Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
nyugi , láttam már ilyet, nagyon szépen helyre fog menni.
ma vettem rendes melltartót Triumph 85 C kellett, kényelmes, előtte 85B hordtam. És 30% akcióban volt, gyorsan vettem két fehéret, igy 5400-ból megusztam:):) Ezt a mamist nagyon unom már, még 1 hétig hajlandó vagyok hordani, de tovább nem akarom. Mikortól lehet éjjel melltartót nélkül aludni???????????????????????????
Hááát nem csak te vagy kétségek közt. Az enyémek a nyakba tett verzió. Kicsit mentek már lefelé, de én is nagyon kíváncsi leszek a végeredményre.
nekem is csak kötésem volt, 1 hét után mikor visszamentem nem kértem a melltartót, inkább a kötést, igy én 2 hétig nem is hordtam a mellcsit. Nekem is a nyakamba voltak először, aztán a bal jobbra nézett nagyon, amit ide le is irtam, de most már kezdenek egyformán "nézegetni" és a "szintkülönbség"is kezd egyenlő lenni. puszi
Nagyon örülök, hogy rendben van minden. Izgultam miattad! :-)) Én 5 után megyek ma varratszedésre. Most jöttem a fodrásztól. Jó volt kicsit nőciskedni az új cicikkel. :-)) Viszont ebben a melegben autózhatok kb. 350 km-t.
Szia! Most végeztem a dokinál,rendben van minden,kedden varratszedés! Kaptam szorítókötést,olyan szoros,majdnem megfulladok! De legalább okés minden!!!!
Ezt én sem értem miért nem.Nekem mindhárom műtét után 3 centit ment le kb.Tök kiszámítható.Nekem is műtét után tetszett legjobban.
jah, hát ott a kép, látod, milyen volt... szinte nem is létezett...
de láttam már olyan képet, akinek még kisebb volt, és úgy is láthatóan lemászott az implant (mondjuk neki legalább a bimbó még elfogadható helyen volt)
csak nem értem, h ezt miért nem kalkulálják bele???!
nem látja, h ha lejjebb megy, akkor szinte levándorol a mellemről a bimbó?!:(
nem én vagyok az orvos!
Neked elég pici cicid lehetett előtte és biztos feszes a bőr meg minden ami tartja.Lehet hogy neked szinte ugyanott fog maradni.De ha lemegy akkor tényleg gáz lesz.Így most szép.
igen-igen... csak ha megnézed a képeimet, a nagyobb mellemen a mellbimbó feljebbkerülése borzasztó lesz...
:(
Azért szokták feljebb tenni mert mindegyik lemegy pár centit a gyógyulási idő alatt.Hogy mennyit az sokmindentől függ.Amelyik műtét után pont jó,annál van esély arra hogy lógni fog.De hát ez is relatív hogy kinek mi a lógós.Akinek a természetes tetszik,az szereti ha felül nem dudorodik annyira az implantátum hanem alul öblösödik.
Örülök hogy tudtál pihenni. Jó, hogy a doki ma megnéz. Remélem megnyugtat. Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Jó reggelt lányok!
Örülök, hogy mindenki javulgat. Én a nyakban hordosok közé tartozom, bár így 2 hetesen kezd alakulni. Ma megyek varratszedésre. Én is csak mamais melltartót hordtam eddig. semmi fásli, semmi szorítópánt.
hahó!
nyugtassatatok meg... :S az én orvosom csak melltartót adott rám, aztán (a második műtét után) kötést is, most már csak melltartó van...
a mellbimbóm helyzete a bal mellemen most pont jó-ha egy pár cm-el lejjebb csúszik az impl., akkor gnóm lesz a mellem,mert szinte a tetején lesz a bimbó!!:(
Mitől függ az,h az egyik orvod által műtött mellek sokáig az ember nyakában vannak, a másik (pl az én orvosom összes munkája sztem) már ébredés után kb. a helyén van..?
Szia.Miért kell kicserélni?Azt hallom mindenkitől akinek van hogy sok baj van vele.Elmozdul,kilukad stb.Neked bevált?Az én dokim nem vállal,már kérdeztem tőle.Ő is azt mondja hogy macerás nagyon.Pedig engem is érdekel mert örökölten nem valami kerek.
sziasztok csajok, ha valaki tud valamit dr nádai zoltánról, kérem írjon nekem, millió puszika, és mindenkinek jobbulást aki gyógyulgat, ancsika.
Jó reggelt mindenkinek!
Ma megyek vissza kontrollra,megtudom miért van az a feszítő érzés,és miért telek fel közbe vízzel! Ja,éjjel már jobban aludtam! Gondoljatok rám,és már valamikor teszek fel képeket az "ikrekről"!
Sziasztok
javulást a friss dudnyiknak:)))
Szia!:)
Nem elküldeni akarlak,de van egy olyan fórum,hogy mellkisebbítés,ott beszélnek a lányok azt hiszem sokat a felvarrásról is,szerintem ott is kérdezzed ezt meg,így innen is,onnan is kapsz infót:)
:D
Nagyon kíváncsi természetem van ám:)
Te nem néznéd meg?:)
Te kis hamis, már popsit is akarsz kukizni, nem elég a sok szép cici?:)
hú, ez egy nagyon jó oldal, nézzétek meg
[link]
Sziasztok! Elszántam magam mellfelvarrásra, több dokinál is voltam, most urszán és rusz között vacilálok: mit tudtok róluk? Segítsetek dönteni, nagyon köszi!!
Szia!:)
Popóimpli?Muti meg nekünk!!:)
Sziasztok! Ha van valakinek olyan orvosa, aki fenék implit vállal, cserét, akkor kérem priviben írjon.Köszönöm!
Szorítok Neked nagyon!Minden rendben lesz,hamar túl leszel rajta!
Pussz
További ajánlott fórumok: