Mért NE, NE, NE legyünk öngyilkosok?! (tudásbázis)
Amíg csak másokat okoltam a hibáimért, szenvedtem.
Amíg csak magamat okoltam a hibáimért, szenvedtem.
Mióta viszont együttesen megvizsgáltam a külső és a belső okát a hibáimnak, azóta már nem értelmetlenül rágódok mindenen, hanem az okot ismerve a megoldást keresem. Amire meg nincs megoldás....,hát akkor így jártam. Keresek más dolgokat, aminek viszont tudok örülni.
Bennem ugyan nem lehet már ennél jobban erősíteni, attól viszont cseppet sem könnyebbülök meg hogy azt írod, más is kapott hatalmas pofonokat.
Igen ám, csakhogy mindenkinek a saját tasliai a legfájóbbak, nem így gondolod?
Én is nagyon értem, csak nem akartam olyat írni, hogy megerősítsem benned "az élet szar" érzést.
Vannak jó életszakaszok is, de a mániákus nyavalygóknak kényemesebb azt mondani,hogy szar.
Mindenki fürödhet az önmsajnálatban, szíve joga. Minden ember kapott már több hatalmas pofont is az élettől.
Szia Csigusz, azt kell hogy írjam sajnos Te érted, miről is van itt szó....
Hiába mondják el--s tudom magam is --hogy "köteles vagyok míg a gyerekem nem önálló" meg hogy "jogom van mert nem vagyok ganaj" meg hasonlók, ezek eltörpülnek amellett a fájdalom és életundor mellett amit folyamatosan érez az ember.
Igen, Én szertimtem rossz iröpben és helyre ezüetteé
De a mások iránti felelősség itt trt.
Szerintem tudja ö hogy joga van élni,de ha nem érzi jól magát a börében akkor..........
Sajnos hiába van az embernek családja aki szereti, ha valaki ugy érzi nem erre a világra valo. Ez egy harc magunkkal szemben,maradni a többiek miatt.
A mai altatók, nyugatók, toxikus éa terápiás hatása kozott nagyon nagy a különbség.Nagynon nehéz velük átsátálni az örökvadászmerőkre, viszot anál könnyebb kolyszervibajd alkotnod, ami esetleg leetetlenné tezi a munkát.
nekem egéként volt egy tutibiztos elképzelsem, de azt nem részeltezném. Viszont férjem megsejtett valamit, talán magam is adtam le s.o.s .jelekett, S gyerekek miatt nem bánom.
Bocsika, de jobb ha 5 levél C vitaminnal leszel öngyilkos!!:)))
Csak gyakran ne ismételgesd!
Szia, hát éppen ez az, ők bezzeg élni akarnak ezer évig, mert nyilván jól érzik magukat a bőrükben.
Látod ebből a világból van nekem olyannyira elegem, és ilyenkor gondolom azt hogy ácsi, én kiszállok, a ganaj meg éljen ezerrel amíg csak tud vagy akar. :(
Na most aztán össze@artam magam jó rendesen kedves "fehérdombocska"...:)))))
Az utolsó mondatoddal viszont világrengetően nagy igazságot sikerült megfogalmaznod, leborulok hát Előtted s hálával telt szívvel rebegek köszönetet, amiért most már ezt is tudom.
Neked is a legjobbakat kívánom.
Tudod mit?
Nem fogd vissza magad!Vegyél be egy rakás altatót és kész.Nincs miért élni, mert egysze úgyis meghalunk.
..hja, engem meg ne is akarjon megismerni.
Egyet már kiidegeltem, orvoshiány van, pont neki nem jutna pszichiáter!
...mert akkor ki fog mosogatni?
Kit fognak helyetted idegesíteni?
Ki fog helyetted hátat tartani?
Hiányozni fogsz valakinek...
... s lehet, hogy még most nem is ismered azt a valakit.
További ajánlott fórumok:
- Nem bírok a lányommal: Züllés, hazugság, lopás, alkohol, altató, öngyilkosság
- Voltál már annyira depressziós, hogy öngyilkos akartál lenni?
- Az öngyilkosság megfutamodás, vagy ami meg van írva?
- Várom hogy öngyilkos lehessek
- Hallottátok, hogy öngyilkos lett Mary Zsuzsi?
- Volt már valaki annyira kiborulva, hogy öngyilkos akart lenni? Segítsetek, mert nagyon mélyen vagyok!