatív!) Szóval a bőrgyógyi felírta ezt a szert, mert mindenkinek használ! Elolvastam a felhasználási útmutatót, és ledöbbentem mert kizáró tényezőként hozta fel az ösztrogénfüggő tumorokat. Mármost nekem miómám van ami ösztrogén hatására növekszik, és ezt a bőrgyógyi látta a leletekről amiket elvittem neki, ennek ellenére felírta az alpicort. Szerintetek belevágjak az alkalmazásába? Van valakinek tapasztalata ezen a téren? Segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!