Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mért nem lazulok?!?! fórum

Mért nem lazulok?!?! (beszélgetős fórum)


12. kisgé (válaszként erre: 11. - Csikike)
2007. jún. 21. 09:20

Ez nem önzés, ha Te is élvezni akarod a szexet. A szex erről szól egy párkapcsolatban, hogy a két fél örömet okoz egymásnak, sőt, szerintem az az igazi, mikor nem is magadat akarod kielégíteni, hanem ő neki akarsz jót és egyedülállót és ha ezzel ő is így van, akkor lesz mindkettőtöknek nagyon jó. ugyanis kell hogy tüzelje az, hogy neked jó és így fordítva.

Az egésznek olyan kinézete van nálatok, hogy megszürkült a kapcsolat. Az, hogy ő nem beszél róla, az az ő hibája. Azért mondom ezt, mert erről kell beszélni. Vagy ha tudod, hogy nem egy közlékeny fajta és nem szokott ilyenekről beszélni, akkor ügyesen meg kell oldanod, hogy igenis, eljusson hozzá az, amit Te gondolsz.

11. Csikike (válaszként erre: 9. - Kisgé)
2007. jún. 20. 18:14

Az van, hogy annyit próbáltam már beszélni ezekről a dolgokról Vele, már annyiszor próbáltam, és mindig vagy vita lett belőle, vagy cska olyan üres érzésem volt utána. És a romantikus este most szinte lehetetlen (vacsora, ital ilyesmi) mert a gyerekekre senki nem tud vigyázni... Főleg nem este. Pedig már bevallom őszintén nagyon jól esne ha egy kicsit csak kettesben lennénk!!!!! Az meg, hogy beszéljünk... Szóval félek, hogy nem jön össze.

Ezért is szeretném inkább valahogy magamat kikapcsolni arra az időre, hogy én is fel tudjak engedni...Igen igazad van, nem lehet csak úgy megparancsolni, nem is tudom sajna. de az önzőség is kijön belőlem, úgy értem, hoyg én szeretném hogy jól érezzem magam akkor!!!!

10. Csikike (válaszként erre: 8. - F124753f33)
2007. jún. 20. 18:05
Elképzelhető, hogy egy kicsit sok az ami történik velem, mert bár gyesen vagyok itthon, de párom szülei és az én családom is folyamatosan rám van szorulva... Ami igen elég sok.
9. kisgé (válaszként erre: 6. - Csikike)
2007. jún. 20. 16:50

Szia!


Ugyan én nem vagyok házas, de az oldottságot ebben az esetben a gondolataidban kellene rendezni. Végig kéne gondolnod, mitől vagy merev, lehet ő váltja ki belőled a viselkedésével? Nem lehet megparancsolni magdnak, hogy Te Csikike, légy már oldottabb! Valami oka van a merevségnek. Az baj, hogy ezt nem tudod vele megbeszélni, mert szerintem az sokat segítene, ha elmondanád, hogy nem tudod miért, de görcsös vagy és jó lenne, ha többször szeretkeznétek. Biztos van sok gondotok külön-külön, ez is meg szokta ölni a libidót, nem is tudom, én szerveznék egy romantikus estét, egy két pohár bor, beszélgetés, szeretkezés....

8. f124753f33 (válaszként erre: 1. - Csikike)
2007. jún. 20. 16:26

Szia!


Nem tudom mivel foglalkozol, hogy telnek a napjaid, de nem lehet, hogy túlhajszolt vagy, azért nem tudsz kiengedni egy kicsit?

2007. jún. 20. 16:25

Szia Kedves Csikike.Mi is hét éve vagyunk eggyütt a párommal,és nekünk is van két gyerkőc.Eleinte nekem is pont ez volt a bajom,mint neked.egyszerűen nem tudtam ellazulni,de nekem a férjem rengeteget segített.Suttogot a fülembe,és mindíg valamivel elvonta a figyelmem,hogy csak arra tudjak koncentrálni,amit éppen csinálunk.

Én neked is ezt tanácsolnám,csak éppen te suttogj finom-erotikus dolgokat a férjed fülébe,hátha neki is megjön az "étvágya"és akkor talán neked is sokkal jobb lessz.

2007. jún. 20. 15:24
Senki nem tud írni valamit, amivel oldottabb lehetnék? (felest inni sajnos nem ihatok, meg az sem segít túl sokat.)
5. Csikike (válaszként erre: 4. - 0c97fbb607)
2007. jún. 20. 15:03
Ha kérdezem tőle, hogy hiányzik-e neki, azt mondja persze igen és ennyi. utána még ha este lenne is rá alakalom, akkor is számítógép meg ilyenek. Azt mondja szeret akkor mégsem szerinted??
4. 0c97fbb607 (válaszként erre: 3. - Csikike)
2007. jún. 20. 15:00

Akkor ezekszerint jelek sincsenek.....no azt hiszem itt a baj???!!!!

Nálunk is volt olyan hogy hónapokig nem jött össze....de láttam rajta a hiányát,és majd megőrültünk sokszor...(gyerekek miatt,nem tehettük)

3. Csikike (válaszként erre: 2. - 0c97fbb607)
2007. jún. 20. 14:56

Időnként igen, utána van hogy egy hétig sem.

azt hiszem hiányolom azt az érzést amivel ÚGY néz rám. szóval hogy a szemeiben lássam, hogy szerinte én vagyok a legjobb nő.

én is gondoltam már arra, hogy megcsalhat-e. De nem ebben 99%-ig biztos vagyok. Jó persze ott van az az 1%, de én biztos vagyok benne hogy nem.

adok magamra még otthon is (pont azért is, mert várom, hogy észrevegyen...). Jó persze vannak vitáink és nem vagyok egy könnyű természetű nő, de egyre kevesebbnek képzelem magam. Lehet hogy emiatt a merevség???

2007. jún. 20. 14:49

A gyerekek ,nagyon le tudják lombozni az ember libidóját!!!!Ez tény!Nem sok nő képes ellazulni ha egy gyerek....vagy több horkol a másik szobában!Semmi természet ellenes nincs benne.

Abban má r igen,hogy a férjed nem ölel át és néz rád jeletőségteljesen,vagy nem nyúl a melleidhez amikor épp nem látják a gyerekek.Szóval,csak arra szerettem volna utalni,hogy jelek sincsenek ,hogy megkívánna,????Teljesen mindegy ,hogy van e épp lehetőségetek rá,vagy sem......de jelek vannak???

2007. jún. 20. 14:41

Sziasztok!


Párommal 7 éve vagyunk együtt.(Van két gyerekünk is.) A szex nagyszerű volt eleinte, és most sem rossz, csak azt hioszem nem tudok ellazulni eléggé, és így nagyon ritkán van orgazmusom. Férjem első perctől nem nagy étvágyú a szexben, tehát eleinte sem volt mindennap szeretkezés, de mostanában ez végképp lecsökkent, az utóbbi 1-2 éveben már jó ha havi 1 alkalom van. Én ennél többet igényelnék (bár már hozzáidomultam), de még nem is ez az ami a legjobban zavar, hanem az, hogy ha együtt vagyunk, akkor is arra figyelek, hogy neki milyen, hogy minden oké legyen, hogy nem-e ébrednek fel a gyerekek meg ilyenek. Egyszerűen nem tudok felengedni, annyira görcsös tudok lenni. Ő ezt nem igazán veszi észre, mert bár nem játszom meg magam, de nem igazán szeret ilyen dolgokról beszélni, ezért gondolom nem firtatja, és ha én hozom fel, akkor meg megharagszik.

Ha én kezdeményezek van hogy van kedve (de olyankor gyakran érzem azt, hogy csak azért vagyunk együtt mert én akartam, és ez csak lelomboz), van hogy nincs.

Szóval nem tudom mit tegyek, hogy hogyan legyek lazább...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook