Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
A hátadat támaszd fel párnákkal könyebben fel tudsz kelni.Hogy a mellizmodat ne eröltesed meg tedd a lábadat keresztbe és csak a hasizmoddal próbálj felkelni.
Nekem iszonyuan faj a jobb mellbimbom korul erzek olyan fajdalmat mintha kessel turkalnanak benne (mellbimbo kisebbites+athelyezes is volt), erdekes a ballal semmi gaz, hat bizony potyognak a konnyein neha :(
A fekves meg, ma delutan lefekudtem azaz meg reggel es 7 ora hosszat hisztiztem mire fel mertem ulni, total vizszintbe raktam magam persze, iszonyuan feltem, hogy meghuzodik minden ahogy kelek fel es esetleg szakad is valami varrat, horror az egesz. Nagyon orulok annak, aki strammabb es birja az egeszet jobban, de aki kicsit nyafkabb mint en, az ezerszer gondolja meg (en mar visszacsinalnam inkabb az egeszet), hogy belevag. No persze kivarom, par het mulva mit fogok mondani, de ez a pokol egyelore :(((
Nekem jól esett a felső testrész megemelése kb. 1 hétig. Aztán egyre lejebb és lejebb mentem.
Naaagyon fáj? én implis vagyok, de bírtam:-(
Szia! Én Sirdaludod szedtem napi kétszer egy felet de az csak izomlazító.
Mindenképp polcold alá magad , úgy sokkal kényelmesebb!
Szia Idnus!
Köszönöm neked is, nagyon jól esik a véleményed, mert tudom hogy igazából Te kis cici párti vagy :-))), az enyém meg ugye nem ez a kategória...
Na, most egy fél órára eltünök mert ágyba kell dugni a csemetéket.
Szeri, szeri, naaa:-)))
Majd megkérdem Tőle! :DDD
Neki nem nagy, mi??? Majd megszokod...hihi
Köszi szépen! Még nagyon idegen, tudom idő-idő-idő, majd még alakul és megszokom :-)
Csillu: nnnaa, Ő meg van elégedve :-)
húú, Babám! Csini lett:-)))
Ödönke elégedett?
Sziasztok!
Ma voltam 1 hetes kontrollon és láthattam először a ciciket... hú nem volt semmi szembesülni velük :-)
Azért az elmúlt évtizedekben nem ez a látvány fogadott a tükör előtt, így szoknom kell még...
Tettem fel képeket, hogy ne legyek illúzió-romboló sepia módban színes helyett :-)))
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok