Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
normális anyajegyek,nem kiálló,
nemnagy
cak rohadt sok van és zavarnak.nem kimetszi,nem vág és nem varr.lefagyasztja -197 fokos nitrogénnel.
De olvasd el ,érdemes!!
Aszta!Na velem szórakoztak egy darabig, de most letudtam a gázosan csúnyákat. Kb. 2-3 évig rendben leszek..
és ezek mind olyan igazi kimetszős anyajegyek voltak? Mert van valami, -aminek nem tudom most a nevét- általában világosabb és lógós, azt elég lecsippenteni, legtöbbször nem is varrják. Ilyenem is volt. Gyorsan nő, de nincs vele annyi macera..
Sziasztok!
Anyajegy leszedéssel kapcsolatosan,akit érdekel.Én eddig 1 kezelésen voltam,24!!!anyajegyemet kezelte egyszerre.
De uzsgyi80 többször volt,naplojában olvashattok rola!
Sok-sok puszi!!!
:)
Ügyi légy
Sziasztok!
ELindulok a nagy utra!:)
Remélem holnap tudok jelentkezni!
Livi
a dokoik sem egyformák.
most mennem kell.
szia..
Kérdezetem a dokit, hogy nem lehetne valahogy megoldani? Nincs eseteleg magánrendelése? Ennél jobban nem tudtam kifejezni, hogy "hálás" lennék! : )
De mondom, anyósom meg elment egy másik dokihoz, megmutatta, mit vegyen le és levette. Meg sem kérdezte, miért. Úgyhogy ki kell fogni..
azt kell mondani, hogy érzékeny.
arra nem tudnak mit lépni.
igen,így szimpi nekem is...
Azért véglegesen nem csináltatnám meg elsőre.
Nem cickó:)
Manapság az a "trend", hogy ha semmi rossz indulatra utaló jel nincs, akkor nem veszik le...
Mondjuk Krisz esete más, mert megsérült, de sajna csak májusra van időpont... hát röhej
sziasztok..
csak tátom a szám.
anyajegy levétel 70- ezerért ?
Tb. támogatott, ingyen bármelyik bőrklinikán megcsinálják!!!
a szám 6hetes kontrolig gondolom át ,max. 4hónapig tartó,híaluronsavas feltültés lesz.
Majd előtte odaszólok,ha eldöntöttem.
Veszteni nem vesztek :)
Szeretném!
Háát, ez hosszú...
A lényeg, hogy Krisz az adottságaim alapján javasolta, hogy képezzem át magam. :)))
De csak viccelődünk, nem áll szándékomban...
Akkor oké!
Szád?
AZT Mondta a doki,hogy azért fájnak,mert most kezdenek el mozogni,meg puhulgatni...azért ilyen érzékenyek.
:)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok