Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Ivcsunak a Lucerna kapszula segített.
Sissy 66-nak valami fejbőrtisztitó krém használt,amit patikákban lehet kapni.
Kerkirának meg a vasbevitel,a vas szint feltornázása seígtett.
Hello!
Ha már múltkor a kisgyerekeknél tartottam, még azt kérdezném tőletek,hogy 1-2 éves kisgyereknek szerintetek milyen sűrűn kell hajat mosni? Elég hetente egyszer, vagy ilyen sapis időszakban inkább heti 2x?
A védőnőnktől már meg sem kérdezem, mert folyton hülyeségeket beszél... :SSSSSS
Nari új testben visszatért???
Vagy nem?????????!!!!!!!!!!!!
:PPPPPPP
Ó de aranyos vagy!!!4Tudom, hogy szorítasz, hidd el. Fél 11re megyek...
Utána meg még Miki mamáját látogatjuk meg...Lehet nem írtam, bekerült pár hónapba otthonba, és amikor Pesten járunk mindig meglátogatjuk...régebben is így volt amikor még nem otthonban lakott.
Sztem Petra még pici, hogy értse a "visszahajhúzást" :-) Ha nagyobb lesz, sztem ez Nálatok is beválik...jó módszernek tűnik, persze nem durván csak óvatosan..:)
Cső!Hát a Nari 8 hónapig szedte a dianét,és tökéletesen rendbe jött tőle,és nagy bátran abba is hagyta.Na,aztán újra hullani kezdett,és bepróbálkozott a yadine-vel.Ami nem sokat segített,ezért most újra a diane tesója,a jó öreg cipromix a társa már két napja.
Amúgy meg januárba randizik egy endokrinológussal is.A biztonság kedvéért,mert az orvosok szerint nem androgén allopécia a diagnózis.
;)))
Egyik kolléganőm is mondta, hogy ő is visszahúzta a fia haját, mikor meghúzta neki.
Mivel nincs jobb ötletem kipróbáltam, de a kislánykám csak kicsit meghökkent, de látszott rajta, hogy nem tudja ezt mire vélni.)))
Gondolom annyira nem húztam meg neki, hogy fájjon (szerencsére), jobban meg nem merem. Nem is lenne szivem.
Szóval zsákutca. Azóta próbálom szépen elmagyarázni, hogy ajának fáj, de falra hányt borsó.
Mondjuk most valószínű bújik egy fogacska, attól "agresszívebb".
Remélem leszokik azért róla mielőtt elfogy a hajam... :SSSSSSSSS
Jajj, Suz...
Lemaradt a levélből, hogy szorítok hétfőn!
Gondolok majd Rád!)))
Remélem jó dolgokat mond a doki.
Hányra is van időpontod?
Aha használom még az Ilzsut..hát most úgy gondoltam, hogy a Bérest kishelyen próbálom ki, nehogy kihulljon az összes hajam..:D Kenek én oda Ilzsut is...
Rosszcsontka, sztem minden kisgyerek rá van szokva a hajtépkedésre...teccik nekik sztem, hogy bele lehet markolni vagy kapaszkodni.. Nehéz dió...Tudom, mennyire zavaró lehet...én se bírom ha bárki hozzáér..rá se nézzen senki.:D
Bár nekem még nincs gyerekem, de volt olyan hogy lehajoltam a macskához és láttam a szemében hogy teccik neki a hajfürtöm...de gondolatolvasót játszottam és már láttam ahogy kap a hajam felé, így elrántottam a fejem,.,
Szia!
Azt akartam kérdezni, hogy később nem írt Neked Nari), hogy mi lett a hajával, miután abbahagyta a Diane-t?
Én is vettem egyébként 4 üveges Bérest, most elég jó ára van.
Tényleg, anyukák!!!
Nektek nem tépte a kisgyereketek a hajatokat?
Nem tudom a lányomat hogy szoktassam le róla, úgy nem szeretem, hogy a 3 szál hajamból 4-et kitép... ;SSSSSSSSSSS Összekötni nem szeretem,mert állandóan igazgatni kellene és a legkisebb hajgumi is kicsúszik...
Még nem próbáltam,mikor írt nekem az illető,akkor elbagatelizáltam,hogy ááááá Béres csepp???
Szóval nem vettem komolyan,pedig meg is ígértem neki,hogy ha visszanő tőle a hajam,akkor írok neki levelet.
Ez egy tuti tiszta sampon, nincs benne SLS, semmi olyan összetevő, ami allergiát vagy érzékenységet okozhatna.
Ezeket tartalmazza:
elszappanosított kókuszolaj, napraforgóolaj, olívaolaj, ricinusolaj, szőlőmagolaj, lanolin, csalán-, diófalevéltea, bojtorjántea.
Csalántea: csökkenti és szabályozza a faggyútermelést
Diófalevél tea: hajhullásnál kiváló, fertőzésgátló
Bojtorjántea: a bojtorján gyökérnek köszönhetően megszűnteti a fejbőr és a haj rendellenességeit
Használat előtt jól fel kell rázni, hogy az összetevők keveredjenek, mert emulgeátor sincs benne.
Nagyon kevés kell belőle, még kímélőbb, ha 2-3-szorosára hígítod. 2-3 percig hagyd hatni, aztán öblítsed csak le.
Háromféle illatban van:
Citrom: zsíros vagy szőke hajra
Narancs: száraz, törékeny hajra
Levendula: korpás, zsíros, normál hajra.
Öblítés: almaecetes, esetleg pár csepp illóolajjal
Persze, az ára is kedvező, ami azért nem utolsó szempont...
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!