Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis kérdés)
Szia Emma, jó reggelt mindenkinek.!
Én a nadrágot nem mertem bevállalni. pedig nadrágpárti vagyok.
Szoknyát vettem, oldalt cipzárosat, ha jössz haza, érzékeny lesz a pocakod. A cipzárral szépen lehet majd szabályozni a szoknya derékbőségét, hogy minél kényelmesebb legyen. Ennyi, mit tudok segíteni.
Szia Emma!
Én farmerban mentem, mikor jöttem haza, a doki adott egy gézzel betekert vattacsíkot, amit a sebem elé tettem, és így o.k volt, de a szoknya harisnyával szerintem nem hideg.
Sziasztok!
Pakolászás közben jöttem rá, hogy nem tudom, mibe menjek. Nadrágot nem biztos, hogy fel tudok venni, a szoknya talán még hideg (bár az időt nem tudom, milyen lesz).
Ti miben jöttetek ki a kórházból?
Heló lányok! GRRRRRRR!!!!! Így jár aki előre iszik a medve bőrére.... Felkeltem már fél 7 kor. Szőrtelenítés, zuhany, stb. Veretek be a kórházba, folyosón velem szembe a dokim és kéri ezerrel a bocsánatot, műtőbe kell mennie, majd holnap du. menjek. Felhívtam Józsikámat, hogy ne este kapja a "pofont", egész higgadtan fogadta, az az 1 nap már se ide se oda.
Fél 1-re viszont megyek proctológiára, azért mára sem úszom meg a popsimutogatást.
Szia Mia!
Te már dolgozol is,olyan vagy mint régen?Tegnap mi már kidőltünk,mire te jöttél.
Puszi
Sziasztok,Lányok!
Nem kentük be,apa betojt attól amit Jucika írt.Csak a kezünkön próbáltuk ki,ott egy kissé hűvös és ragadós volt.
Puszi
Szia Szilvike!
Kívánom,hogy csupa jó hírrel érkezz meg az orvosodtól.Évikének szorítok.
Puszi!
sziasztok....erről a mentolosról azt hallottam, hogy a pasiknak lelohasztja, a hideg érzet miatt...ami a mi állapotunkban talán most előnyös is:)Hát nekem megvolt már az első hálószobai élmény...ez eleje meg a vége a csuda jó volt(kényeztetés)de a lényeg még nem az igazi,pedig a párom nagyon odafigyelt,vigyázott rám.De hát bele kell jönni...no meg gondolom, én egy kicsit más eset vagyok a plasztika miatt.
A vidéki kiskorházok mindig jobbak mint a nagyok.A klinikák meg....hát valahol meg kell tanulni a tanulnivalókat.Csak hát kérhetnék a beleegyezésünket,mert van aki a neveltetésénél fogva is szégyenlősebb.
A gyerekek hogy vannak?szegények jól kikapták ezta betegséget...épp egy ilyen szép napon....Szép éjszakát nektek:))
Holnap leszek 4.
Neked már aludnod kellene.
Ha el nem alszom,mire vége a kisegeres filmnek.
Köszi az infót.
Jó éjszakát!
A 4 óra nagyon korán van,siess kialudni magad.
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?