Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem amennyit jól esik. Ne vidd túlzásba azert.
Sztetek mennyit lehet setalni mutet utan 4. Napon?
Pap doki normális...de én nem tudtam meggyőzni nagyobb méretről.
Ő ajánlotta nekem a legkisebbet. 285cc.
960.000ft a műtét ez nem is érdekelt volna...mert tényleg szimpi volt :)
Így maradt Révész a 430cc-vel. Nála még idén biztosan 850.000ft a műtét.
Kerdezhetsz nyugodtan;-)
Azert 6kg fogyas sok..nemtudom mennyire latszik a ciciden ha fogysz vagy hizol legalabb a felet probald meg addig ledobni mert mutet utan a nem mozgastol altalaban hizni szoktak a lanyok
Szerintem, ha Rèvèsz dokihoz idamèsz a pènzzel, mehettek is a műtőbe :D
Na de viccet fèlretève: nagyon rugalmas ő is ès az asszisztense is!!! Pedig én aztàn problèmàs vagyok, ami az időpontokat illeti.
Még egy kérdésem lenne, aztán ígérem 1 napos fórumozóhoz illően kussolok!! Sokat fogytam mostanaban, de meg igy is maradt rajtam 7 kilo felesleg. Nem tobb, nem kevesebb, de annyi van. Viszont ahogy írtam, nekem ez az idopont ilyen most vagy soha dolog, nem tudom megvárni, míg lemegy az a 6 kg is, nem tudok beállított súllyal odamenni, ahogy javasolják, igy az érdekelne, van-e olyan köztetek, aki megmuttete a mellét, es utana még ráfogyott?
Pap dokival beszeltem szemelyesen, bevállalna ő is 20.-ra:) Hajlok rá, az oldalán gyonyoru kepek vannak, bar teny, hogy joval drágább..
Ezt te erzed!Kinek a munkaja tetszik jobban,kia szimpatikusabb,akkor amit tiszike ír az ár is lehet opció,illetve ahogy lirtad neked iden kellene..
Pap doki ha jol olvasom itt elegge elfoglalt..lehet erdemes az asszisztenst errol megkerdezned hogy egyaltan van e idenre szabad időpontja..sok sikert kivanok a döntéshez:-)
Mind a kettő szuper. Itt majd attól függ melyik ad előbb időpontot műtétre. Még a szimpátia. És az ár különbség. Szóval ezt majd neked kell eldönteni. Pap azt hiszem drágább.
De ciciben jó mind a kettő. (Szerintem)
Papphoz is megyek konzira!! :) Kettő közül szerintetek??? Wágnert most mondtam le, irtó hálás vagyok nektek!! Direkt nem akartam fórumozni, mert fèltem tole hogy még a műtét gondolatától is elmegy majd a kedvem, pedig annyira nagyon vágyom rá, de most úgy érzem nagyon nagy szerencse, hogy idetévedtem!!
Szuperrr!! A személyes benyomás fontos,ha folyton azt nézed mik a rossz és jó hírek róla megőrülsz:)
De jó. Na látod. Tuti hogy megcsinál. Sima mellnagyobbításban jó doki. Karácsonyra új cicik.
Képzeljétek, a Révész doki valoszinuleg bevállal!! Kedden este megyek konzira, es azt mondta az asszisztens, hogy 20-án mar nem nagyon akart műteni, de ha odamegyek talán rábólint 😄 Rola is irtok hideget meleget azert, de ugy veszem ki, hogy Wágnernál mindenkeppen jobb!
Igen a Pataki az a cseppet szereti jobban,az én orvosom szerintem elég profi,nem azért nem használ cseppet mert nem ért hozzá,egyszerűen ő nem szereti és nekem konzultáción mutatott több lányt is aki nála volt megcsináltatni a szarul berakott cseppeket,mert abban igazad van hogy a profi orvosok tudnak vele jól dolgozni csak sajnos sok a pancser sebész...és ez személyes véleményem hogy én nem is kértem volna cseppet mert több barátnőmnek is van de szoptatás után nem szép nekik... lóg... bár ez persze lehet a saját adottságaik hibája is:)
Egy profi doki ugyan úgy használ anatómiait meg kereket. Ha jól van betéve nem fordulhat el. Ettől ne félj. Ezeket a dolgokat azok a dokik terjesztik hogy elfordulhat akik nem használnak anatómiait mert nem képesek rá.
Úgy hogy ha neked az anatómiai tetszik akkor ne add föl.
Nekem kovács csinálta igaz én kereket kértem mert teljesen lapos volt a dekoltázsom. Igaz volt cicim de nagyon lent. Most szuper dekoltázsom lett.
Kovács nagyon szeret anatómiaival dolgozni és Pataki is.
Én mikor kerestem nagyon rossz volt ,10-ből 10lány más orvosnál volt a környezetemben,aztán úgy voltam vele,hogy akkor bízok a megérzéseimben... megnèztem akinek lehetett a munkáit neten és mindnek volt valami hibája,elálló bimbók,felemás cicik stb,pedig ezek állítólag “menő”sebészek ,aztán egy osztálytársam mesélte,hogy ő a Félszerfalvinál volt és,hogy ő nem ismert annyira mert nem reklámozza halálra magát,(ami nekem pont tetszik is benne hogy nem pénzsóvár)és neki egy úgynevezett fejletlen csőmellett csinált meg elképesztő szépre... a mellbimbói us borzalmasak voltak és gyönyörűek lettek,így megnéztem az oldalát és megmutattam a férjemnek is és mindketten egyből azt mondtuk h eddig ezek a legszebb munkàk amiket láttunk... felhívtam pénteken,hétfőn mentem is hozzà,és rá 3hétre meg is műtött mert én ott nála eldöntöttem egyből hogy lemondom a többi konzultációt... rajta kívül én a Pataki Gergelyt tartom nagyra sőt azt gondolom az ország legprofibb orvosa de hozzá nehéz hamar időpontot kapni mert mindig külföldön is dolgozik... ő tanított külföldön egy csomó sebészt akik aztán az amerikai celebek plasztikai sebészei lettek. Ha megnézed az oldalát megérted miért! De a Félszerfalvi szerintem hasonlóan jó és árban is meg időben is!Szóval szerintem ne engedd hogy bárki rád beszéljen egy orvost,ezt te úgyis érezni fogod mikor beszélgetsz a konzin! Inkább azt nézd meg hogy kit ne válassz! Manapság azért már nem hóhérok a sebészek... azt mondják aki agyonra reklámozza magát meg akciókkal kecsegtet az mindig zsákutca... és érdekes hogy mióta megműtöttek mindenki mesél valami jót az én orvosomról itt ahhol élek nagyon sokan voltak már nála,orral,szájjal,cicivel,de amikor kerestem ki legyen senki nem tudta ki ő:))
Szerintem ha felhívod Révész dokit lehet hogy már jövő héten meg tud műteni. Vagy utána.
Kovács kb 1-1,5 hónap. Fel kell hívni őket. De szerintem ahogy a lányokat olvasom révésznel nagyon gyors.
Hát, egy konkrét ismimnek. Csúnyán varrt , illetve nem jól alakította ki a tokot. Így kapott egy lógó mellett, meg egy amelyik fennt ragadt. Olyan deformált melleket kapott.
Gyönyörű munkát végzett rajtad, nagyon szép. Elég sok mindenkiben gondolkodok, de nem élek otthon ugyhogy nem tudok túl sok dokit megnézni és őszintén szólva azt sem szeretném, hogy a bőség zavarába kerülve ne tudjak majd választani. Így sem lesz könnyű összehangolni ha majd a műtétnél tartok. De azt hiszem felhívom a dokidat ma :)))
jó reggelt csajok :)
reggel mindig annyira fájnak,mondjuk a hátam jobban a 7.napos háton fekvéstől :D
a varrat vagy nagyon viszket vagy nagyon fáj,de ezek a fájdalmak már teljesen "kibírhatóak",vagy csak megszoktam :D
Szerintem formaban nem sok kulonbseg van , ha jol be van rakbva , es rendesen meggyogyultal az sem fordulgathat.
Natrelle val meg mentorral sokan .
Barmelyik dokit megkerdezheted , van egy csomo aki ha nem is azgal dolgozik megrendeli neked
Nem, varrni nem kell, kicsiből szeretnék nagyot :) Most kezdem az időpontkikönyörgős ámokfutásomat, szorítsatok :)
A Félszerfalvi csak kereket használ ,szóval ga benne gondolkodsz ott nincs választás... ő pont azért nem használ cseppet mert sokan mennek hozzá hogy javítsa ki mert elfordult,nekem mutatott is képet... de megmondom őszintén nekem a kerek amúgy is jobban tetszik... nem műebb mint a csepp!
Engem Dr. Viczián Csaba műtött, nyugodtan kopogj, ha érdekel.
Én 295/345-ös impliket kaptam asszimetria miatt. 🙂
Szívesen beengedlek persze,engem nem zavar ha nincs naplója valakinek,nincs titkolnivalóm! És voltál már Félszerfalvinál? Kicsit ufo de én bírom... ő nem fog kiscicit javasolni! Én úgy mentem hozzá hogy ragaszkodtam hogy 400cc legyen még ha nagy is és ha kissebbet mond máshoz megyek,erre azt mondta rám nézve, a 400cc legyen a kiinduló mert magának az nem lesz elég nagy... nah,mondom,végre egy orvos,végül a max beférő 500cc -re beszélt rá ő😄
Lànyok egyèbkènt melyik impli jobb? A kerek vagy az anatòmiai? Olvastam, hogy az anatòmiai elfordulhat...azèrt annak nem örülnèk :/
Melyik orvos hasznàl nàlunk FDA minősìtèsű implantàtumokat (Mentor,Natrelle)?
További ajánlott fórumok: