Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Igen a szalicilsav gyulladáscsökkentő!
De ha a hajhullást gyulladás, ne adj isten gombásfertőzés váltja ki, akkor igen is hatásos!
Hollyca!
Pontosan mit szedtél a dr immuntól?
írd már meg légyszi, hogy mit és hogyan használtad
Köszi
a varga cseppek segítenek hajhullás ellen?
kb. 2hónapja hullik a hajam, nagyon sok jön ki, hál istennek elég sok hajam van, de azért már zavaró. jövő héten megyek kivizsgálásokra, hátha valami betegség, remélem nem...most hajszeszt kenegetek, forever living aloeverás bogyókat szedek, de semmi változás.
szia,
nagyon segitenel, ha tobb infot tudnal adni a nanotechnologias szerrel kapcsolatosan, es elmondanad a hajklinika nevet. Ha az email cimemre irnal, nagyon megkoszonnem.
tiboldieniko@sapientia.siculorum.ro
koszi
Helló Mindenkinek!
Nekem férfias tipusú hajhullásom van, tudtok valamit ajánlani az elvékonyodó hajszálaim "feltámasztására"? Amúgy már nem hullik a hajam, alpecin sampontól elmúlt, de az sajnos hajnövesztésre nem jó, de hajhullásra mindenkinek ajánlom!
A szalicilsav gyulladáscsökkentő. Attól haj nem nő!!
Ha megállt a hajhullásod, akkor az valami mástól van. Egy percig nem állítom, hogy rossz szer, de a hajhullásra önmagában nem sokat ér.
Sziasztok:)Nekem is lenne gy kis problémám. Nem mondhatnám,hogy nagyon hullik a hajam, habár ez attól függ, milyen mennyiségű haj kihullása számít már annak? Fésülködésnél ugyan rendszeresen kijön néhány kis hajgubanc, de csak akkor, ha be van kenve a hajam le nem öblítendő hajápolóval(jobban szeretem ezeket,mint a kimoshatóakat). De amúgy frissen mosva max olyan 5-6 szál, ha kihullik, vagy ha összegubancolódik, esetleg. De persze már lehet, ez is hajhullásnak minősül..szerintetek?
Én igazából növeszteni szeretném, de gyorsan, szóval valami olyan tippre lenne szükségem, amitől tényleg hatékonyan nő a haj, mert sajnos elég lassan nő, ráadásul - ami igazán zavar - a vége nagyon töredezik. Már próbáltam direkt hajvég szálkásodására való, ha jól emlékszem Gliss Kur terméket, de amúgy is sűrűn (hetente többször) bekenem a hajvégeket vagy Gliss Kur, vagy Schauma hajápolóval (mostanában a Schaumától használom az Intenzív olajas ápolót), de nem használ úgy, ahogy szeretném. S mivel ugye épp növeszteni szeretném a hajam, így nem volna ideális folyton utánaigazíttatni fodrásszal, hiszen akkor sosem nő meg hosszúra (bár egészségesebbek lesznek a végei, az tény).
Amúgy most szeretnék bevetni egy Revalid-kúrát, csak múltkor fájt kicsit tőle a gyomrom, úgyhogy lehet, mást kellene, pl. Dermipsort vagy Forcapilt, amit javasoltatok itt néhányan. Valamelyikteknek volt a Dermipsorral vagy Forcapillel kapcsolatban gyomorfájós panasza?
Meg épp most akartam kékesfeketére befesteni, de annyi rosszat hallottam már a feketére festésről,hogy talán inkább mégse...
Ez a Dr. Immun hajszesz, amit javasoltatok itt páran nem lehet rossz, csak nekem a Bánfi, szintén hajszesszel kapcsolatban voltak negatív tapasztalataim is(pedig mindent előírásnek megfelelően csináltam): nőtt tőle ugyan a hajam, de a hajtövem nagyon zsírosodott. Ja, meg ez a ricinusolajos pakolás is szimpatikus, de még mindig inkább zsíros a hajtövem, mint normál, szóval lehet,még inkább zsírosítaná.
Légyszi adjatok tippeket! Köszi:)
Szia!
Nem hiszem, hogy türelmetlen vagyok,csak elkeseredett. Egyébként ez egy 1 hónapos kúra (a doktornő mondta), amitől nem azt várom, hogy legyen 2x annyi hajam, csak azt, hogy álljon le a hajhullás!Bízok a legjobbakban!
Pont ez a baj! Hogy azt hiszed, 1 hónap alatt minden rendbejön. A pattanások talán, de a hajhullás nem rendeződik ilyen hamar.
Te türelmetlen vagy, ez a legnagyobb baj.
Valószínűleg minden szert csak úgy kipróbálgattál pár hétig. Teljesen természetes, hogy semmi hatása nem volt. Ha ezen változtatsz, meg fog oldódni a hajhullásod is.
Sziasztok!
Én januárban abbahgytam a fog.gátlót(harmonet)7 év szedés után, majd kb. 2 hónappal később drasztikusan elkezdett hullani a hajam.Voltam vér-, vizeletvizsgálaton, ahol minden rendben van! Valószínűleg a hormonváltozás miatt hullik a hajam, a pattanásokról nem is beszélve.Olyan lehetetlen helyeken jönnek elő, mint még soha!
Kipróbáltam mindenféle szuper, drága , neves terméket, nem túl sok sikerrel.Besokaltam. Tegnap elmentem bőrgyógyászhoz a problémámmal. Kaptam egy méregdrága sampont hajhullásra,meg egy hajszesz, belsőleg cink cseppeket meg zselatint(por alakban, napi 2x1 teáskanál).pattanásra pedig valamilyen kamillás arclemosót!A samponon kívűl mindent a patikában mértek ki, meg kutyultak össze szinte fillérekért!
Most nagyon bízok benne, hogy megkezdődik a javulás!Kb. 1 hónapos kúra ez! Majd beszámolok az eredményekről!Nagyon bizakodó vagyok!
Meg tudlak érteni! Nekem is hullik 2 hete a hajam és én is elborzadva veszem tudomásul a fésűben maradó haj mennyiségét! Nagyon drasztikusan hullik. Figyelem a fejtetőm, hogy lehet-e már látni, áttetszik-e vagy sem...
Nem csak férfiként, de nőként is szörnyű. Én a Dr. Immun termékcsaládot fogom válsztani hosszas kutatás után a neten, mert meggyőzők az érveik a termékeik hatásosságáról, na meg visszaolvastam a fórumot, és mások is ajánlották már, hogy nekik használt!
Szerintem a legjobb termékre így lehet rátalálni. Ha másoknak már használt, nagyobb az esély, hogy nekünk is fog!!!! Fel a harcra a hajhullás ellen, csak ne csüggedjünk az fontos, mert a stressz még jobban fokozhatja a hajvesztést...
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!