Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
nem lenne gond !!
van böven !!:)))
Na itt vagyok
1.) Fenéktéma: Müti után 3 napig hasfogón élt, feltételezem, így enni sem nagyon lehetett se műtét elött sem után. Ja az elötte evidens.. : ) Azóta is csak üggyel-bajjal tud, és nem tud ráülni a klotyóra, csak bedűt, mint mi a benzinkutas wc-kben. : ) Nagyjából ennyi
2.) Anyajegy: hátról nem veszik le mütét alatt, mert akkor forgatni kell a pácienst, de hasról pl igen.
Nekem szikés leétel lesz, mert nagyok az anyajegyek, és van festékes is közte, amit jobb "gyökersetül" kinyírni, és csak a kimetszett anyajegyet lehet elküldeni szövettanra. A lézerest nem, mert az ugye elégeti. De szerintem nagyon ronda nyomot, mondhatni krátert hagy maga után. Azt csak nagyon kicsi, nem festékes aj.nél érdemes választani. De ami meg olyan kicsi, minek levenni? Van még fagyasztásos módszer is, azt annyira nem ismerem, de asszem az is csak kisebbeknél jó.
Anyajegy háton: nem szépen forr, mert ott más a bőr és a varrat kivétele után széthúzódik a heg, egy rózsaszín folt marad utána. (mondjuk ez még mindig 100X gusztább, mint egy "görög mazsola", blö! )Nekem már van ilyen, a hugimnak is. De azóta kiderült, hogyha a doki csinál belső varratot is, akkor nem húzódik szét, csak ezt szinte senki nem csinálja, még a fizetős plasztikai sebészek sem. Na jó, Balajthy igen, de ezt most nem ő csinálja, hanem egy régi sebész ismim, ingyért. azért majd valahogy meghálálom neki..
nem kell sok !
hat hét pohár pont elég !!:DDD
igen!!! ez mind nagyon egészséges !!:))))
persze nem egyszerre!!:D
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok