Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A melltartót a doki is kihangsúlyozta, a kötelező 3 hét helyett nekem 4 után szabad sportra váltani. De ez legyen a legkevesebb, ha ettől függ a tartossága :-)
Honey: tényleg hasonló :-)
Nekem nincs ebbe még tapasztalatom,és én se szeretem az ilyen ellentmondásokat,már így műtét előtt volt pár dolog,amit a Dokim mondott,és itt meg az ellenkezőjét olvastam:( De szerintem nem vagyunk egyformák,mindenkinek más a bőre,a testfelépítése,stb... Éppen ezért szerintem hallgass a Dokira,bízz benne,hogy tudja mit csinál,mit mondd:)
honey babe pofidat nem vágod le a képekről? azért így ez merész nem? amúgy ez a cici is szép. ez egy ilyen nap úgy látszik :)
Sajnos nem mindig. Ha nincs mi szép legyen...
Csak hordj melltartót!!! Azért súlya van annak az implinek
Azt megértem, ha valakinek szülés után megereszkednek a mellei, vagy öregségére plasztikáztatja. De egy 20 éves lánynak? Fiatalon szinte mindenkinek csodásak a mellei!
Sziasztok!Lenne egy kérdésem lányok.Hétfőn műtöttek, és azt mondta a dokim,hogy holnap vegyem le magamról a szorító kötést.De egy ismerősöm meg azt mondta,amikor ő két hét után levette magának, leordította az orvosa a fejét.. utálom az ilyen ellentmondásokat. Elbizonytalanítanak. Nektek meddig kellett hordani?
hát jha.. :(
Nem látszik,de olyan szép,hogy ha fele ekkora lenne,sem lehetne 1 szavam sem...
Lehet,h picit elfogult vagyok :)
Szép:) Tényleg nem látszik,hogy 400-as lenne...
Úhh, szép lett h.babe!!!:-)))
manyisz-é is naagyon jó!!!:-))
A doki felé az volt a kérésem hogy arányos, természetes legyen, csak mikor kimondta a méretet estem le majdnem a székről... De a végén még neki lesz igaza :-)))
Igen,csak mivel semmi cicim nem volt...így azért nem 400-nak tűnik.
Na,dobok fel egyet :P
Szerintem arányos a testalkatodhoz. nekem tetszik :)
honey, köszi a dícséretet :-) gyors megkuksiztam az adatlapod, háát túl sokat nem mutattál meg a cicikből :-)
Alig van különbség méretben, 25cc .
Na mentem lányok reggel csörög az óra vigyázatok magatokra.Szép álmokat mindenkinek!
Beeby,tetszetős a cickód...
Olyasmi,mint az enyém,csak hát a mérete eltér:)
na, azért patika nem kell otthonra:-)
Fáj, fáj, de az első napok ilyenek...egy pár gyógyi nem árt, hogy kéznél legyen, he muszály, de türelmetlenűl ne kapkodd be:)
jobb ha van nem kell utánna gondolkodnod rajta, te is nyugodtabb vagy akkor.
Okés,köszi,felíratom az bizti:)
Nem hiszem el neked!Olyan rendes vagy hogy csak no
ketyós vagyok szesz nélkül is jobban a kelleténél:-)))
mért már no ?Na csak egy kicsikét csak megkostolni hihihi
Persze az a legjobb ha otthon van valamid ha erös fájkásaid vannak legalább bekapkodsz belöle párat mégis este nyugodtabban birsz aludni.Izomlazitót is birsz irtattatni ki.
hihi...fél cigi...nuku bor:-)))
Igen-igen,ezt tudom,de azért amikor ilyet hallok,kicsit rossz:( Ezeket a gyógyszereket amiket írtatok,írassam fel a háziorvossal már előre?
sajna gerincprobléma miatt volt szerencsém találkozni vele is...tényleg supi hatásu volt:-)
A fekvéshez tényleg sok párnát használj, és a térdhajlatod alá is tegyél, így tudod tehermentesíteni a forgódat, derekadat az állandó súlytól.
Baby mi jöhetne most?Cigi meg egy jó pohár vörösbor?
További ajánlott fórumok: