Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis kérdés)


2010. jún. 4. 18:02

Emma,Klári,sziasztok!

Tudom,hogy még kórházban vagytok,de amikor hazaengednek benneteket,nagyon-nagyon sokat pihenjetek.Lesznek napok,amikor azt gondoljátok:-már teljesen jól vagyok.

Ne higgyétek el,látszólag jól lesztek,de bent még hosszú idő múlva gyógyul csak meg minden.

Tegnap és ma már elmentem dolgozni,azt hittem,hogy nagyon erős vagyok és bírom a munkát,hát nem így történt.Ma délután haza kellett jönnöm,azt éreztem,hogy le szakad a hasam,képtelen voltam estig maradni.Kedden leszek hat hetes,ez úgy tűnik semmit sem jelent,az is igaz,hogy két hét után már itthon sem sokat pihentem.Lehet,hogy most annak a levét iszom.

Jó tanácsként írom,ha most lennék frissen műtött,sokkal jobban oda figyelnék a pihenésre.

Nagyon vigyázzatok magatokra,engedjétek,hogy kiszolgáljanak benneteket.

Sok-sok puszi:Timi

3050. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3049. - A0aecda338)
2010. jún. 4. 17:53

Szia Timike!

A hasam nekem is szép reggel, olyankor szoktam tükör elé állni, nézegetni magam. Ilyenkor este már nekem is pufi, pedig én nem is nagyon csinálok semmit. Semmi hangulatom semmihez, már utálom a tévét, az eső örökké esik, á, olyan semmilyen vagyok, pedig tudod legtöbbször jó a hangulatom.

Holnap megyek kozmetikába, fodrászhoz, hátha jobb lesz. Puszi.


Szilvi! Tedd le azt a könyvet, gyere hozzánk, hagyj olvasnivalót a hétvégére is!!! Puszi

2010. jún. 4. 17:39

Lányok!

Legyetek szívesek,meséljetek a hasatok állapotáról valamit.Egy kicsit meg vagyok ijedve,az enyém reggel lapos és szinte nem is érzem,hogy van,de néhány óra elteltével megduzzad,feszül és nehéz.Ennek így kell lennie?

Puszi,mindenkinek!

2010. jún. 4. 17:26

Szia Ágica!

Ma du.láttalak a Piros előtt,én a másik oldalon mentem a börtön felé.Szaladni még nem birok,kiabálni pedig nem akartam,nem voltál egyedül.

Ne lepődj meg,ha legközelebb egy lökött tyúk megszólít,én leszek az.Azt hiszem,néhányszor már a sarki önkiben is összefutottunk.

Jó pihenést a hétvégére,puszi:Timi

2010. jún. 4. 17:19

Ildikó,Marcsi!

Ti már élitek a dolgos hétköznapokat,de nagyon jó amikor benéztek egy kicsit.

Legyen szép és kellemes a hétvégétek!

Puszi:Timi

2010. jún. 4. 17:16

Szofi!

Mi volt a dokinál?Minden rendben van?Ajánlott-e valami hormonpótlót?

Mindent írjál le részletesen,mit mondott,mit csinált,milyen volt?

Puszi

2010. jún. 4. 17:12

Szilvike!

Jó a könyv?

Vigyázz,meg ne fájduljon a szemed a sok olvasástól.

Puszi

2010. jún. 4. 17:11

Jucika!

Hol vagy? Ma még be sem néztél.

Ugye nincs semmi bajod?

Puszi

2010. jún. 4. 17:06

Szia Zsuzsa!

Üdv a klubban,gyere amikor tudsz,jó kis csapat vagyunk.Úgy alakult,hogy itt nincsenek tabuk,mindenki leírja örömét,bánatát.

Jól vagy?

Puszi,Timi

2010. jún. 4. 16:45
sziasztok!nagyon örülök hogy rátaláltam erre az oldalra.Sajnos nekem is 5hete volt méheltávolitásom, és már napok óta olvasgatom ezt az oldalt
3041. ChrisMum (válaszként erre: 3040. - Ekka74)
2010. jún. 4. 14:55

Szia,


nagyon köszönöm, hogy írtál. Sokat lendítettél a hangulatomon.


Köszi,


További szép napot.

3040. Ekka74 (válaszként erre: 3039. - ChrisMum)
2010. jún. 4. 13:47

Szia,

Nekem is van vérezgetés, hétfőn leszek 4 hetes.

Nekem azt mondták, hogy ha nem marad abba, "elégetik" (ott a csonknál) vagy valami ilyesmi. Ez nem fáj, simán megcsinálják a kontroll vizsgálaton.

Remélem segítettem kicsit,

vigyázz magadra.

3039. ChrisMum
2010. jún. 4. 10:31

Sziasztok,


most kezdtem el végig olvasni a tegnapi és mai bejegyzéseket.


Tegnap is itthon maradtak a gyerkőcök anyázni, uh nem nagyon jutottam géphez.


Mind a kettőt nagyon megviselte, de a pici fiamat rettenetesen. Szinte minden estét végig sírt mostanság, alig eszik, és nem akar bölcsibe menni. Pedig szeretett járni. Remélem, hogy ha lassan is, de ők is meg fognak nyugodni. Nem visszük be őket mindennap, de ma mentek, mert buli van az oviban is és a bölcsiben is (a fiamnak ma ballagása a bölcsiben :-) )


Némileg lemaradva, de jobbulást Emmának. A hányingert okozhatta az altatás. Remélem, már túl van rajta. Voltak olyanok, akik a műtét után nagyon elkezdtek köhögni. Nem is kicsit. A tubus miatt. Azt mondták a nővérek, hogy sajna sokan nehezebbe viselik, vagy akaratlanul is megsértenek valamit. Mézet hozattak be. Attól jobb.


Az evést csak lassan. Speciel nagyon tudtam irigyelni azokat a szobatársaimat, akik már másnap lazán ettek, én még csak most jutottam oda, hogy kezdek rendesen enni.


Elnézést, ha már írták, de fáziskésésben vagyok. A Rennie vény nélkül kapható. Két változatát ismerem. Az egyik piros dobozos, az van savtúltengésre, meg gyomor égésre, a másik sárga dobozos, azt hiszem az felfújódásra van.


A nővérek tarifáját a műtét előtt megsúgták. Az is igaz, hogy ahol én feküdtem nagyon kedvesek és emberségesek voltak. Nem volt pofavágás, és nem tettek megjegyzéseket (a betegek előtt). Nem érzetem, hogy a pénzre hajtanának, de érezhetően jólesett nekik. A tarifa kb.: akire rá vagy szorulva (ágytál, ébredés után fürdetés, segít kimenni) annak 1-2000 Ft, ha bírod magad és csak infúziót és szurit kell adni (amit nem a doki rendelt el hanem jó ha kapsz, görcsölsz, fáj és kellene, mert nagyon rossz) akkor 500-1000 Ft.


Valahol olvastam, hogy másnak is volt hasonló vérzése volt, mint nekem. Neki is ilyesmi csonkja volt. Mobilis hüvely csonknak írta. Ennyire emlékszem. A bejegyzést még csak véletlenül sem találom. Légyszi ha még egyszer belépsz, írj, hogy kb meddig tartott a vérzés. Köszönöm.


Próbálok másik dokival is beszélni. Igyekszem valakit keresni. Azért csak nyugtalanít. A műtét után egyébként nekem nem voltak csöveim.


Emelgetéssel NAGYON óvatosan. A dokim azt mondta, hogy még egy fél évig pianóban. Nem tudom, hogy akinek a munkája olyan, hogy kénytelen nehezeket emelgeti, hogy tudja ezt megoldani. A kollégák megértésére gondolom, nem nagyon lehet számítani.Vigyázzatok magatokra. Jobbulást a frissen műtötteknek.


Szép napot mindenkinek. Holnapra már jó időt ígértek, lehet menni napozni :-) Nagyon bízom benne, mert hogy tényleg elmegy ez a front, mert gyümölcs – zöldség semmi nem maradt, viszont lassan ebihal tenyészetet nyithatunk.

2010. jún. 4. 09:58

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Most olvastam vissza az esti termést, egyik szemem sír a másik meg nevet.


Andi, ez az MMK jó, naggggggyon jóóóóóó!

Mondjuk én napozni nem nagyon szeretek, de értetek még ezt is bevállalnám( ha napon vagyok tele lesz az arcom csúnya barna foltokkal, bármit kenek rá)


Jucika, te értesz hozzá hogyan csaljál könnyeket az ember szemébe.


Nálunk már megint esik:(


Remélem Emma és Klári is jól vannak, és mindenki más is.


Ma nem nagyon leszek, megjelent végre a Breaking Dawn- a Twilight saga negyedik kötete, azt fogom olvasni, na azért egy kis túrógombócot főzök a gyerekeknek.


Azért este még benézek.

3037. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3034. - Margaréta68)
2010. jún. 3. 21:58

Tudod Margaréta, tényleg ezért érdemes élni. Amikor a férjem műtét napján jött látogatni, háááát nem sok jót nézhetett ki belőlem. Olyan szomorú volt a szeme, rossz volt látni. Amikor hazaért a falunkba, volt egy ismerős,aki mesélte, hogy látta Őt. És nem merte megszólítani a hogylétem felől. Azt hitte, hogy óriási a baj, a férjem tekintete alapján......

Másnapra egy kicsit jobban éreztem magam, kisminkeltem,még én is szépnek láttam magam, és mosolyogva fogadtam. Ahogyan ragyogott a szeme, Istenem, még ilyennek nem láttam. Az anyák napját a kórházban töltöttem. Gyermekeim egy verses kötetet ajándékoztak nekem, egyik verset külön a figyelmembe ajánlottak. Nagyon sírtam. Férjem csillogó szemmel köszönte meg méhem gyümölcseit. Érted, méheltávolítás után a méhem gyümölcseit. Ha rágondolok is, sírok.

Az anyáknapi ebédet férjem főzte, és ugye nélkülem kellett elfogyasszák. Gyerekeim mesélték, hogy tudom-e apa mit mondott ebéd közben?

"Nagyon büszke vagyok az anyukátokra"

Szia, megint könnyezem.

3036. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3027. - A0aecda338)
2010. jún. 3. 21:39
Á, fenéket, nem szeretnek, mert irigyek. Műtét előtt vallották be.Azt mondták, hogy ők négyen összesen nem kapnak a férjüktől annyi szeretetet, annyi figyelmességet, mint én egymagam. Egyrészt, ha az emberre irigyek, azt csak jó, mert inkább ezért utáljanak, mintsem sajnáljanak. Másrészt meg fáj, hogy a boldogságomra irigyek, hiszen én ezért nap, mint nap megdolgozom, magamból, a lelkemből a legtöbbet adom, itthon barát, szakácsnő, pszichiáter, mókamiki, társ, kurva, gyengéd gyámolító, erőt adó, ha kell asztalra csapó hárpia, határozott, minden, kinek épp mire van szüksége. És irigyek rám, mert én ezt meg tudom valósítani, mindig eltalálom, hogy éppen hogyan jó. A természetemet sokan nem bírják, mert egyenesen szembe mondom amit akarok, és most nem olyan világot élünk, amikor az ilyesféle embereket szeretni lehet. Ma a sunyi, a nyaló, a hízelgő a menő. Sajnálom, én nem tudok azonosulni velük.
3035. Margaréta68 (válaszként erre: 3033. - A0aecda338)
2010. jún. 3. 20:49
Jó éjszakát, pihend ki magad. Puszi!
3034. Margaréta68 (válaszként erre: 3032. - A0aecda338)
2010. jún. 3. 20:48
Istenem....szegénykém.... Ezért érdemes élni, mert szeretnek bennünket:-)))))))
2010. jún. 3. 20:48

Megyek aludni,holnap korán kelek,elég furcsa,hogy ébreszt a telefon,elszoktam már tőle.

