Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi neked is a biztató szavakat, te már tudod mit érez ilyenkor az ember, hát már lennék 3 nappal öregebb!!!!!!!!!!!De eljön az az idő is.
Pusz
Ne nézegessed!Az enyém is,ha behajolok.Van ismim,akinek középen is ilyen.
Hívjad fel holnap a dokidat,szerintem megnyugtató választ fogsz kapni.
Én is meg tudom fogni a ezeket az izécskéket,most próbálgatom.Mind a kettőben érzed?Mert én igen.
Magát az implit érzed,vagy mit?
Sziasztok!
Zildus!Nekem is volt ilyen,és maxírral el lehetett tüntetni szépen.hogy alul érzed az implit az előfordul akinek félig így félig úgy van berakva az impli.
De lehet gyűrődésnek érzi a hullámot,én is hittem annó mindent,csak azt nem,hogy ez természetes.
Csak akkor látszik,ha lehajol,én is.Előre kár pánikolnia
289830-as hozzászólás.
Nyugi!Lehet semmi ok a pánikolásra.Hívjad fel a dokidat,Ő bizti többet tud mondani!
Ha meg az,amit írtam,majd megszokod,hidd el.Oldalt nekem is van,már teszek rá,én ezért mégegyszer nem fekszem kés alá.Hamarosan észre sem fogod venni őket!
Sziasztok!:)
Csak kicsit bekukk.
Szia!
Azért annyira még ne ijedezz,lehet csak ripling,vagy,hogy a fenébe hívják.Ilyen kis kitapintható hullámocskák,s amikor előre hajolsz akkot meg még látszik is,ugye?Mert az nekem is van,erről beszélgettünk itt pár napja,olvass vissza,nem igazán lehet vele mit kezdeni,vagyis saját zsírral fel tudják tölteni,esetleg újra megcsinálják,de általában ismét kialakul,tehát felesleges az újabb beavatkozás.Ez gondot nem okoz,egy idő után meg zavarni sem fog,csak az első sokk,mikor megláttam én is megijedtem.Azért kukkantson rá a dokid,de előre ne pánikolj.Nézz meg egy szexfilmet,amiben műdudája van a csajnak,általában ott is látszik:D
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok