Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis kérdés)


3140. Emma* (válaszként erre: 3137. - 289fab1d6b)
2010. jún. 6. 17:26

Szilvike: igen, rendszeresen és rendesen jártam szűrésre. Ezután még figyelmesebb leszek.


A felszedett több, mint 10 kiló simán lement rólam.:-((( Most azon vagyok, hogy visszaszedjem minél hamarabb!

3139. Ildikó 67 (válaszként erre: 3097. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 6. 17:11
Jucika!Próbáltam utána keresni milyen időközönként javasolt a vizsgálat,de nem sikerült semmit találnom.Gondolom évente kell menni.7hónap telt el a műtét óta ,majd szabi alatt elmegyek a dokimhoz.Tudom,hogy rizikófaktor,de azzal vigasztalom magam,ha a petefészkek maradnak akár egy is az ugyanúgy elrákosodhat.Gyűlölöm ezt a betegséget!De igérem hamarosan megyek!Nekem meg azt mondta a doki,hogy a szex miatt hagyott egy kicsit a csonkból.Most már nagyon összezavarodtam.Mi az igazság?
3138. Ildikó 67 (válaszként erre: 3101. - A0aecda338)
2010. jún. 6. 17:01
Köszi Timi tündér vagy.
2010. jún. 6. 14:46

Sziasztok Lányok!!!!


Emma! Örülök, hogy jól vagy, de nagyon vigyázz magadra! Az, hogy méhcsonkot hagytak, azt jelenti, hogy ugyanúgy kell járnod méhnyak rák szűrésre, mint eddig, mert ugye jártál????


Remélem, hamarosan Klári is ír nekünk.


Jucika! Naggggyon jó a frizid, de legalább egy icipici mosolyt megengedhettél volna magadnak.


Én ma nem főztem, anyósomhoz mentünk ebédre, és Timi!!!!! Ő is borsólevest főzött, meg húslevest a fiuknak, ők nem eszik meg a borsót. Ezért én nem is szoktam főzni, csak ha Évikémmel ketten vagyunk.


Délelőtt konyhát takarítottam, nemsokára pedig a barátnőmékkel megyünk moziba, a Szex és New York 2-t nézzük meg.


Nekem most az öltözködéssel van gondom, kifogytam minden nadrágomból:), a szoknyát nem nagyon szeretem:(


Mindenkinek puszi, majd este jövök.

3136. a0aecda338 (válaszként erre: 3123. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 6. 13:50

Szia Jucika!

Klassz lett a frizurád,nagyon vagány csajnak látszol.Képzeld,még soha sem voltam szoliban.Valahogy ez kimaradt az életemből,egyszer ezt is ki kellene próbálni.Most még elég fehér vagyok,jó lenne már egy kicsit napozni,talán jövő héten erre is tudok időt szakítani.

Most megyek egy kicsit pihizni,majd este jövök. Jaj,el kell mesélnem a mai délelőtti családi

idilt.Öcsémtől kaptunk tegnap friss borsót,vasárnap húslevest szoktam főzni,de Danika kívánságára ma borsóleves volt.Apa saját készítésű csipetkét kért a levesbe.Nem szoktam,de ma tésztát gyúrtam,a csipkedést rábíztam a fiúkra.

Sajnálom,hogy nincs kameránk,de ezt meg kellet volna örökíteni.Apa és Danika ül az asztalnál és csipkedik a tésztát,nagyon büszkék voltak magukra,az ebéd is finom lett.


Puszi,mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

3135. Emma* (válaszként erre: 3134. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 6. 12:14

Szia Drága Jucika!


Fájdalmaim csak akkor vannak, ha köhögök vagy tüsszentek. Meg az óvatlan mozdulatoknál.


Nekem nem fognak varratokat szedni.:-))) Felszívódóval varrtak össze. Majdnem megpusziltam a dokimat ezért (bár az altatósomért vagyok inkább oda - László, ne kukkolj!:-D).


Nehéz lesz megjátszani a királylányt, de azon leszek. Amúgy nekem ez nem kéretlen szabadság, mert jó sok van, mivel tanár vagyok.:-)))


Lászlónak meg szólok, hogy azért néha szóljon hozzá a témához, majd segítek neki.:-)))


Simi Neked is jár! Puszi!

2010. jún. 6. 11:38

Szia Drága Emma!

Hú de sokat izgultunk érted!!!!!

Vannak-e fájdalmaid, milyen a közérzeted?

Nagyon bölcs döntés volt, hogy tesódnál vagy.

A varratokat ki is szedték már, vagy vissza kell menned?

Nagggyon vigyázz magadra, semmit, de semmit ne csinálj!!!! Neked is csak azt mondom, hogy legyél most királylány, ilyet úgyis kisleányként játszottál utoljára, most téged szolgáljanak ki mások, 2 hónap múlva majd meghálálod nekik. Élvezd ezt a kéretlen szabadságot.

Én ma is nagyot emeltem, ásványvizes palackokat vettem ki a szatyorból, most fáj, úgy hüvely tájékán. Pedig már 6 hetes leszek jövő szerdán.


Emma! Azért néha Lászlót is engedd ide, én külön csíptem, hogy van egy pasink is a méheltávolítás fórumon.:):):)


Óvjad magad, legyél szófogadó jó kislány, és érezd, hogy most megsímítottam az arcodat. Puszika

3133. Emma* (válaszként erre: 3131. - Bodilaszlo)
2010. jún. 6. 10:34
Jaj, de türelmetlen vagy!:-))))))))))
3132. Emma*
2010. jún. 6. 10:34

Sziasztoooooooooooook!


László helyett remélem elfogadtok engem is.:))


Párom utolsó bejegyzéséig olvastam vissza, a többi már iszonyú mennyiség.:))


Egy kis helyreigazítást tennék azért: nem vártam el Kláritól, hogy meglátogasson a szomszéd szobában. Neki is volt épp elég nyűgje, nem hiányoztam még én is hozzá.:))


Elolvastam a zárómat. Állítólag én kértem, hogy csak a beteg részt vegye ki a doki. Hát a fene tudja, de én ilyenre nem emlékszem. Így megmaradt a méhnyak és a két petefészek is. Remélem, hogy a méhnyakkal a továbbiakban nem lesz gondom, ha értitek, mit akarok ezzel mondani.


Rákérdeztem a hidegvizes hidegrázásra. Azt mondták, hogy a hormonok dolgoznak. Azóta minden okés.


Most itt vagyok Pesten a testvéremnél (ha valami gigszer adódna, könnyebb innen bemenni, mint vidékről) és a hétvégén párommal megyek haza.


A sebem szépen begyógyult, annak ellenére, hogy azt mondták, sokkal lassabban fog gyógyulni egy állandóan szedett gyógyszerem miatt. S ahogy sok minden mást is, ezt is megcáfoltam és klassz a sebem. Az epidurál kötését is leszedték (ez is sokáig bennem volt váratlan esetre felkészülve).


Hát ennyit dióhélyban.

3131. bodilaszlo (válaszként erre: 3116. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 6. 10:30
Most már Emma fogja újra átvenni a fórumba írást újra! :))Nem tom mikor ír már??? :)
3130. kosarozalia (válaszként erre: 3127. - Szofi99)
2010. jún. 6. 09:25
Szia Szofi!Szolnokon van a munkahelyem,de nem ott lakom.Téged is Szolnokon műtöttek?
3129. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3128. - Szofi99)
2010. jún. 6. 08:15

Szia Szofi!

Nálunk is remek az idő, csak most meg ugye fél napot a konyhában kell tölteni, hogy elkészüljön a vasárnapi ebéd.

Mindjárt indulok a szoliba, aztán bevetem magam a konyhába:):)

Legyen szép napod!!!

3128. szofi99
2010. jún. 6. 08:06
Jó reggelt mindenkinek! Jó kávézást ! Gyönyörüen süt a nap nálunk, szép napunk lesz !!
3127. szofi99 (válaszként erre: 3124. - Kosarozalia)
2010. jún. 6. 08:01

Szia !


Jé! Te Szolnokon laksz??? Mert hogy én is szolnoki vagyok !!

2010. jún. 5. 23:14

Lányok!

Ma délután egy nagyon kedves szomszédasszonyomnál voltam beszélgetni. Kint fák alatt ültünk, párnázott kerti székben, és amikor felálltam, hogy jövök haza, tudjátok mit csináltam????


Visszanéztem a párnára, hogy biztosan tisztán hagytam-e ott. Nem-e összevéreztem. Hihetetlen, hogy az agy mire képes, hogy a beidegződéseket nem könnyen felejti......

Ma a lánykám tampont és betétet vásárolt,és annyira jó érzés volt, hogy nekem ez már nem kell. Ezt elfogadta az agyam. Mondtam is apának, hogy neki egy tinédzser felesége van, akinek még menstruációja sincs, újra fiatal vagyok, Ő meg lehet pedofil, hogy ilyen kisleánykákkal kezd ki, mint én:):):)

Most azt is leszögeztem magamban, hogy már a párnára sem kell többet visszanéznem....., a rosszban is van nagyon sok jó.


Margaréta! Ez ám a szabadság, vagy felszabadultság, mit tudom én, de hogy piszok jó, az biztos. És igaz a mondás, hogy egyik kezével elvesz az Isten, de két kézzel kárpótol.

Míg más írja le, és nem saját tapasztalatod, addig hihetetlen. Meg fogod tapasztalni a csodát, nekem elhiheted.

3125. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3121. - Margaréta68)
2010. jún. 5. 22:23

Szia Margaréta!

El tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet neked ez az élet.

Még hamvas leánykoromban volt egy naggggyon nagy szerelmem. Az Ő apukája is kamionos.Olyan életük volt, illetve van is, hogy apuka hazaért több hét után, magához vette az előre elkészített tiszta ruhacsomagot, kaját, és ment is tovább. Azt sem tudom, hogyan tudták összehozni a gyerekeket. Ma már idős, túl is van egy súlyos betegségen, azt hitték már temetni kell, hál Istennek nem így lett. A mai napig nyomja az ipart!!

Margaréta! Ha láttál még tisztes őszes halántékot, isteni mosolyráncokat, azt a napbarnított, megfáradt, de mégis kedves, sármos arcot, kellemes embert. Huh, már 17 éves koromban is megmelengette a szivemet, most is kedves mosolyra húzodik a szám, ha rá gondolok.......

Na jó, csak a kamionozásról jutott eszembe :)

2010. jún. 5. 21:54
Jucika!Nagyon szeretek a kádban lubickolni,én sem indulok /indultam/sehová,amíg reggel nem fürödtem,most maradt a zuhany.Rokon lelkek vagyunk,még csomó ilyen mániám van indulás előtt,ami ki nem maradhat,kínosan ápolom magam,de így érzem jól magam,gondolom Te is.Egyszer az is eljön amikor úgy lesz mint azelőtt.Addig maradunk királylányok!Puszi,jó éjt.
2010. jún. 5. 21:41
Vannak képek az adatlapon, bocsi, hogy nem nevetek rátok, de már nagyon fáradt voltam akkor.
2010. jún. 5. 21:39

Rozika!

Ezt az úszás dolgot nagyon megértem, persze, nem szabad.

Én a héten írtam a lányoknak, hogy annyira szeretnék futni, pedig eddig senki nem vett rá. Olyan jó lenne levezetni a feszültséget.

Meg tudod mit kívánok még? Egy nagy kádnyi nagyon habos vízben fürödni. Én egyébként is jobban kedvelem a forró vízben való elnyúlást, mint a tusolást. Amikor dolgozok, akkor 5 óra 20-kor kelek, hogy 7-re beérjek dolgozni, pedig itt a faluban van a munkahelyen. Minden áldott reggel kell nekem ez a kényeztetés, anélkül el van cseszve a napom.

Az, meg hogy egyszer ilyen, máskor olyan az egészséged, az nálam is úgy volt. A pihenés, az gyógyír, nehogy emelgess, ne túlzottan foglalkozz a házi munkával, most nem azt az időszakot éled, hogy minden az élére álljon a lakásban. Persze ezt nekem is nehéz volt elfogadni az elején, csak miután nehezet emeltem, egyből eszembe jutott, hogy mi is történt velem. Most a legfontosabb a Te egészséged, néhány hét, és közelíteni fogunk régi önmagunkhoz:):)

Te most játszd azt, hogy királylány vagy!!!

2010. jún. 5. 21:39

Sziasztok!


Ma csak bekukkantottam, gyorsan végigolvastalak Benneteket.

Timi vigyázz magadra, szerintem is korai még a munka, pihenj sokat.

Apa haza ért, szegény nagyon fáradt. Megszokni ezt az életet nem lehet, de sajnos ez van... Dolgozni muszáj, ő régen ezt választotta, most

már szívesen abbahagyná, de hova menjen? Műtétkor szabin lesz, már megbeszélte a főnökével

Mindenkinek puszi, szép álmokat!

3120. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3117. - 289fab1d6b)
2010. jún. 5. 20:57
Csinált egy csomó képet kisfiam rólam, még ma rakok fel, vagyis fiam, én béna vagyok hozzá. Ha fent van, szólok.
3119. kosarozalia (válaszként erre: 3106. - 289fab1d6b)
2010. jún. 5. 20:54
Köszi Szilvike,puszi.
2010. jún. 5. 20:51
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!!
3117. 289fab1d6b (válaszként erre: 3116. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 5. 20:50

De jó neked, tudsz napközben aludni. Én sajnos nem, lehetek akármilyen fáradt, vagy beteg, napközben nem tudok aludni, még ha besötétítek akkor sem:(


Láthatnánk fotót az új frizurádról???

3116. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3101. - A0aecda338)
2010. jún. 5. 20:46

Timi, köszi a körmös infót!


Amikor a hét elején megemeltem magam, nekem is azt mondta a Brigi barátja, hogy biztosan begyulladt. Ő igaz állategészségügyi főiskolát végzett, jó tudom, hogy mi emberek vagyunk, de mégis nagyon ért az ilyen dolgokhoz, látott már egy -két dolgot, és nyilván igaza volt. Csakis sok pihenéssel jön rendbe, azt tapasztaltam. Most már Te is otthon leszel,nagyon kérlek, hogy sokat pihenj.

Délután hatalmasat aludtam, leszívott ez a nagy szépészeti kirándulás, fél hétkor keltem, hogy megfőzzek, mert tudtam, ha hazaérek már úgysem bírok. Ma éjjel biztosan sokáig fent leszek.


Várom már Lászlót, mi van a friss műtöttekkel. Puszi.

3115. kosarozalia (válaszként erre: 3109. - A0aecda338)
2010. jún. 5. 20:39
Szia Timike!Köszi,hogy elmondtad,megnyugodtam,hogy ebben a helyzetben most ez normális.Nem akarok semmit erőltetni,gondolom az orvos sem enged még úszni.Tényleg nagy türelem kell,azelőtt minden rosszat vagy kiúsztam,vagy kigyalogoltam magamból.Na,az még nem most lesz.A lépcsőzést,pakolást én is korainak tartom,szegénykém, remélem nem lett semmi gond ott bent.Csak tudomásul kell vennünk,hogy nekünk hatalmas átalakítás történt ott belül,az orvosom ezeket a szavakat használta.Te is vigyázz nagyon magadra.Puszi
2010. jún. 5. 20:32
Jó éjt, Timi, aludj jól.
2010. jún. 5. 20:30

Mindenkinek jó éjszakát!


Puszi

3112. a0aecda338 (válaszként erre: 3108. - 289fab1d6b)
2010. jún. 5. 20:28

Szia Szilvike!

Úgy érzem,hogy a hólyagom és még a beleim is fájnak,ehhez hasonlót a műtét utáni héten éreztem,akkor antibiotikumot kaptam,igaz most hőemelkedésem nincs.Van hűtőzselém,tusolás után bebújok az ágyba és kipróbálom.Köszi a tanácsot.


Évike várja már a nyári szünetet?

Dániel már most nyűglődik,hogy mennyire fognak hiányozni a barátai,nem nagyon tudnak találkozni,mert az ország különböző pontján laknak.Neten tudnak csak kapcsolatot tartani.


Vigyázz magadra,legyen szép a hétvégétek.


Puszi az egész családnak.

2010. jún. 5. 20:21
Jucika!!!! Hol vagy??????

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook