Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Én olvastam a riplingről a neten és azt írták, hogy az impli minősége miatt alakul ki. Láttam képeket is róla.
nekem a bordám még mindig fáj. Egyébként jók a képek, én is tettem fel ujakat, meg a szememről is.
Mikor szabadulok meg ettől a "mellem alá ültetett szivacsos melltartó-érzéstől"???
Egyébként nekem is azt mondta a doki, hogy hordjam a mellcsit, de ha elmegyek másikat vehetek fel. Nekem csak fél év után kell ujra mennem, ha akarok, most megnézte, lefotózta, és kész.
Köszi! 12 éves lányom édes volt,
Anya: "nekem nem kell műcici,mert az enyém most nagyobb,mint a tiéd volt előtte,és az még nőni fog"
:D igen... néha már én is untam magam, és azt,h ugráltatok másokat -pedig ez a foglalkozásom!;) a véremben van:D
de kezdett kicsit kellemetlen lenni a dolog már...
Szia kedves, magácska hova tünt. Szépek a cicik. Én is tettem fel képeket, nekem már a varrasodás elment:):) ma voltam a piacon, hát nem volt könnyü a szatyor, de hát egy chipssel nem rohangálhatok egész nap., néha főznöm is kell. Holnap megpróbálok vezetni.
Nyugiiiii! Ne aggódj, mi is nyűgösek vagyunk elgég rendesen. Velem az első pár napban (éjszakában) Együtt sétált a párom fel-alá a lakában. Aztán meg a melltartó alatt kellett masszírozni, és a hátam nyomkodni.....szóval szörnyű voltam :-)))) De még mellettem van :-)))
igen szerintem sokat számít. Én 2 hetes vagyok és fájdogálnak, kö kemények, és tegnap óta kemény izomláz féle fájdalmat érzek. Viszont szépen mennek a helyükre. Végre kezd tetszeni, amit látok! Ez viszont jóóóó érzés. Tehát hajrááááá lányok, ne adjátok fel. Tényleg napról-napra jobb lesz, és alakul a cici.
Köszi mindenkinek a bíztatást,holnap megyek vissza kontrollra,kiderül minden! De már a család is kezd besokallni,bár még szerencsére nem adták tudtomra(((((((((((
Jó neked,bár már én is itt tartanék!!!!!
gondolom az nagyon sokat számít,h nekem nem izom alatt van... mert fájt a felülés, de csak pár napig...
most vok 5 napos, és már szinte semmi bajom, egyedül csinálok mindent, nyújtózkodok is!:)
Dehát most fő a gyógyulás. Ráérünk fogyizni meg tornázni 2 hónap múlva is. :-))
Én már megrendeltem a tejfölös-sajtos lángosom :-))) Az más kérdés, hogy az elmúlt 2 hétben mennyit gyarapodtam és nem csak mellesleg!!!
Jó reggelt lányok, Andeeee köszi a kávét :-) Szotyikának mielöbbi javulást, Csézééének szorítok!!! Ez egy jóóó nap lesz, süt a nap....és szépek vagyunk :-))
jó reggelt Csajok,legyen szép a napotok és gyógyulgassatok!!! Csézéééééééééé már csak 1 nap.)))) Szorítok és drukkolok érted!!
Türelem, én is így voltam ezzel,most 3 hetes vagyok és már oldalra bírok fordulni az ágyban.. Nekem is nehéz volt mindkét cicim mintha kővel lettem volna kitömve.. Még van 2 heted,és király lesz ne félj.)
Szia :-) Én is, így voltam vele, már a barátom nevetett rajtam, hogy ülve alszok... nem mertem lefeküdni, mert maga a pokol volt felkelni... Nekem olyan kb 2. hétig tartott, utána lassan megszoktam, hogy csak háton lehet aludni és nem is fájt már a hátam sem... majd a 3-4 héten lassan oldalra is tudtam már fordulni...
Kitartás! nemsoká jobb lesz :-)
Szia!
Nem voltál 5. napos controllon? A dokival beszéltél? A légszomj nekem is megvan, és én is érzem őket, néha fáj is. Az enyémek is kő kemények, de szép lassan helyezkednek, gyógyulnak. Sajnos ez azért nem olyan egyszerű műtét, még ha úgy is van beállítva. Ott vágnak, zsebet képeznek, izmokat fejtenek le, aztán meg betuszkolnak valami idegen anyagot, nemis olyan picit. Tehát rendesen meggyötörnek minket. Sana ez fájdalommal jár. Ha tudod, hogy mi történik a szervezetedben, talán a vele járó fájdalmat is könnyebben viseled. Én arra gondolok, hogy ha fájni kell, had fájjon, csak szépen gyógyulgassak, és akkor nem lez baj.
Sziasztok! Már készen vagyok,tegnap voltak 1 hetesek az "ikreim",és még mindig nem tudok aludni,csak félig ülve,már kész vagyok!!!!! Ha elfekszem,olyan,mintha kamion lenne rajtam,úgy nyom,meg fáj,meg szerintem vízzel is fel vagyok telve! Nyűgös vok! Meddig fog ez tartani csajok???
én 3független dokkerral vizslatattam+a bögyöm(no azért mentem csak jol jött ki:)és mind azzt mondta amit leirtam.
Vihar van,kiment a gépem
Én meg nem mikor észrevettem,nem taliztam műcicis ismivel,így a dokit kérdeztem a 2 hós kontrollon.Mondta,hogy ez nem probléma
wicca26 dudáira vok tök kiwi ugyan olyan az alap cicije mint az enyém volt.
igen de már kb 2-4hónap is eltelt amikor észrevettem h ott "pesuped"hogyne sokkolt volna bár bevallom én no mentem ezzel dokihoz söt felsem hivtam...mert ugy voltam vele más bnömnél is van no fáj no kemény semmi rendelleneset no gyanitottam.aztán már olyan 7-8hónaposan mentem kontrolla és mdta a dr h ez annak köszönhető h ott kevesebb és puhábbak a mirigyek na+annyi zsirsem fedi.tehát+nyugodtam
Le,csak nekem eltörött a digim,telómról meg vmiért nem tudok feltölteni.
:)Téged is sokkolt először?
Én hajmosásnál vettem észre még régen.Azt hittem dobok egy hátast.Sőt nekem 1 hónaposan a cicim aljánál a heg mellől indult ki egy fura kidudorodás,ami a bordák felé haladt.Olyan 3cm hosszú volt és fél cm széles.Gondolhatod...De csak egy ér volt,mondta a doki,hogy műtétnél ott szétvágtak vmit,majd felszívódik.Már rég nincs ott:)
Köszi, akkor majd én is vigyázok magamra.
Te le tudod fotózni a tiédet?
További ajánlott fórumok: