Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Klárikám ez érdekelne engem is mikortől lehetnek szabadon a cicikék éjszakára??
Köszönöm Bigbrikém,3 hetes vagyok,remélem lesz még ettől szebb is.. Végre ma zuhanyozhatok már rendesen.))
Én is így hallottam. Nem értem, hogy akkor az összes doki miért nem az új technikával dolgozik. Ha teljesen izom alá rakják az sem mindig mindenkinek előnyös, de teljesen mirigy alá sem jó mindig. Volt doki, aki mondta döntsem el én hova szeretném...
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Andi drága nagyon szépek lettek a cicijeid, gratula hozzá. :)
Igaza van Andeee-nak tuti szebb lesz ha izom ala kerul! Nekem a dokim azt mondta ha mirigy ala helyezik csak , idovel ugyanugy megereszkedik mint egy sajat gyari mell.
Izom alá tetesd sokkal tovább marad szép a melled majd!
Szia baby!
Pók van rajta meg pókháló :DDDD
Sziasztok!
Közben ki kellett lépnem.... 300-330ast javasolt mind a 4 doki az összes konzin. Árban jelentős a különbség az tény. A teljesen mirigy alá tevés...háát nem tudom... Ezt G. doki javasolta. A konzultáció viszont nagyon-nagyon jó volt.
JUCBA!A polodon 1 szem van?(amiben a foton vagy?)mert akkor 1forma polonk van:))))))))
szoktak adni olyan hátul kötöset no a legkényelmesebb de dudákolni viszont jo mert no kell a kezeidet emelni h belebuj.max gombosat vigyél
Köszi!
Majd még rákérdezek a dokinál,h adnak-e hálóinget
vagy vinnem kell.
Köszönöm a segítséget!
A para egyre erősebb,már jó lenne túllenni rajta!
nekem is van 1ismerösöm álitolag neki is kilukadt..kint él ugyhogy no láttam milyen likasan de álitolag baromi gáz volt.és amikor berakták a széklet dolog is macera...:(
nekem nem kellett semmit vinnem csak a fogkefémet meg fogkrémet, mindent adtak. Én csak ezt vittem meg váltóbugyit.
Azért akarom a fenékimplantátumom kicseréltetni, mert 3 év után 1szer ráestem és elmozdult...Nehezen ülök vele, és már nem is tetszik. Kényelmetlen és zavaró, futni sem tudok azóta! Nagyon veszélyes műtét és senkinek sem ajánlom, inkább kivetetném...na de milyen csúnya lesz utána a lottyadt bőr ...brrrr!!
Egyébként kik voltak a dokikák?
Esetleg legyen az ár a döntő, vagy az otthontól való távolság, ami lehet még döntő szerintem
Jucba... köszönöm szépen:) TE VAGY A KEDVENC)))
pussz
szia!
És mekkora méretet ajánlottak, ha megkérdezhetem?
Sziasztok! Gratulálok az új ciciseknek! Az összes konzin túl vagyok a mai nappal és két doki maradt a végére. Mindkettő annyira szimpi volt, hogy nem tudok dönteni. Az egyik nagyon alapos volt és mindent elmondott, tehát akkor hirtelen kérdésem sem maradt... Ő mirigy alá akarja tenni, de mintha említette volna hogy félig. A másik pedig izomhártya alá, szintén nagyon-nagyon szimpi volt. A méret ugyanaz.. Mindkét konziról mikor kijöttem, szinte ugráltam örömömben annyira jók voltak. Most viszont nem tudok dönteni.:-(
mielöbbi javulást és pihizz!:)
egyet kaptam, de így se rossz :) elég nagy ígyis... de nem is fáj annyira mint gondoltam!
Angi baba hogy vagyol minden ok?2 implit kaptál?
most olvastam az adatlapodon, hogy te is! fájdalom?
Gratula, örülök hogy jól vagy!!!:)
Tegnap én is +dudásodtam! Jelentem nem is wészes a fájdalom! Köszönöm a sok jelet és üzit!!!
szia!ne parázz túllehet élni amit vigyél szerintem köntös papucs tisztálkodási dolgok valami sós keksz vagy ropi az jól jöhet meg vigyél magaddal valami kis zacsit amibe bele tudod tenni a 2 kis tartájt ami lóg belöled így könnyebb lesz a wc-re menni velük...na meg valami olvasnivaló sem árt...meg egy jó tanács szerintem ne tanga bugyit vegyél fel mert a mütös köpeny hátul nyitott ...hihihiSok sikert neked és ne izgulj minden oké lesz....
Sziaztok!
Engem jövhét csütörtökön fognak müteni.
Most már kezd tele lenni a gatyesz...
Akik már túl vannak rajta,mit javasoltok mit vigyek mindenképpen magammal a kórházba?
Mindenkinek szép napot!
Ilyen magasra kellene feltenni mindenkinek mint ahol a tiéd van hogy jó helyen legyenek mire meggyógyul.
További ajánlott fórumok: