Mi a véleményetek, tapasztalatotok a "non-stop" szülőkkel kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Háth,sztem ennek az anyukának a legnagyobb baja hogy önző:
Csak én..,csak az én gyerekem..,csak a kisebbik gyerekem mert a nagyobbiknál még nem voltam ilyen okos...,csak az én módszereim..,csak én mert más ehhez nem ért..
Ha már mindenkit maga ellen fordított ,remélem vki beolvas neki.Mert gondolom a szűk környezetének nem könnyű vele szót érteni.
DODICA!
Te meg csinálj valamit azzal a géppel!
Nehogymár pont most tűnjél el.
Kiről van szó, ha kérdezhetem?
Lehet, én nem értem teljesen....
Érdekes ember.Nagyon csíptem őt egy időben,de amióta szült van egy 9 hónapos babuja,kicsit szerintem bekkattant.Otthon szülés,orvos nuku,csak ilyen kogyvasztott valamik,gyógyszer kizárva....mindig büszkélkedik hogy az ő babája még nem volt beteg,amikor mondom neki hogy az én kislányom se volt beteg egészen addig amíg a közösséget el nem kezdte....meg se hallja.
Majd a tévét teljesen ki akarja zárni 6 éves korig,de még egy kisvakond se jöhet.Ja és éjszaka csupán 4-5 ször szoptat még.
És miket csinál non-stop szülőként?
(közben lesem itt a gázbojler-szerelőt, jönni fog, csak ki tudja mikor...)
Na beugrottam Domninó-akciózni és mit látok? :)
Szóval ő még annyit se kérdezett, hogy "Akarsz róla beszélni?"
Ő akart róla beszélni, nyilván. Kéretlen tanácsnak túrós a háta ;-)
Kognitiv disszonanciacsökkentés lesz ez! az olyan, hogy ha valaki ambivalens egy dologgal szemben, annyit ismételgeti, magyarázza az egyik oldalt... így győzi meg sajátmagát.
Na találkoztam egy tipikus non stop szülővel:)Egy közös ismerősünk a minap kisbabát szült(császárral),és ennek kapcsán találkoztam a non stop sz-vel.
Kapásból a császárra terelte a beszélgetést.ŐŐŐŐŐ!Nem én:)
És kifejtette nekem(tudja hogy császáros voltam),hogy különösen veszélyes dolognak tartja ha egy nő az első gyerekét császárral szüli!
Hát eszembe jutott beszélgetés közben,hogy tulajdonképpen neki miért van erre szüksége hogy ezt hangoztassa?Aztán majd mint a mindenhez értő anya már hívta is szegény ismerősünket hogy segítsen feldolgozni neki a császárt:)
Szóval mi ez ha nem az hogy ennek a nőnek vannak komoly gátlásai és anykép zavara,amit ilyen szélsőséges dolgokkal kompenzál(van két gyerkőce)
köszi a lopott cuccot!Ha fiú lett volna Zalán nevet adták volna neki,mint a fiamnak.
Nektek szimpi Zolee?
Na elhoztam másik honlapról:
(a hibákkal együtt)
"A nagyszájú rapper mostantól új szerepben tündökölhet, mindennapjaihoz most már a pelenka is hozzátartozik.
A Netbulvár értesülései szerint ma világra jött a kis Zana Zoé, Ganxsta Zolee kislánya. A rapper állítólag a reggeli órákban vitte be párját a szülészetre.
Szerettünk volna többet megtudni a nagy eseményről, de a büszke apukát ezidáig nem sikerült elérnünk. Még legközelebbi barátaival is alig beszélt ma, telefonja pedig ki van kapcsolva.
Annyi azonban kiderült, hogy a kicsi császármetszéssel jött világra, 51 centivel és 3,84 dekával. Az új jövevény nagypapája, Zana József pedig igazán szerencsésnek mondhatja a 16-át, hiszen Zoli fia és Zita lánya is ekkor jött világra.
A Zoé név egyébként görög eredetű női név, jelentése: élet."
Ganxsztának gyereke lett? Hogy mik vannak! ...Kitől?
Pletyizzetek csak kicsit! Sztárvilágból nekem se jut 3 gyerek mellett. Igaz, annyira nem bánom. :)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek egy 15 éves lány és egy 35 éves férfi kapcsolatáról?
- Segítsetek véleményetekkel!! Válságban van a 22 éve tartó kapcsolatom!!
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Mi a véleményetek a lapraszerelt (otthon összeállítandó) bútorokkal kapcsolatban?
- Nespresso kapszulás kávégéppel kapcsolatos vélemények
- Örökké gyerekek? avagy milyen szoros legyen a kapcsolat a szülőkkel?