Mi a véleményetek a családi pótlék "reformjáról"? (beszélgetés)
Nem szereztél rossz napot:)
Csalódott vagyok,mert a gyerekeimnek milyen jövője lesz ebben a világban?Amit most elcsesztek hány generációnak kell fizetni?
Visszaolvasva valóban támadásnak tűnik. Nem akartam rossz napot szerezni neked, csak megnéztem, hogy ki írt ilyen véleményt.
Optimista jelszavad van, de a levelek és a hozzászólások nagyon elkeseredettek és rossz hangulatúak.
természetesen nics mosolyogva írtam a levelet és vidáman csak az nem látszik:))))
Csak jó szándékból.
Nem a nagycsaládosokkal van bajom!!!!!!!!!!!!!!!a mostani dolgokról irtam,hogy MIVEL NINCS MUNKAHELY,SOKAN INKÁBB SZÜLNEK MÉG EGY GYEREKET,TÖK MINDEGY HOGY ELSŐ VAGY NEGYEDIK!
Nem általánositok és nem kell egyből támadni!köszönöm!
Én csak azt kértem, hogy ne általánosítsanak az emberek.
Tudom, hogy kikre gondoltál.
De mi is a mottód?
"Az élet szép, csak tudni kell használni."
Szép napot.
A nagycsaládosok védelmében szeretnék szólni.
Nem azért vállaltuk a harmadik gyereket, hogy a két gyerekesekkel kiszúrjuk és kevesebbet keljen fizetni az étkezésért.
Mi szeretjük és terveztük minden gyerekünket és nem azt várjuk, hogy az államtól kapott pénzen eltartson minket.
Úgyhogy nem kell általánosítani a háromgyerekeseket.
Ami pedig végképp kiakaszt,a mit mindig eljátszanak. Megemeljük az ÁFÁ-t DE! más lesz az szja sávhatár, meg kisebb lesz a kulcs.., így benyeljük az áfa emelést, mert ott a de, aztán eltelik egy kis idő, az áfa gondolatához hozzászoktunk és rájönnek, h sajnos az szja-t mégsem lehet olyan mértékben csökkenteni stb... szivatnak, ahogy akarnak.
Kár, hogy én nem tudok bemenni a boltba, és azt mondani, bocsika, most válság van, mondjatok le külföldi multik az estra profitról, mert én most biza csak 15 ft-ot adok a 25-ös zsemléért. Vagy azt mondom, hogy az enyém még egyat ér, de amit a férjemnek veszek az már csak 0,9-et és amit a gyerekeknek, az már 0.8-at.. nem is adok többet. (lsd gázártám..)
Ma hallottam a boltban,-bár akik beszélték,az egyiknek még nincs gyereke,a másiknak nagykorú,dolgozó gyerekei vannak-hogy 3 gyerekig kéne fizetni a csp-t,utána semmit.Mondjuk azért ebben van valami..
Nézd az ovit..1-2 gyereknél a havi kaja 7-15 rongy körül van,3 gyereknél csak 10ezer....mindenhol kedvezményt kapnak....és be kell látni,hogy sokan most is az anyaságra voksolnak,mert biztos jövedelem,az pedig hogy miböl tartja el,meg hasonlók..az állam megoldja.Ezt a dolgot valóban korlátozni kéne...szerintem.
Hát beszarás! Nagyon felháborítónak tartom. Házasságban élő 3 gyerek más elbírálás alá esik? A gyerek az 3 gyerek! Szerintem.
Különben meg mennyire jó az ha a gyereket egyedül neveli az egyik szülő. Az ismerősödék mégiscsak család. Nem egyedülálló, azt a picit elvették tőlük, de nem is nagycsaládos?! Ez egy gyönyörű példája a joghézagnak. Az orkok sem házasodnak, ott 3 meg még több gyerek is van. Akkor ott hogy is van a csp?
Szia!Tegnap beszéltem az ismerősömmel,azt mondja bent voltak az államkincstárban,és levették a családi pótlékát neki a 2 gyerek után,párjának 1 gyerek után,mert nem számitanak nagy családosnak,mivel nincs házassági kivonat vagy bejegyzett élettársi kapcsolatuk!Szal most igy kevesebbet kapnak a 3 gyerekre mint eddig!
Ugy tünik a törvény nem támogatja az együttélést!
Olvastam a neten:
Milyen az új magyar szimfónikus zenekar?
1 gordonka meg 10 000 000 bőgő:)
Ma megszavazták első körben a gordon-csomagot.
További ajánlott fórumok:
- Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán?
- Németországi családi pótlék
- Családi pótlék helyett Erzsébet Utalvány?!
- Ausztriai családi pótlék különbözet
- Mi a véleményetek arról, ha a családi pótlék rászorultság alapján jár?
- Mi a véleményetek a családi pótlékkal kapcsolatos módosításról?