Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
De jó, tudom Te így vagy nyugodt, hogy sikerült kialkudni a megfelelő méretet. 😁
Nagyon szorítok, már csak egy pár nap.
Vigyázz magadra! 🥰
Nagyon köszi lányok! Akkor ‘türelmesen’ várok :)
Közben rájöttem hogy mi fáj annyira. Nyilván a műtét miatti bolygatás is. De főleg a guriga feszíti nagyon a szegycsontomat, amit a cicik közé kaptam. Csak első nap még nem láttam hogy ott van. Az orvos szerint az ott is lesz még egy darabig.
Egy sebész oldaláról:
“Eleinte úgy érezheted, hogy nyomás nehezedik a mellkasodra, de ne aggódj, ez fokozatosan enyhülni fog. A fájdalom intenzitása személyenként változó lehet, de általában az első héten a legerősebb, majd fokozatosan csökken.”
A hátad meg a nem megszokott testtartástól, fekvéstől fáj.
1-2 nap, és jobb lesz.
Ez természetes, napról napra jobb lesz. A hátam nekem is nagyon fájt első két éjszaka. A mellkasod pedig eléggé meg lett bolygatva, azért fáj.
Elmúlik, türelem😊
Sziasztok lányok műtét után vagyok, reggel mutottek első éjszaka és iszonyatosan erősen nyom a mellkasom mintha prés nyomná össze, és a hátam is leszakad . A mell nem is faj hanem ez a szörnyen erős nyomás.m amitől a falra maszok 460 kerek polyt kaptam .
Nem a mellnek kene fajnia? Mi ez??
Igen, szerintem is! 😊
Nagyon várom már, a héten letudtam a vizsgálatokat, már csak itthon kell elrendeznem mindent (mosás, ágynemű csere, munka, kutya, stb). Hétfőn pedig jöhet az álomcici 🤗
Sziasztok!
Dr. Viczián Csabáról semmi új hozzászólást, véleményt, munkáit nem találok! Tudja valaki miért nem?
Nem jó mellplasztikában?
Szerintem műtét után két alvás között fogok annyira unatkozni, hogy írok majd a naplóba. 😊
Természetesen képet is rakok fel ha már meg lehet nézni az eredményt 😁
Szia! 😊
😂
Inkább még most variálj, mint később bármit is megbánj! 😊
Akkor maradt az “A” terv.
Huuuh, 17-e, az már itt van. 🥰
Szorítok nagyon, gyere majd élménybeszámolóra! De írhatsz priviben is nyugodtan. 😊
Szia! ☺️
Hu, nagyon gyorsan zajlanak az események, végül március 17-én lesz a műtét Dr. Bor Mihálynál. 🫣😂
Molnár Béla mentor és motiva márkával dolgozik.
Bor Misinél motiva implantátumom lesz. 😁
Köszi a két linket, sokat segítettetek vele. A férjemmel majd kimérem a mellem lehetséges majdani méretét és az alapján választok. Úgy mondta a doki hogy a kisebbhez fogja majd igazítani a nagyobbat.
Gondolom a kisebbhez nem nagyon akar hozzá tenni bőrt ezért inkább a nagyobból veszi le és felvarrja.
A kisebbe 280grammos implantátumot fog tenni.A nagyobb felére 240grammosat fog tenni, felvarrja és a bimbót is feljebb varrja. A kisebb körméretét lemérem, hisz ahhoz fogja igazítani a nagyobbat.
Szia,
A Szent Imre kórházban, TB alapon. Mivel a két mellem közötti különbség nagyon mint 30%. Csak az implantátumot kell megvenni. Ha cserélni kell majd akkor is TB alapon fog menni.
Ez tök jó, hogy még extra kedvezmény is kinéz. 😊
Döntsetek gyorsan! 😁
Amúgy már régóta tervezed a cserét, most itt a jó alkalom.
Milyen implant márkával dolgozik az orvos?
Még azt szeretném kérdezni, hogy mivel Neked is texturált Natrelle van, mondott arra vonatkozóan valamit a doki, hogy a tokot is el fogja távolítani a cserénél?
Egyet kaptam műtétnél, a másikat innen rendeltem. Nagyon kényelmes
Szia!
Fura, hogy nem adnak. A legtöbb implantátum forgalmazó cég az impli rendelés mellé küldi a megbeszélt méretű melltartót. Én is rendeltem amúgy, hogy legyen pluszban. Nagyon jó minőségű a VOE márka, én innen rendeltem:
P
Pont az első két fajta van nekem. A második sokkal kényelmesebb, nem nyomja a heget, mint az első.
Pont tegnap voltam 6 hetes, de nem fogok még egy darabig mást hordani, csak ezeket😀
Szia
Hol műtenek, hogy nem kapsz melltartot?
Nekem a korházban adtak 1db-ot, utanna tudtam meg vasarolni ha akartam
Sziasztok,
májusban lesz a mellplasztikám, 280g-os implantatumot kapok. Szeretnék kompressziós melltartót venni. Ki milyen ajánl? Kosarasat vegyek? Azt monda a doki hogy én vegyem meg. Abban kell majd elhagynom a kórházat. Gondolom kettőt vegyek majd. Kosár méretét úgy határozzam meg hogy vegyek rizst tölsem bele két zacsiba és tegyem bele a melltartóba. Ezt kell viselnem majd 6. hétig.
Elore is koszi a valaszokat.
Kriszti
Egyelőre konzultáción voltam, időpontot még nem foglaltunk. Most úgy van náluk, hogy a listaárból lejön 10%, de ha a konzultáció után 2 héten belül foglalsz időpontot, (vagy csak foglalóval elfogadod az árat) akkor még 5% jön le az árból. Szóval március 11-ig agyalhatok a 15%-os kedvezmény keretein belül, utána már csak 10%. :)
Viszont mondta a tanácsadó nő, hogy nincs konkrét időpont, de előre láthatólag április 1-től emelés várható, ami kb 200.000 Ft többletet jelenthet.
Tegnap a párommal már érveltünk a dokik mellett pro és kontra, és Molnár Béla lett az első helyen, szóval szerintem napokon belül végleges döntés születik. 😁
Igazad van, ha megvalósítható, ragaszkodj az álommérthez! 😊
Már konkrétumot is beszéltetek Bélával vagy még egy körre visszamész hozzá?
Akkor a következő hónap izgi lesz nagyon, szorítok Neked. 🥰
Jaj de jó, hogy ezt írjátok! :) köszönöm szépen a visszajelzéseket! ☺️
Igen Ericska3, 3 dokinál voltam konzultáción. Először Bor Misinél, utána Sobor dokinál, majd Molnár Bélánál. Csak Béla mondott áment a 650cc-re és ebből nem szeretnék engedni, nehogy úgy járjak, mint legutóbb, hogy nem voltam elégedett a mérettel. :)