Mi a titka annak hogy valaki vonzó legyen? (beszélgetés)
Hogy lökdösd a hajad?:)
Már bocs, de minden nő lökdösi a haját, akkor is mikor egyedül van, és akkor is valahogyan amikor az utcán van. Nem arra a típusú hajbaturizásról, lobogtatásról beszélek, mintha valami elfuserált transzvesztita lennél, de csinálod te is. Ha nem direkt, vagy direkt, akkor is akire hat, az észreveszi.
Még az 5 éves lányom is csinál így, ízig vérig nő, és nem direkt csinálja. Most az, hogy ezt van, aki nem akarja beismerni, de azt hiszem a világon szinte minden a szex körül forog és mindenki kelleti magát, önkéntelenül vagy akarattal, de ez van. Vannak közönségesebbek és vannak elegánsabbak, nem hiszem, hogy akkora szégyen lenne bevallani, egyébként ha nem érdekelne valakit, hogy megnézik, akkor nem is beszélne róla, de ilyen nincs.
Sőt, annyira, hogy még azok akik úgy beszélnek, mint te, hogy szerinted olcsóság, vagy ilyesmi, még te is bevallod, hogy ha pozitív irígység is, de BENNED VAN, hogy a másikat meg megnézték:)
Magamról csak annyit, hogy én régebben zavarba jöttem, ha megnéztek, mert elég gyakran kirittyentve vagyok és volt ilyen para, hogy nem azért néztek-e meg, mert kilóg a cetli a ruhából?:DDD
Később rájöttem, hogy tök mindegy volt, ha nem akarnám, hogy megnézzenek akkor ki sem szabadna mennem az utcára, ez benne van a pakliban, úgyhogy minek is tagadni? Meg egyébként is olyan országban élek, ahol lépten nyomon udvarolnak napi 5x legalább, ezt tudni kell "viselni", megköszönni a bókot, finoman visszautasítani a többit. De csak annyira, hogy a bókot ne sajnálják legközelebb se:))))
En is ilyen vagyok, megalazonak tartom, hogy egy no futkosson egy ferfi utan, vagy bamulja, vagy kezdemenyezzen. Ettol olcsonak ereznem magam. Regimodi vagyok na! Belatom! S az is tavol alljon, hogy lokdossem a hajam, vagy kaceran mosolyogjak, lasd testbeszed. De talan ez az elkapom lesutom a tekintetem ez osztonos bennem, es tenyleg csak afele iranyul akit ferfikent kezelek...mert ugye vannak ferfiak akikkel csak emberkent beszelek es van akiben az is erdekes, hogy ferfi.
Amugy az a fajta lany vagyok mint a forumindito: szepnek tartom magam, kulon buszke vagyok, hogy termeszetesen szep vagyok, most van 5 kilo feleslegem, de ez meg talan egyesek szerint kulon jolall, megis onbizalomhianyos vagyok. Pedig mindig azzal jartam akivel akartam, soha nem estem pofara.
En sem ertem mert nem logikus. Mindig figyeltem, hogy ferfiak megfordulnak nok utan az utcan, de soha nem vettem eszre, hogy barki utanam megfordult volna, sot talan kinosan is ereztem volna magam. Volt olyan, hogy hosszuszaru tusarku csizmaba es rovidebb, kicsit terd feletti szoknyaba mentem egyetemre a szokasos farmer balerinacipo helyett es ereztem a tekinteteket magamon. Nem tudom elvezni, pedig neha irigykedem azokra akik ilyenek. Es egyszer a baratommal( srac, jobarat) setaltunk es atlagos viseletben, ballerina, farmer, kardigan, voltam, es kacagta, hogy minden pasi megnez engem. Furcsa volt mert nekem soha nem tunt fel. Szoval van ilyen. Magam sem ertem.
Te barbi vagy vagy szandi?;)
Mindegy, sztem a gond az ilyesmivel, hogy oke, allok a szobor talapzatan mint egy szobor es aztan jojjenek es boruljanak a labaim ele, es nem mutatom ki, hogy tetszik, de azert talalja ki valamibol...
Mi a francbol talalja ki???
Es masik: mar miert lenne szegyellnivalo, ha valaki tetszik? Na es? Ugy nezek ra, hogy tetszik, ki mondta, hpgy mindjart az agyba szeretnem vinni??
Ez az. A pasik megneznek "csak ugy" is egy not, mert pihentetik a szemuket. Basszus, ez egy nonek miert lenne mar tilos vagy miert lenne gaz, ha annak a sracnak meg nem tetszik az a lany?
Szerinted az osszes pasi aki megnez egy not, az mind bejon annak a nonek? Nem. Megis ra mernek nezni. Sooot, ra mernek kacsintani vagy mosolyogni!:)
Ez nem hiszem, hogy a csalodasokkal van osszefuggesben, vagy lehet, hogy igen, de ha azt neveltek beled, hogy ez valamilyen foleny lehet az eletben, nem igaz:)
Mert aki nem szep az kompenzalni akar es ettol batrabb, de azert ha ezt meg tudod allapitani, hogy te szebb vagy akkor miert mondod, hogy onbizalomhianyod van?
Masreszt az is lehet, hogy ezzel nalad el van intezve, hogy aszondod, ha szep vagyok, nem csinalok semmit, aki akar, majd pedalozik.
Csakhogy nem egeszen igy van, mert ha te semmilyen batorito jelet nem kuldesz fele akkor nem fog pedalozni az sem akinek tetszel.
Mindenki kelleti magat valamennyire, meg azok, akik azt mondjak, hogy nem, de a pasi megis ott van veluk, ok is tettek erte csak osztonosen. Lehet, hogy te nem az osztonosebbek koze tartozol, vagy amit teszel, az tul keves ahhoz, hogy eszrevegyek, hogy mit szeretnel toluk.
Es mondom, kelletes alatt nem azt ertem, hogy nyulj a nadragjaba, vannak nagyon finom jelzesek. Olvass mar el egy testbeszed konyvet! Ha csak tizede eljut hozzad, mar akkor is megerte!
Van, akinek erre sincs szuksege de teljesen ezeket a dolgokat csinalja, mint amit leirnak a testbeszedes konyvek, csak o onkentelenul csinalja. Te meg tedd direkt;)
Na igen akkor rájöttem mik a hibáim :D
1. Nem járok sehova már jó ideje mert munka keresőben vagyok kb 2 éve...Azelőtt sem voltam mondjuk nagy partyarc, de azóta meg....
2. Nem vagyok boldog. Hogy miért nem tudom. Nem érzem jól magam a bőrömben. Nincs semmi önbizalmam, másokat mindig jobbnak látok magamnál. Illetve látom hogy nem szebbek mint én, de bátrabbak, belevalóbbak és én mellettük egy senkinek érzem magam.
3. Visszahúzódó vagyok, meg szorongó. Nagyon sokat szorongok.
De amúgy így "pályafutásom alatt" :D azért volt pár bepróbálkozó nálam, így visszagondolva 5-6 srác (jó tudom ez nem sok, van akit naponta szólítanak le ennyien :D ) de szóval jobban belegondolva csak kelelttem volna valakinek. Mondjuk ebből 1 nyíltan szexre akart volna, 1 meg az aki nem tudom mit akart.... :D Az akiről indítottam egy fórumot.
Sztem ha egy pasinak igazán tetszik egy nő, akkor megteszi a lépéseket, még ha fél is tőle vagy a visszautasítástól. :) Ez így jó, és nem is kell bánni sztem, ha egy pasi "nem kíváncsi", mint ahogy írta, mert azt minek erőltetni? :)
Sokan mondják, hogy akkor jön a szerelem, mikor az ember nem várja vagy nem is akarja. :) Ha meg rágörcsöl a párkeresésre, akkor csupa őrülttel találkozik. :)
Én abból indultam ki, hogy magát szépnek titulálja, csak rá értettem, és bizony, hogy a túl szép csajoktól a férfiak félnek.
És van egy típus, amire azt mondják igen, átlagos, ha a fórumindító ebbe a csoportba tartozik, akkor meg talán a férfiak akik tetszenek neki, őt nem tartják annyira szépnek, hogy fussanak utána.
És igen, ízlések. De az adott pasitól is függ. Ha neki ő túl szép, akkor berezel a csajtól.
A nagyképű, szexre utazók meg úgy látszik, észre sem veszik, ha már itt tartunk, mert ha azt mondja, senki nem érdeklődik utána, akkor azok sem.
Sztem nem kell azért sem irigykedned, sem rosszul érezned magad, hogy másnak van barátja. Nem látsz bele mások kapcsolatába, sokan vannak rossz kapcsolatban is, és talán téged irigyelnek, mert még van választásod, ismerkedhetsz kedvedre. :)
Lehet, hogy nem a pasizást kellene erőltetni, hanem új dolgokat hozni az életedbe, programokat, érdeklődési kört bővíteni, mert az hozhat új embereket, új hozzáállást is. :)
Sztem ez nagy hülyeség, nem is gondoltad át. Ez a két kategória lenne, a nem csinos és a túl szép? :) A normális férfiak óvatosak a kezdeményezésben, a nagyképű, elszállt, szexre utazó pasik azok, akik simán leszólítgatnak nőket. A nem csinos nő is lehet sokaknak nagyon is vonzó, és a túl szépre is sokan mondhatják, hogy átlagos. Ízlések!! :) Mindenkinek másmilyen jön be.
Sztem a társaságot kell bővíteni, a programokat, hogy minél több emberrel ismerkedhessen meg. Ha jól érzi magát, az látszódni is fog, és nagyobb esélye van egy hozzá illő férfival megismerkedni, ha közös érdeklődés hozza össze őket. :)
Tehát azt is akartam kihozni, hogy nem kell beszélni egyáltalán, vannak jelek, amiket észrevesznek és minden szónál többet ér. Ez is valamilyen kezdeményezés, mindenki ismer olyan lányokat akik látszólag semmit nem csináltak, mégis egy rövid szemezés után odamegy hozzá a fiú aki tetszik neki.
És ebből a külvilág tényleg csak a szemezést vette észre, pedig volt egy egész csoport körítés, egy rahedli flörtölő jel, amit kibocsátott, kezdve a külsejétől, az arc bizonyos szimmetriájától, akár a testtartás, bizonyos mozdulatok stb. stb.
De a külvilág csak annyit vett le, hogy na, mi a francot esznek rajta, neeem is szééép...
Ne becsüld le, ezek is flörtjelek!
Az egyik legtipikusabb flörtölő jel, az pont az, amikor egy csaj elkapja a tekintetét:)
És ezt ők nagyon is levágják, bár a pasik között is van olyan, aki azért ismeri fel, mert "tanulta", és van olyan, aki ösztönösen ismeri fel, szóval anélkül, hogy tudná mire, már nyomul is:)
Elhiszem, hogy csinos vagy, de 2 lehetőség áll fenn:
-vagy nem vagy annyira csinos, hogy megérje, hogy ők tegyék meg az első lépést (ebben az esetben kapd össze magad és kezdj el kezdeményezni, esetleg, ha nincs hozzá merszed akkor tűrd továbbra is zokszó nélkül, hogy nem vagy elég érdekes annyi embernek, amennyinek szeretnél tetszeni)
-vagy nagyon túlontúl is szép vagy (ebben az esetben az van, hogy nem mernek kezdeményezni mert félnek, hogy visszautasítod őket, szóval szintén valami kezdeményezésféle kellene)
Szerintem egy nő aki jobban vonzza a férfiakat egy másiknál, ha a külsőt nem nézzük, bár fontos a külső, de fontos az is, hogy jól komunikálja az úgynevezett flört jeleket. Ez nem mindig tudatos egyébként, de tudatosan is lehet csinálni. A férfiak nem nagyon tesznek különbséget, hogy direkt vagy ösztönösen csinálod, értékelik és kész:)
Eddig azt gondoltam a külső. Szerintem nem vagyok egy csúnya lány, legalábbis megnéznek a pasik, meg vannak nálam nyilván szebb nők, de kevésbé szépek is. És hiába hogy nem annyira szépek mégis van barátjuk. Tény hogy egy visszahúzódó, csendes "jókislány" vagyok, de nem tudok kibújni a bőrömből már ennyi idősen (23 leszek) én ilyen vagyok. Mindig is ilyen voltam. Illetve kell egy bizonyos idő mire megnyílok és aztán már "jó fej" vagyok, csak senki sem kíváncsi rám :)
Mit kellene tennem hogy végre elfogadjon valaki?
További ajánlott fórumok:
- Boldog gyermekkor titka? Hogy ne legyenek ilyen problémák tinikorban?
- Pörköltszakértők segítségét kérem, van-e valami titka, hogy igazán finom legyen?
- Van annak etikett szabálya, hogy ki legyen és hogyan a tanúd?
- Mit tehetek annak érdekében, hogy minél jobb legyen az NST erdeményem?
- Hajvasalás során, milyen technikát alkalmazol annak érdekében, hogy ne legyen túl lapos a végeredmény?
- Mit játszunk? Legyen jó hangulat!! Vannak jó ötleteitek? A szabadság első napján együtt a csapat