Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Köszi, megvan!! Ha arra gondolsz, h. van egy vékony csajszi sok hulahopp leckével!! Könnyűtől a nehezebbik (sok karikát egyszerre pörgetésig).
Esélytelen vagyok egyelőre, de tudom, h. sikerülni fog. :DDD Addig meg kékülök-zöldülök ill. sárgulok, de az irigységtől! :D
Ennek örülök:)
Így legalább van motívációd:)
Jó lenne, ha már én is elővehetném és hajthatnám:)
múltkoriban találtam a gugliban egy "tananyagot" ott mutatja egy nőci, hogy is kell...
:)
Most engem is felcsigáztatok: asszem, én is előszedem az enyémet:)
Nekem műanyag van, sóval töltve...
Sziasztok!
Én is attól félek, hogy több idő mire belerázódom a karikázásba. A héten szeretnék venni egyet.
Szia!
Eleinte, én is többször hajoltam le a karikáért a földre, később belerázódtam...
Nekem is van karikám, de nem tudok hulahoppozni.. :(( Állandóan leesik a karika (80 cm, műanyag). A töltött karika is. pedig kisterpeszben is próbáltam, úgy is, h. egyik lábam előrébb volt (=támadóállás).. Nem értem, mit rontok el.. 10 perc is elérhetetlennek tűnik számomra jelenleg..
Mit ronthatok el???
Szerintem tanuljatok meg másik oldalra is tekerni. Egyik barinőm csak egyik irányba nyomta és az egyik oldalon elkezdett vékonyodni a dereka, a másik oldalon meg nem. :-)
Nem láttam, csak mesélte, azt mondja, egyértelműen látszott, hogy más lett a vonala a két oldalnak. :-)
Egyik oldalra mindenkinek jobban megy, de meg lehet tanulni, nem baj, ha egy darabig bénáztok.
Próbáljátok meg úgy, hogy az egyik lábatokat előrébb teszitek (nem egymás mellett van a 2 láb kis terpeszben, hanem támadóállásban álltok), szerintem úgy könnyebb.
Köszi szépen!:))
Én úgy szándékozom, hogy napi szinten 10 percet eleinte.
okés, sok sikert :o)
elvileg, ha rendszeresen használod/juk, akkor hatékony nagyon!
Szia!
Én inkább fát veszek és azt legalább nem kell töltögetni:) Emlékszem, anno nekem is csak az egyik irányba ment, de az nagyon tuti volt. Addig fenn maradt míg azt nem akartam, hogy leessen:) Bízom benne most is így lesz egy idő után:)
hello!
tényleg nem lehet elfelejteni( bár nekem csak az egyik irányba megy) a másik oldalra összeverem magam:)
a fa hasznos-nekem olyan van, jó nehéz. Bár vannak csajok, akik műanyagot vesznek és feltöltik homokkal ezzel-azzal...
Sziasztok!
Jelenleg azon gondolkodom, hogy hullahopp karikát akarok venni. Réges-rég nagyon jól tudtam, de azt mondják ez olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. Kinek milyen tapasztalta van róla? Melyik a jobb? Én úgy hallottam, hogy a fa, de nem tudom.
Helló Csajszik! Végeztem egy kis háttérmunkát, megosztom veletek is, biztos örülni fogtok. :-)
Ugyanakkora mennyiségű/térfogatú anyagokat tettem ugyanabba a mérőedénybe (tehát a férőhelyük/általuk kitöltött hely azonos volt), hogy lemérjem, milyen anyagnak mekkora a tömege, melyik a legnehezebb, kvázi melyikkel érdemes megtölteni a karikát.
Az alábbi eredményeket kaptam:
liszt: 57 g
búzadara: 61 g
rizs: 62 g
nedves homok: 69 g
cukor: 70 g
víz: 70 g
só: 80 g
vizes homok: 102 g
Ahogy fejlődtök és erősödtök, így csereberéljétek nehezebbre a töltőanyagot. :-)
Szia!!
Én is így vagyok vele, és a válasz: igen, nem el lehet felejteni, hanem ki lehet jönni a gyakorlatból.
De napokon belül javulni fog a helyzet, én is így kezdtem, többet hajolgattam, mint karikáztam:)
elővettem a karikámat, hát csajok, lehet az, hogy elfelejtettem karikázni? nekem volt egy régebbi, az nagyobb volt, mint ez, ezzel már mióta megvan, többször leesett, most is, fél percenként hajolgattam is karikázás közben:S Csak belejövök minél előbb.
Druszka: Gratulálok, te aztán nagyon ügyes és kitartó vagy. Régen én is így nyomtam, csak egy karikával.
SZia!
Hát, minden elismerésem, pláne 2 gyerkőc mellett...
Hát egy időben napi egy órát de akkor még csak 2-vel.
Most törekszem a napi fél órára a 4-el de tegnap volt időm kedvem és 1 órát tekertem.
Én régebben is karikáztam, aztán volt úgy 6 év mikor egyáltalán nem de január óta kisebb nagyobb (pár nap) megszakítással mindennap tekerem a csípőm!
Csak 2 gyerek mellett necces!
Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek gondja van a középső tájékon!
Kitartás
Máriám!! Hogy bírod? Nyilván te már profin "nyomod" :)
Mióta csinálod, és naponta mennyit (hány perc) ??
Én tegnap elsunnyogtam:(
De ma fogom csinálni, tényleg...
A 4 karikám 4 kg-t nyom!
Igen nehéz lett tőle!
Homokot!
Szerinted nem jó?
Szia!
Ne haragudj hogy csak most ritkán jövök most láttam csak hogy írtál!
Lehet Hardcore vagyok tényleg.
Már a 4-et is keveslem.
Gyorskötözővel van összefogatva így kb 10 cm széles lehet.
Homokot tegyél bele abból fér bele a legtöbb annak a legkissebb a szeme.
A rízs nem jó elöszőr azzal csináltam de mintha nem is tettem volna bele!
Kitartás szerintem hatásos!
És mégegyszer bocsi hogy csak most!
Szép estét/napot!
Sziasztok!
Az én kedvem is meghozzátok:)
Ha más is mondja, hogy látványos, mérhető, akkor elhiszem:)
Nosza rajta!