Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Sziasztok!
Suz, Te hamarosan mész a Dr Tűű-höz, mindenképpen írd ám meg, mit mondott, mivel bíztatott! Szorítok:)
Lányok, tegnap láttam egyik újság reklámjában, hogy a Héliának van valami haj szérum. Jókat írnak róla, valami olyan is van benne, hogy az androgén hajhulláskor a hajhagymák megvannak, de blokkolva vannak. És hogy ezt a blokkot feloldja ez a szer. Próbálta esetleg valaki?
Mi a lányommal még az Alfa5-nél tartunk. Se jobb, se rosszabb, közben diétázik IR szerint, mozog, de eddig a nagy semmi, még egy gramm fogyás sem:((
(Basszus, rólam már lement volna 20 kiló, ha ily módon kajálok, állítom:(
De persze a fogyás most a legkisebb gond, csak hát a haja:(((((((((((((((((
Olvaslak amúgy benneteket minden nap. Mindenkinek szorítok, akinél javulás van haj fronton, vele örülök én is!
Hát igen...én se voltam 3 és fél éve utoljára fodrásznál akkor is csak az esküvőm miatt és szigorúan kikötve, hogy senki nem lehet más jelen...:(
Én is magamnak vágom, ahogy tudom...
Sajnálom..:(((((((
Egyébként hiába hullik nekem is kevesebb, annyira megcsappant a hajam, hogy kis csutak lóg csak a fejemen...el van vékonyodva rendesen...együttérzek...:(
Sziasztok!
Tersánszky Edit dokinőnél 7000 Ftért vásárolt, 6 dbos orising őssejt ampullát 4000ért eladnám, annyi, hogy az egyik ampullából hiányzik kb. 2 csepp. Nekem a caduta ampulla használata majdhogynem teljesen megállította a hajhullást, ami már elég brutál mértékű volt...Akit érekel írjon, a postaköltséget állom.
Hát Kori, halvány lilám sincs...
De sztem csak azért adnak mellé 50 mgosat, mert az is elég a fölszívódás elősegítéséhez..ha többet veszel be kárt biztos nem csinál..sztem..:)
Sajnos nem tudom hány szál, nem számolgattam most, de kb 30-40 lehet sztem. Régen nem ennyi hullott, hanem 100-150 mosáskor éveken keresztül,fésülködéskor pedig 70-80. Amikor meg elkezdődött a hullás, több száz..és sajnos nem nőtt vissza, sőt..:(
Ez a mostani hullás nekem meglepően kevés.Ma reggel is 5-6 szál jött ki fésülködéskor...:)
Köszi. Nem tudom mit ijesztegetik az embert, bár akkor nem is tudom mire gondolnak, hogy "fémallergia". Három hete szedem a forcapilt, hát ez olyan étvágyat csinál, hogy már híztam is 2 kilót azóta. Most arra gondoltam csökkentem a mennyiséget, vagyis csak egy kapszulát veszek be belőle naponta.
A barna alga használ pajzsmirigyre, már ebben a hónapban magasabb volt a reggeli hőmérsékletem, úgyhogy nekem úgy tűnik beválik.
Szerintem az csak bőrirritáció lehet inkább.
Ha leveszed a bizsut elmúlik? Nekem is volt ilyen, viszketett a bőrőm amig rajtam volt. A fülem pedig még vérzett is, de a bérescsepptől semmi bajom. :)
Sziasztok!
Valaki segítsen kicsit, megnéztem, hogy kinek nem ajánlák a Béres cseppet és az van ráírva, hogy fémallergiás nem szedheti. Ezt vajon hogy kell érteni? Nekem a bizsu ékszerektől van kiütésem azért nem tudom, hogy lehet-e nekem szedni, vagy nem kell komolyan venni ezt?
SZiasztok!
Ismét töltök föl 2 képet a tegnapi hajmosásról, sztem megint kevesebb..:))))))))))) Pedig tegnap se fésülködtem reggel, csak este a mosás után...
Hát nem tudom, reménykedjek e bármiben is...
Egyébként, nekem a Béres csepp kb 3-4 hét múlva kezdett hatni, márha attól van...de sztem igen. C vitamin is kell mellé!!!
Mosolyka, igen várom már a jövő hétfőt, nagyon kivi vagyok mit mond a doki, mert emlékeztek nem jutottunk dűlőre az inzulinom eredményével kapcsolatban..hogy mások voltak a mértékegységek...hát minden kiderül...:)
de jó Lolli! nekem most nagyon gáz. 3 hete nem szedem a tablettát. de nem attól hullik h abbahagytam, ez már szedés alatt is megvolt sajnos.
de nagyon örülök neked, csak így tovább, fel a fejjel!;)
Szerencsére tényleg úgy látom, hogy dúsul :-).
Még egy hónapot rádobok a szedésével nem akarom, hogy pont ünnepekre érezzem magam rosszul, ha netalántán hullna a szedés abbahagyás után.
Lányok annyira jól érzem magam, hogy nem hullik a hajam. El sem tudom mondani :-)
Remélem mindenkinél eljön ez az érzés egyszer, persze úgy hogy még van haja :-)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!