Mi a véleményetek, tapasztalatotok a "non-stop" szülőkkel kapcsolatban? (beszélgetés)
ez hulyeseg
az anya tej 2 eves korban is ved ,pontassan tegnap elott beszelt czeizel endre errol meddig kel szoptatni egy gyerek minnel tobbet szopik annal egezsegeseb de azt ajaljak hogy ha van tej elegendo akkor hat honapig csak anya tejet egyen ezt czeizel monta a teveben,utana a kulombozo bebi eteleket
Akkor te láttad!:) Nekem a legjobban az tetszett, hogy az amúgy ált. iskolai tanár apuka azzal indokolta, hogy a gyerekek nem járnak iskolába, hogy: nem tudni, kinek a kezébe kerülnek...
Fő a bizalom :)
én régebben láttam ezt a műsort,ebben volt mikor az apuka azzal dicskedett,hogy ő is szokott "szopizni"?
Aztán majd jön az anyós meg az após na és a postás rákapnak az izére....Pfúj!
Sztem a szoptatás magánügy,kinem álhattam mikor vad idegenek kérdezgették:Na és tudsz szoptatni?S közben nem a szemembe néztek hanem 40cmrel lejjebb.
A kis csecsemő szopik közben meg aládugják a poharat hogy abba pisiljen.Hát ez undoritó!Aztán büszkék hogy 2 éves korra szobatiszta a gyerek.A "pelenkásgyerek" is az lesz ennyi idős korában nem ?
Hát én nem nyomulnék a pár hónapos gyerekem után a bilivel,csak hogy ne keljen pelust vennem.
Van ám, én magam is találkoztam ilyesmivel, tegnap meg a Viasat-on volt erről szó (Emberi történetek)
Nálunk a "zöldek" szoktak érdekes dolgokat művelni: nem használnak pelenkát, a gyerek mezítláb jár minden évszakban...
FElelőtlenek.
Tömören:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek egy 15 éves lány és egy 35 éves férfi kapcsolatáról?
- Segítsetek véleményetekkel!! Válságban van a 22 éve tartó kapcsolatom!!
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Mi a véleményetek a lapraszerelt (otthon összeállítandó) bútorokkal kapcsolatban?
- Nespresso kapszulás kávégéppel kapcsolatos vélemények
- Örökké gyerekek? avagy milyen szoros legyen a kapcsolat a szülőkkel?