Legyetek jók,vigyázzatok magatokra,puszi,mindenkinek!

3032. a0aecda338 (válaszként erre: 3030. - Margaréta68)
2010. jún. 3. 20:44
Toltak be a műtőbe,integettem,apának meg potyogtak a könnyei.
3031. a0aecda338 (válaszként erre: 3023. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 3. 20:42
A porszívózás még csak-csak megy ,a portörlést viszont egyikőjük sem ismeri,a felmosóval sem kerültek közelebbi kapcsolatba.
2010. jún. 3. 20:40
Timi, nagyon kedves vagy. Szükségem is lesz rá, ahogy olvastam az első egy-két napról. Nálam jobban csak a férjem fog félni, mikor mentem a gyógykaparásra, én teljesen nyugodt voltam, ő meg tiszta ideg. Még én nyugtatgattam, hogy minden rendben lesz:-)))
3029. a0aecda338 (válaszként erre: 3024. - Kosztianda)
2010. jún. 3. 20:38
Fehér rövidnadrágban flangálunk a parton,mi már megtehetjük.
2010. jún. 3. 20:35
Margaréta,mi veled leszünk,így hát semmi baj nem történhet.Küldjük majd az energiát,hogy minél könnyebben viseld a műtétet.
3027. a0aecda338 (válaszként erre: 3023. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 3. 20:32

Jucika,tényleg örülnék,ha te lennél a szomszédom,olyan aranyos vagy.

A munkatársaid miatt ne aggódj,biztosan szeretnek.Így a távolból azt gondolom,hogy jó természeted lehet.

Puszi.

3026. Margaréta68 (válaszként erre: 3017. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 3. 20:30

Igen, már olvastam korábban is, meg is könnyeztem a boldogságodat.

Remélem még júniusban túl leszek rajta aztán hamar, gyorsan felépülök. Tudtok valakit itt a fórumon, akit Székesfehérváron műtöttek?

2010. jún. 3. 20:28

Jaj,lányok,apa úgy számolja a napokat,mint amikor a fiúk kicsik voltak és várták a mikulást.-Mennyit is kell még aludni?Már csak négyet.

Nagy gyerek.

Jucika,párod is várja már a szerdát?


Én legjobban a fürdőkádra vágyom.


Jó éjszakát,szép álmokat mindenkinek.

3024. kosztianda (válaszként erre: 3020. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 3. 20:25

nem engedi, h beszéljek vele, mert külföldi száma van és nem akarja, h sok legyen a számlám. de azért én hívom. igen van gyereke, már unokája is. igazi szív-lélek asszony.annyit tudok, h nagyon vérzett és azonnal áthozták MO-ra műteni. alig várom, h láthassam. megirigyelte tőlünk a méhtelen életet:-)

Mi leszünk a méhtelen macák klubja a horvát tengerparton:-)

3023. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3018. - A0aecda338)
2010. jún. 3. 20:23
Tényleg Timi, ezt elfelejtettem, a diétát. Kár, hogy nem közel lakunk egymáshoz, én főznék a fiadra is, hisz már mi is úgy étkezünk, hogy az hosszú távon is jó legyen az egész családnak pedig még senkinél semmi probléma sincs, ne is legyen. A takarítást most tényleg hanyagold, a fiúk is megfoghatják egyszer a porszívót, lehet gondolnák, hogy ez meg miféle földöntúli szerkezet, de okosak, majd rájönnek, hogy csak tologatni kell.Váááá, úgy féltelek!!!
3022. a0aecda338 (válaszként erre: 3020. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 3. 20:20
Naná,hogy benne vagyunk!!!!!!!!!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook