Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szevasztok Csajszikák!
Mizu veletek?
A frissekről tudunk valamit?
Szóval valamikor elmúlik?!Nekem már elég régóta "zsibbad" vagy mit csinál kicsit fura érzés, mondjuk már megszoktam.:DDDD Bár mintha enyhülne ez az érzet.
nem szabad ennyire félni tőle, nem fáj az annyira... nem olyan komoly műtét ez, hogy izgulj előtte... hamar túl leszel rajta és akkor már csak az új cicikre koncentrálhatsz :-)
...elalszol és mire felébredsz voálááá!Ne parázz hidd el nagyon fogsz örülni neki!Gondolj arra te akartad!;) naa jóó nem tudom mit mondjak én nagyon vártam!A műtőben kicsit azon járt az agyam,hogy mi van ha nem alszom el...:D aztán felébredtem az új cicikkel.;)
Akkor nekem csak az epertől jöhetett elő.....köszi a tippet!
nem kell hogy annyira idegeskedj pozitiv hozzáálás csak arra gondolj hogy minden sikerül.
Köszönöm mindenkinek a biztatást, azért van para!!!!!Szorítsatok nekem nagyon , légyszi!!!!!
1/2 8-ra megyek.
Pusz mindnenkinek.
Akinek eszébe jut valami nyugtató dolog az írjon,most jólesne, még fent vagyok egy darabig az oldalon, alvás szerintem úgy sem lesz, vagy csak minimális.
Pont most írtam Neked privit!
Jajj de jó, itt vagy már!!!!Gratulálok, szorítottam neked nagyon.
Pusz Zsuzsa
Köszönöm:)Örülök,hogy köztetek lehetek!Igaz,tegnap műtét előtt úgy be voltam tojva,hogy már azon gondolkodtam hagyom az egészet a fenébe!De most már nagyon-nagyon örülök neki,hogy rászántam magam.Akár mennyire is fáj,megérte!És még nem is láttam...:)
Én is így vagyok ezzel.Alig kapok levegőt.Már azon gondolkodom leveszem ezt a szorítókötést.Nem tudom miért kaptam.Nagyon fájt,mikor lejjebb nyomta az impliket?Téged ki műtött?
ha mind a kettöben megsértette akkor igen sajnos ez van de van olyan esett is hogy elvágja az eret és annak össze kell hogy forjon.
Nem írt vissza dokid, hogy mi lehet ez? Vagy hogy most mit csinálj ilyen esetben? Konzi?
Akkor vannak zsibbadások a mellben ha valami kis eret véletlen megsért a doki és ennek idö kell mire az helyre jön vagyis begyogyul.
hát ezt tényleg jó lenne tudni :-) mert masszírozásnál is marha kellemetlen, sőt inkább fájdalmas érzés... és nekem nem nagyon múlik :-(
Csatlakoznék a kérdésedhez... valaki tudja a választ??? (mikor múlik el az extra /már-már fájdalmas/ érzékenység)? Ja és a zsibbadt érzés?
Zildus néztem a dokikat, és rájöttem, hogy nekem 12 évvel ezelőtt a Jósvay doki csinálta a hasamat, de akkor még a Honvéd kórházban volt a Délinél, ott volt egy plasztikai osztály külön.
Sziasztok lányok!
A gyürödés és a rippling általában azoknál jön elö akiknek nincsen mirigyük a szövetek nem olyanok és természetesen ha nagy impli van betéve nekem báris a dokim ezt mondta.Ezen csak uj mütét segithet magától tuti hogy nem mulik el esetleg egyeseknél annyit segithet ha pár kilot felszed.
Ez egy nagy fars marhaság szerintem. Van Nagoros, PIPes, SeBBines.... fórumos tag is, aki nyíltam vállalja, hogy neki is vannak hullámok a mellén. Sajnos egyre jobban úgy érzem sokan ezt inkább nem említik...
Én mütét után nem kaptam mamist,csak körbe voltam tekerve. Oldalra feküdni nyugodtan lehet aki tud, én már hason alszom, bár elég viccesek a cickók. Én is körömvirágot használok, de már nem nagyon, viszont testápolóval kenem rendessen mert ki van száradva. Én pld. a bimbóról letudtam szedni a tetejét annyira kiszáradt:):)
Csajok ez a rohadt érzékenység, + mintha buborékok futnának, feszülés mikor mulik el????????? UTÁLOM.idegesit nagyon.
Nincs. Az ételre való allergia bármikor kijöhet, én is allergiás vagyok rá, meg a barackra.:):)
Én 1et értek Veled!Elég éretlen döntésnek látszik még,nem a kora miatt,hanem ami miatt szeretné.Meg ezt tényleg jól át kell gondolni,nem a haját vágatja le az ember
Nem estem Neked, a Te érdekedben írtam, amit (ha nem is egyezik azzal, amit most talán hallani szeretnél).
De mások, akik már túl vannak ezen a műtéten nálam sokkal jobban megfogalmazták, miért is lenne esetleg érdemes várnod néhány évet. Üdv: Nono
Azt nem tudom,csak azt,hogy a textúrált kevésbé tokosodik állítólag.
Viszont a ripling az nem márkafüggő
Bocsi, de én meg úgy hallottam, hogy a sima felszínűnél ritkább a rippling, viszont gyakoribb a tokosodás
Névtelen sebész körömvirág-krémet javasolt
Nem az össze-vissza mozgástól alakul ki a ripling
Szia!
Dehogy az impli minősége miatt alakul ki!!Mindegyik márkánál előfordul,sőt,a legtöbb cicisnél előfordul egyéb okok miatt
További ajánlott fórumok: