Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Nekem 2x volt ott implantátum műtét, semmi gond nem volt. Sobor doki csinálta, semmit nem kellet vinni . Nagyon korrekt hely! Ajánlom !!
Ez jó hír. Hogy mondhatja azt, hogy az orvos vágta el ,amikor radiológus leírta, hogy szakadt?
Műtét árából semmit sem?
Egy implantátum kb . 300 000Ft.
Képzeld azóta pont hívtak a klinikáról a dokimnak sikerült érvényesíteni a garanciát a cég felé, nemsokára utalják nekem a pénzt. De csak a szakadt implantot állja a gyártó, semmi mást.
Szia!
Nekem 3 honapja volt a mutetem, 325 kobcentis impli van bennt, a jobb nekem is nagyobb es feljebb is helyezkedik el, ez testi adottsag, es nagyon sok minden befolyasolja, de alapbol is volt asszimmetriam, es gerincferdules, es az izom es a kotoszovet is kozre jatszik, de nekem igy is nagyon tetszik, es imadom hogy van cicim ❤️
Dr Pataki.
Nem, sajnos a mai napig nem kaptam vissza egy fillért sem, senkinek nem fizet garit a Polytech, a facebookos plasztikai csopiban is volt egy lány akinek tokzsugor volt és tokzsugorra is jár a garancia, ő sem kapott vissza semmit őt is elutasították. A Dr úr most veszekszik a céggel. Elismerték a papíron hogy ők hibáztak , anyagfáradás történt. De utána oda írták hogy nem zárható ki hogy a sebész vágta széjjel mikor kiszedte. Ez a protokoll szöveg náluk, ha rákeresel a német gyártói telephelyükre a googlén több nő is ott panaszkodik véleményekben hogy nem fizet a cég szakadás esetén mert azt állítják lehet a sebész vágta széjjel. És a kommentelő hölgyek egyike sem magyar, inkább olasz, német, török stb.. Tehát senkinek sem fizetnek, nagyon gondolkozom rajta hogy érdemes lenne őket beperelni.
Szia🙂 Nekem 4 hónapja volt a műtétem nekem is 375C van most, és nekem is a bal mellem kicsit kisebb mint a jobb. Először én is kiakadtam rajta, de az orvosom megmutatta a műtét elötti képeket a mellemről ahol ugyan úgy megvolt a külömbség, csak olyan kis mellem volt, hogy fel se tünt. Így elmagyarázta, hogy ez ugyan úgy megmarad kicsit, de mivel még sokat változik fel se fog tünni.
En nála voltam első műtéten, tényleg első osztályú a hely, gyönyörű, szuper az ellátás. A dr sztem korrekt, őszinte. Én aztán egy év múlva cseréltettem mert az általa berakott 320as cicit kicsinek láttam ruhában...a csere már Révész dr-nal történt.
Szia! Sajnos én ebben a kérdésben nem tudok segíteni, de örülök, hogy látlak. 😊
Ezek szerint doki terén változás lesz (lehet)?
Hátha ír majd valaki, nekem úgy rémlik, hogy erről a dr. Rose klinikáról korábban itt többször is olvastam.
Sajna ez a fórum már nem úgy porig, mint régen….
Sziasztok! Voltam konzultáción Dr. Molnár Béla Ákosnál implant csere miatt. Nem volt túl bő beszédű. Kérdezte mi az elképzelés, mondtam hogy 650-nel szemezek, ő meg mondta hogy ok. 😃 dr. Roseban lenne a műtét, tök szimpi hogy egy helyen van minden, adnak mindent es árban sem rossz. Elég esélyes lett, mert áprilisra be is tudnának szorítani műtétre. Rengeteg jó vélemény van róla a facebookos csoportokban, de állítólag ott töröltetik a rossz kommenteket.
Szóval cenzúra nélkül… mi a véleményetek a helyről és a dokiról? :)
Neked sikerült érvényesíteni a garanciális cserét a Polytech felé, kaptál vissza valami kártérítést? Ki volt az operáló orvosod?
Kis szösszenet a naplómban, akit érdekel :-)
Szia!
Szerintem mindenkinél van kis eltérés a mellek között.
Ahogy semmink sem szimmetrikus és azonos méretű.
Nekem is szinte nulla melleim voltak, talán 50cm3, de volt méretbeli különbség így is.
Műtét után az eltérés is nagyobb lett, ez normális.
Sőt, attól is sok függ, hogy bal vagy jobb kezes vagy-e, mert amelyik kezedet jobban használod, ott az izom erősebb, vastagabb.
Ruhában, sőt még fehérneműben sem lehet észrevenni az eltérést.
Szerintem légy türelmes, még sokat alakul. Én is próbálok az lenni, mégha nehéz is😀.
A két oldal nem egyformán regenerálódik.
( nálam meg pláne,hisz problémás is volt az egyik)
Engem is aggaszt, de várok türelmesen.
Szia!Előtte annyira kicsi volt,hogy nem igazán tünt fel ha esetleg nem volt egyforma.375 köbcentis kaptam és így viszont eléggé làtszik az eltérés
Szia!
Előtte semmilyen aszimetriád nem volt?
Nekem most volt cserém, az elsőnél teljesen egyforma lett, most viszont nem.
Nekem azt mondta a doki, hogy borda, sőt a gerinc 😳 is befolyásolja az impli elhelyezkedését.
Sziasztok!2 hónapja volt a műtétem!Minden rendbe van szépen gyógyult a hegem is alig látszik!Viszont a bal mellem nagyobbnak tűnik mint a jobb és ez làtszik is.Tudom nem szimetrikus az emberi test és a doki is egyforma implantátumokat rakott de akkor is más lett a méret.Más is jàrt már így?
Sziasztok!
Kit ajánlatok aki a lgjobb?
Szép ciciket szeretnék, és egészséges maradni.
Ezt már én is olvastam valahol hogy alapvetően a UH nem alkalmas az implantátum vizsgálatára. Szerintem nekem is csak szerencsém volt hogy a szakadás miatt szöveti irritáció jött létre akkor és így észre vette a doktornő
Nekem MR mutatta meg a szakadást, UH nem látszik semmi. Azóta sem. A doktornő azt mondta, hogy Uh nem látja a szakadást, az a mell szövegeit vizsgálja.
Ugyanezt mondtam én is gyenge B kosárral leéltem volna boldogan az életemet. 😄 Aki azt mondja hogy nem számít annak nem voltak igazán ronda mellei. Nekem olyan rondák voltak hogy rémisztgetni lehetett volna vele.. Ez egy olyan dolog hogy ha valakinek kiverik a fogát akkor az is fogadja el magát foghíjjasan? És aki felemás mellekkel születik az egyik kinő a másik meg nem? Az sem számít?
Egyetértek. Ha lenne legalább egy gyenge B kosaram, eszembe nem jutott volna a szilikon. És most cserénél is azt mondtam, hogy ha idősebb lennék, kivetetném és nem is rakatnék másikat. De még egy pár évig szeretnék kinézni valahogy. 😄 És hiába mondják, hogy nem számít.. de igenis számít. Lelkileg nagyon is sokat jelent.
Ezért kell minimum 5 évente MR-re menni. Az MR sokkal pontosabban látja a szakadást az tuti kimutatta volna. Egyébként olvastam hogy az ultrahang nem is alkalmas nagyon az implantátum vizsgálatára. Nekem "tócsákat" láttak ultrahangon ami ugye folyadék volt a szakadás miatt. Mondjuk nekem azt is látta a radiológus hogy nem egyenletes az implantátum széle hanem elmosódott. Az MR egy az egyben kimutatta a szakadást. Én amúgy annyira sajnálom hogy nem születtem rendes mellekkel.. ki a fene akar foglalkozni ilyenekkel.. és amúgy meg felháborító hogy mennyi szakadásról hallani manapság. Ilyen pocsék implantátumokat gyártanak?
Sziasztok!
Nekem is szakadt volt az implantátumom. Nemrég volt cserém. Azért osztom meg a tapasztalataimat, mert én pl évente jártam ultrahangra. Legutóbb már jeleztem, hogy valami nem ok.. azt mondták hogy hullámos a széle, de nincs szakadás.
Ezután elkezdett változni a forma, és teljesen be is keményedett..
Felkerestem a plasztikai sebészemet, megállapította, hogy tokzsugorodás.
De ő is érdekesnek találta, hogy csak ez egyik. Csere során kiderült, hogy az impli kiszakadt hátul, és az anyag , ami a bordáim fele ment már teljesen körül volt nőve a saját szöveteimmel, tehát nem friss szakadàs volt. Az ultrahang mégsem látta. A tokzsugorodás is a szakadás utáni védekező reakció volt.
Ezt csak azért írom le, mert én is nyugodt voltam, hisz UH-n mindig mindent rendben találtak..
Aztán kiderült, mégsem😞
Nagyon sajnálom :( Neked is UH-val derült ki? Nekem 2018 október elején került beültetésre. Polytech Mesmo volt, most is az lett helyette. Többet nem lesz polytech ha ez is szakad. Szívem szerint nem rakatnék semmit de nálam ez nem opció mert mini tubuláris melleim vannak abból sajnos nem lehet szépet kihozni tehát ugyanott lennék ahonnan indultam. A sajátzsír meg annyira gyerekcipőben jár még és ahogy olvastam kockázatosabb mint az implantátum. Nekem a polytech azóta se fizetett egy fillért sem..
Az én 6 éves Polytech implantátumom is szakadt. 2017 decemberében kaptam. Lehet ugyanaz a széria, hibás gyártás lehet.
Végül kit választottál implantátum cserére?
Sziasztok
Műtét előtti vizsgálatokra tud valaki olyan helyet ahol mindent egy helyen megcsinálnak( mell.uh,teljes vérkép,mellkas rtg, ) pesten 13.kerület vagy újpest lenne nagyon jó nekem. (Pest megyei vagyok)
Köszönöm
Szia!
Én decemberben voltam nála konzultáción. Nekem mellfelvarrás lesz idén májusba. Őt választottam.
Csak a 6. Hét után lehet oldalt aludni? Az elmúlt éjsza 2x is arra keltem,hogy oldalt vagyok. Nem lesz baja ettől az impliknek ? Már csak 11 nap van vissza a 6. Hétig 😊