Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
egy picit még várj, gyorsan elszáll az a néhány év. addig gondolkozz rajta, hogy biztosan akarod-e, ha igen, milyen forma tetszik neked igazán (amivel remélhetőleg évtizedekig lehúzod majd az életed) és hogy ilyet melyik doki csinál.
azért tanácsolom, hogy rágd meg a témát, mert két év (míg döntöttem) alatt nekem is mindenféle volt a véleményem, ott is tartottam, hogy nem is csináltatom meg, lekakkantom az egészet magasról...
várj egy kicsit ezzel, hogy kialakuljon benned a végleges döntés és keresd meg magadban a választ arra, hogy vajon tényleg ezen múlik nálad sok minden? sokat (és jó irányba) változnának a dolgok?
Ja, amúgy ma szedték ki a varratokat, csikizett csak:) Azt mondta, h feküdjek hason napi 5 percet, szerintetek ez elég? Vagy vkinek masszírozást mond vkinek meg hasonfekvést az orvosa?
Vmi jó tipp, h milyen krémmel kenjem a varratot?
Köszi!!
Szorítókötésem volt nekem is, alig kaptam levegöt egy hétig, és mikor egy hét után visszamentem, levette. Megnézte, és szólt, h ez most fájni fog... és kézzel lejjebbnyomta az implantátumokat...jáj.
Szóval igazából ezzel most nem adtam választ :D csak nekem is így volt :)
Műtött már valakit közületek Dr. Molnár Miklós?
Azt hallottam ő nagyon jó doki, de itt még nem láttam senkinél hogy írt volna róla.
És kedves Linus, az adatlapodon miért vagy 20?:-)
Mindegy is, én mindenkit lebeszélnék ilyen korban, egyik az, hogy teszem az elkezdesz fogamzásgátlót szedni simán nőhetnek még (akár e nélkül is), a másik, hogy egy 18 éves lánynak nehogy már műcicitől lehessen csak önbizalma..
Főleg az ne befolyásoljon, ha valaki cikiz e miatt - mindenkin lehet mit, és ez is csak azt mutatja, hogy bizonyos életkorban azért még nem olyan érettek egyesek, mint gondolják.. Hidd el, egy férfi (nem fiú) sosem szólna le egy 18 éves hölgy melleit, akkor sem, ha sportosabb alkat -sőt, van aki kifejezetten azt szereti.
Bocs, ha hosszúra nyúlt:-))
szia!
megcsinálják 18 éveseknek de azt tudnod kell hogy ilyenkor még bőven változik a szervezet 22-23 éves korig, de ha ennyire zavar akkor csináltasd meg nehogy lelki problémád legyen:)Az elhatározás a lényeg az eredményben nem fogsz csalódni:)
így elsőre nem tűnik kicsinek a méreteidhez :-)
de függ attól is, hogy milyen széles illetve mennyi a projekciója az implantátumnak
Sziasztok.Akinek ilyesmi gondja van keresse meg az orvosát,a garanciával kapcsolatban,hátha ilyesmire is érvényes.
Saját impliről:
NAGOR: A termékek FDA és CE engedéllyel rendelkeznek, illetve hogy a gyártó
ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁT biztosít implantátumaira.
• A NagorEnhance® Páciens Garancia díjtalan a páciensek részére.
• A NagorEnhance® Páciens Garancia határozatlan idejű jótállás bármely Nagor emlő implantátum szakadásának esetére.
• A NagorEnhance® Páciens Garancia határozatlan idejű jótállást biztosít bármely Nagor emlő implantátum tok-kontraktúrájának esetére.
• A NagorEnhance® Páciens Garancia automatikusan jár azon páciensek számára, akik Nagor emlő implantátumot kapnak a regisztrált országokban.
Sziasztok
Nekem tusfürdötől volt hasonló a varratnál viszketett,kis pöttyökkel.De áttértem másra és elmult
Sziasztok!
Senkivel se fordult elő olyan, hogy műtét után ilyen allergiás pici fehéres pöttyök jelentek meg volna rajta? rólam spec most derült vhogy ki, hogy allergiás vagyok eperre? Van szerintetek összefüggés????előre is köszi:)
Ha megguglizod, nagyon sok helyen olvashatsz erről, pl.:
"...a meggyűrődött implantátum a bőrön ráncolódást (rippling) okozhat. Ezeket korrekciós műtéttel, implantátum cserével, áthelyezéssel orvosolhatjuk."
mi is az a rippling pontosan?
amikor lecsúszik?
vagy a hullám?
ezektől úgy félek!
láttam! tök jók!
nagyon friss, üde lett az arcod így!:)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok