Mennyi az esélye, hogy teherbe essen valaki megszakításos módszer mellett? (tudásbázis)
A Pearl indexe 35, ez azt jelenti, hogy 1 éven belül így védekezve 35 esett teherbe. Ez sok. Védekezés nélkül ez a szám 80. Ez a biológiai tény,ami mellett, ha akarsz, arra a beíróra figyelsz, aki ismer olyat aki terhes lett, ha akarsz arra, akinek bevált.
Azoknak szuper módszer, ahol nem nagy gond, ha mégis besikerül a baby, egyébként nem választanám.
Nézd meg a reg.lapomon a képeimet: hát ennyi az esélye! :D
No de sebaj, azt már tudjuk, hogy egyikünk se terméketlen! És imádjuk!!!
Én nem ajánlanám ezt a "módszert". Van már annyi más cucc, még akkor is, ha latex-érzékeny vagy. Ott van a feledékenyeknek pl. a bőr alá ültethető kapszula, ami mittoménmeddig adagolja a foggátlót. És akkor csak a nőgyógyászhoz-járást nem kell elfelejteni! ;)
Az önmegtartóztatáson kívül egyetlen egy biztos módszer létezik még.
Az Aszpirin...jó erősen a combok közé szorítva.:DDDDD
A másik fórumon nagyon sokan írták, hogy így estek teherbe. Akkor döntöttem el, inkább nem játszom a tűzzel. Nem lehet tudni kinél mi jön be.. nem éri meg ennyit idegeskedni miatta. Jaj megjön vagy nem jön meg? És ha megjön még attól is simán lehetsz terhes.. Volt akinek foggátló+óvszer mellett sikerült. Antibiotikum és gumiszakadás a titok nyitja :)
Én max úgy tudnám elképzelni, hogy ciklus elején vagy legvégén habbal vagy krémmel szóval ilyen kémiai cucokkal variálva a megszakításost. De még igy is félve várjuk a mensit.. 100% egyedül az önmegtartóztatás.
Nem velem történt, de neten számtalan hasonló sztori kering, az orvosok pedig szélesen mosolyognak, ha valaki azzal állít be hozzájuk, hogy megszakításos módszerrel "védekezett" és mégis terhes lett.
Kétesélyes a dolog...vagy terhes leszel, vagy nem.
Több védekezési mód áll rendelkezésre, ne ezt válasszátok!:)
mi így védekeztünk 3 évig és nem lett baba, aztán amikor élesbe ment a dolog, egyből sikerült a kislányom:)
Aztán most meg kistesót szeretnénk, nem védekezünk már hónapok óta és nem jött össze. Szóval ez mindenkinél máshogy van.
De azért nem árt az óvatosság. És jó egy tesztet venni otthonra:D
Simán teherbe eshetsz, már akkor mikor beteszi!
Az orgazmus előtt is távozik némi váladék (előváladék) a hímvesszőből, ami szintén tartalmaz hímivarsejteket! Kisebb az esély rá, de ahhoz képest elég gyakran előfordul! :P
Nekem is így sikerült a második kisfiamat összehozni:D
Azóta már 7 éves:)
További ajánlott fórumok:
- Tuti teherbeesési módszereket tud-e valaki?!
- Ciszta mellett teherbe lehet esni?
- Örülne, ha teherbe esnék, mégis megszakítja?
- A nagy kérdés. Teherbeesés megszakításos módszerrel?
- Pharmatex krém + megszakítás, mekkora a teherbeesés esélye?
- Ha valaki munkanélküli alatt esik teherbe, megszakíthatja azt és elmehet betegállományba vagy nem?