Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok !
Nagyon sokan jelentkeztetek a naplóban ...
Igyekszem mindenkit elfogadni.
Újabb bejegyzés ,illetve fejlemény semmi🥲🥲🥲🥲
Szia!
Beengedtelek,neked van esetleg képed ?
Szia! Kopogtam.
Nekem pu van. Nem ment sehova. Ezert megyek masik dokihoz meg egy korre. Szarul lett beteve :(
Sziasztok !
Nagyon el vagyok keseredve .
Készítettem naplót 1 db bejegyzéssel,1fotóval!
Légyszíves mondjatok valamit .
Eddig a felépülésemmel voltam elfoglalva ,és nem foglalkoztam a formával ,gondoltam meg korai ...
De olyan sok szép cicit látok 3-4-5 hetesen!!!
Az enyém szörnyű ,pedig nagyon bíztam a Dokiba🥲🥲
Tettem fel képet a 14 hónapos B-lite 920 cc cicimről.
Főleg azért hogy segítsek azoknak akik esetleg tartanak tőle.
Imádat van😍
Igen-igen, az a kettős kontúr, ha a saját állomány és az implant valahogy külön életet él és elválik láthatólag, dubble bubble-nek is hívják.
Nekem is kevéske volt, de szerencsére szépen eloszlik az implanton, nem látszik, fogásra pedig természetes hatást ad.
Itt sok jó infó van szerintem. 😉 Jövő héten leírom én mit mértem és a doki mit mért. Van-e különbség. 😉
Na igen ezért is nem tudom h honnan és meddig számítjuk a cici méretét? Nekem asszimetrikus,az egyiknek van némi mirigyállomànya a màsiknak szinte csak a bimbó körül...
Lehet én is sötétben tapogatózok,talán rossz szót hasznàltam rá, szoktam làtni olyat,h a cicin látszik pl alul még egy vonal...mintha ott be lenne gyűrődve.duplakontúr?Talán ez a helyes szó rá?
Nem értem, hogy érted a cici nagyságát? Nekem tényleg kicsi volt, jóformán két mellbimbó állt ki a csontos kis mellkasomból, mell alatt 75cm, "mell" körfogat 80cm, azaz semmi...nem volt mirigyállományom.
Az én fogalmam szerint a kontúros az, ha szélesebb, nagyobb az implant az eredeti melltől és a széleken nagyon látszik az implant széle...még oldalt nem is zavaró számomra, felül nem akartam, hogy látszódjon, ezért jó, ha izom alá kerül az implant.
Nálam is most fokozatossàg elve van,minden héten nagyobb pushupos melltartót veszek fel🤣
Nem tervezem senkinek elmondani😊
A cici nagysàgàt h kell mérni??😅namert h nekem olyan pici a jelenlegi h most az a cici mèrete??mert akkor nekem csak mikroméretű lehetséges😄
Emlitette nekem a doktornő h valószínűleg az implant fölött fog látszani a meglévő mirigyállomány,ezt nevezik konturosnak??
Nem szeretnék amúgy nagy szünetet köztük,erre is ajánlotta inkább a 615cct.
Nekem egyszer sem volt méregetés a doktornőnél vsak próba,bánom is,mert azzal ahogy olvasom több minden kiderülne mi lenne a jobb...
Na lemèrtem mell alatt is:80cm
Meg bemàsolom ide az előző méréseket is h egyben legyen,hàtha így egy jobban hozzáértő tud nekem segíteni😇
"•165cm,63kg
•vàll(csúcsnál mérve):40cm
•mellkas(még sosoem csinàltam ilyet javitsatok ki ha nem ott mértem ahol kell):cicinél körbe - 90cm,mellkas szélessége:39cm (na itt kérdés h honnan nézve kell ezt mérni? Szemből ami tükörből làtszik? Most lemértem úgy,h ahol elvileg a cicim lenne kicsit hónalj irànyban,ez 39 cm. Cicik közti tàvolsàg 22.5cm."
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok