Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
ja ezt nem Neked írtam, honey-nak, hogyha meggondolná magát, hogy tegyen fel ciciről képet megint :)
Nekem nagy bánatom, hogy az én dokim nem ilyen kis szó fosós :)) elmondja a szükséges dolgokat de extra infót és "pletykát" csak harapófogóval :)
Traub dokit nem ismerem, de nagyon simpi volt, mert írtam neki mailt, a gondommal, képekkel illusztrálva, és válaszolt, már amennyire látatlanban tudott.Mondta, nyugodtan menjek hozzá konzira, meg minden. Szóval rendes volt nagyon.
Sajnos nem jutottam l hozzá, pedig kivi lettem volna nagyonb ő mit mond élőben.
Szépek nagyon a cicijeid
Mi az a spinning?
Barinőm is csinálja, de holt tudatlan vagyok.
Mi a baj?
A cici.
Nem lesz nagy? Ha nem rakatom be a 350-et nem bábnom, meg mert az lenne a tuti?
Biztos helyre tudja hozni, és nem lesz fél év múlva megint a még nagyobb lecsúszás a probléma?
Jó lesz?
nem betegszem le a műtétre, és ilyenek.
Nem nagyon mentünk bele a szakmai részbe, pedig nagyon szeret ám beszélni a munkájáról :-) Ha Te lettél volna ott nála, szerintem órákon keresztül csevegtetek volna! :-)
Annyit tudok, hogy egyedül ő használ az első héten az egész mellett alulról "átölelő" stalbil kötést, hogy minimálisra csökkenjen az elmozdulás esélye. Meg a csepp-implinek kiakakítandó zseb formája is valami spéci... jaaj, nem tudom!
Neeem gondoltam meg magam a műtét szükségességéről, pont megnéztem az előtte képet... no comment. :-)))
Igen.
Nekem is felszívódo varrataim vannak,és szépen gyógyulnak a hegeim.
Tusolni,tusolhattam,és ezeken a ragasztócsíkokon eresztül kellett betadine-nal kennem a sebeim.
Ezeket a ragasztócsíkokat tegnap leszedte...márcsak körömvirágot javasolt a hegekre
spinningelj az a tuuti :)
Mi a baj? :(
Vélemények a kicsit kifele hónanalj alá érő mellekről?
Kicsit!!!!
Pl. a naplómban a 2 hós képen?
Mizu amúgy?
Látom, Traub doki megint csinált szép melleket.:)
Én még mindig gázban vagyok, sőt egyre jobban.:(
Sziasztok!
Na, az a fenék implant rám is rámférne.:d
Nade ennyire, nem vagyok elfajzott, hogy ilyeneknek vessem alá magam. Itt a leg magic, meg a Rubint dvd, és edzek.
Feneket? Implanttal??
pevike-nek ha jól emlékszem felszívódós varratai voltak kívül is meg vmi speciális ragasztóval volt letakarva a hege és már nagyon hamar zuhanyozhatott. Neked is így csinálta?
Brazíliában volt...
Ott a fenékre fektetnek nagy hangsúlyt.
De csak azt mesélte műtét előtt,hogy annyi az analfabéta ott,hogy a Kórházakban ujjlenyomat alapján azonosítják az embereket.
Ennyit.
Meg,hogy ott sok feneket csinált.
Ó,igen,most,hogy így mondod,beugrott,a Dokim is mondott ilyesmit,csak a sok információból most elsősorban a műtét,meg a méret maradt meg bennem:D
Ja,így van,a dombocskák a lényeg:D:D
Te, Te...4 hét után nappalra sport, aztán próbálkozhatsz az esti mellcsi nélküli helyzettel:-))))
nézzed meg a 13. napos oldalas fotómat...hihetetlen, hogy mennyire megválasztja az adott alanyhoz való implit...neked ex.magas, nekem csepp, és mégsincs a nyakadba...hm...hoába volt a para:-)))
kiv vagyok. ha meggondolod magad, én javaslom az előtte utána cici fotókat csak :)
úgy tudom a Te dokid Dél-Amerikában tanult meg dolgozott. Mesélt Neked erről? Pl különbségek a technikában vagy bármi, amit ő máshogy csinál vagy tanult?
Azért csak nem volt gusztustalan!
Mondjuk magával az ember mindig kritikusabb, látod én sem vagyok elájulva, pedig tudom hogy ez még nem a végeredmény, csak olyan furcsa volt látni...
A fenét... :-)
4 hét után vehetek sport mellcsit, és utána már nem is emlékszem mikor lehetek legalább éjjel cicitartó nélkül, vagy nappal valami könnyűben!
De ez már tök nem izgat, a lényeg hogy ha lenézek látok két dombocskát a mellkasomon :-)))
dokinál van...:S
nekem anyu gépén van csak,és nem egütt lakunk
Le kéne vágni?
De a többi képen úgyis látják a fejem....
De jól van...
Le is szedem,mert ennyire cicist nem akartam feltenni :)
Oké, vigyázni fogok rá :-)
Nem szándékozom korrekciósra menni a későbbiekben.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok