Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis kérdés)


4514. Rezeda63 (válaszként erre: 4512. - A0aecda338)
2010. jún. 27. 21:02

Nagyon szépek!!! Ügyes vagy.

Üdv. Eda

4513. Rezeda63 (válaszként erre: 4503. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 27. 21:00

Szia Jucika!

Lehet hogy már írtad, csak nem emlékszem. Hol műtöttek téged?

Én is emlékszem, hogy arra ébredtem nagyon fáj, és olyan öntudatlanul hangosan kimondtam, "Úristen! Ez mindíg ennyire fog fájni?" Erre odajött a nővér és azt mondta ad fájdalomcsillapítót. 2 perc múlva már semmit sem éreztem. Pedig ez csak egy félig öntudatlan elszólás volt egy ébredező betegtől. Én magam is arra ébredtem, hogy hallom a saját hangom.

Tudod most hogy többen is panaszkodnak a lelki traumára, labilitásra stb, azon gondolkoztam, hogy látjátok elbohóckodunk itt, próbálunk lelket önteni a másikba,(és ez jó) de a velünk történteket mindenkinek fel kell dolgoznia önmagában. Olyan ez mint a gyász. Csak lassan enyhül. De a jó hogy enyhül.

Üdv: Eda

4512. a0aecda338 (válaszként erre: 4511. - Rezeda63)
2010. jún. 27. 20:55

Szia,felraktam egy képet,az üveg fénylik,de azért látható.

Puszi

4511. Rezeda63 (válaszként erre: 4501. - A0aecda338)
2010. jún. 27. 20:50

Szia!

Én is így vagyok vele. Időnként rázizzenek valamire és akkor azt le sem teszem.

Amúgy örülök, hogy "szépnek "látod magad. Látod mondtam Én Neked, hogy ha a lelked javul Te is szép leszel.

Puszi: Eda :):)

4510. Rezeda63 (válaszként erre: 4499. - Szofi99)
2010. jún. 27. 20:46

Szia Szofi!

A csipkéidre nagyon kíváncsi vagyok. Én is tudok horgolni, de a csipkével még sose mertem próbálkozni, pedig már könyvet is vettem hozzá. Majd Én is lefényképezem a goblenjeimet.

Üdv: Rezeda

4509. a0aecda338 (válaszként erre: 4507. - Ametiszt73)
2010. jún. 27. 20:36
Ametiszt,ez nagyon korai,hány hetes vagy?
4508. a0aecda338 (válaszként erre: 4505. - Ildikó 67)
2010. jún. 27. 20:35
Ildikó,nem tudok válaszolni,az első kúp utáni reggelen már volt változás,de azóta pihi van.Bízom benne,hogy minden jobb lesz.
2010. jún. 27. 20:26
Képzeljétek ma dolgozom :)) Egész jól bírom, mondjuk diszpécserként nem túl megeröltető a dolgom:))
4506. ametiszt73 (válaszként erre: 4503. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 27. 20:06

Hatalmas a trauma és talán nem is lehet erre felkészülni, hiába mondják, valahogy mikor ott vagyunk az leírhatatlan és igen , ijesztő !!!

Nagyon kiszolgáltatott érzés, mikor azt hittük mindenre felkészültünk, de erre nem !

Mondtam nekem 2 napig morfint adtak , de valószínű nem véletlenül és én mázlista voltam ezek szerint...

De mikor hazamentem a párom majd meg őrült,hogy látta a kínokat és persze a negyedét sem mutattam az igazinak !

Ezt tényleg nem lehet csak úgy átlépni !

4505. Ildikó 67 (válaszként erre: 4501. - A0aecda338)
2010. jún. 27. 19:49
Timi bocsi,de a szex működik már jobban mióta használod a kúpot?
4504. Ildikó 67 (válaszként erre: 4500. - Kosarozalia)
2010. jún. 27. 19:47
Az édes harmatcsepp tea egy zöld tea fajta.Van ára!
4503. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 4497. - Rezeda63)
2010. jún. 27. 19:41

Tudod Rezeda, azokat a kórházi megpróbáltatásokat nem bírom feldolgozni. Nekem nagyon fájt, csal algopyrint adtak, semmit sem használt. Első nap esküszöm még az arcbőröm is fájt, tudom ez hihetetlen, de így volt, mondtam a családomnak, ne pusziljanak meg, mert az is fáj. És nem tudom feldolgozni, azt, hogy erre a testi fájdalomra senki nem készített fel, én meg csak feküdtem kétségbeesve, mi lesz most.

Hiába mondom magamnak, hogy jól van, már két hónapja lassan túl vagyok a műtéten,ne foglalkozzak vele, egyszerűen nem bírom elengedni a haragot. És nem is tudom kire haragszom.

Ha már álmodom is vele,akkor tudom, hogy nagy a sérelmem.

Most kisfiammal bicikliztünk egy hatalmasat, jobb egy kicsit.

Családomnak elmondtam, mitől van a nagy feszültség, a 380 Volt, megértőek voltak.

4502. Ildikó 67 (válaszként erre: 4496. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 27. 19:39
Jucika!Jó lenne tudni,hogy a tested vagy a lelked fáj.Ha a lelked fáj,fussál boxolj és ha könnyít rajtad kiabálj.A fizikai fájdalomról sokszor esett szó,de inkább úgy,hogy napról napra jobb lesz.
2010. jún. 27. 19:32

Sziasztok Lányok!


Jucika,drága csüccsenj a gépedhez,beszélgess velünk és minden jobb lesz.


Lányok,nagyon elfáradtam a hétvégén,de kirobbanó formában vagyok,teljesen feltöltődtem.Most se csúnya se kövér nem vagyok,minden szuper.


Rezeda,Ágica,mielőtt internet függő lettem volna,rengeteget gobelineztem.Az utolsó munkám szeptember óta pihen a dobozban,most eléggé elhanyagoltam.Nálam változnak a hobbik,kézimunka,olvasás,kézimunka olvasás.Minden nem megy egyszerre.

4500. kosarozalia (válaszként erre: 4496. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 27. 19:13
Jucika! Amit leírtál,én is hasonlóan érzem magam,csak én nem kiabálok,ami lehet,hogy még rosszabb.Amikor most voltam kontroll vizsgálaton el is mondtam az orvosnak,hogy dühös is vagyok,meg sírós is,nem jól van semmi.Erre azt mondta,hogy még nem dolgoztam fel a velem történteket,ajánlotta a Harmatcsepp teát,de senki nem hallott róla.Ráadásul napok óta fáj a hasam,tényleg nem jó semmi,semmi.Puszi mindenkinek.
4499. szofi99
2010. jún. 27. 18:00

Sziasztok!


Hihetetlen de mostanra kisütött a nap , mikor már lassan majd le is nyugszik. Azért ez már tulzás, ilyen nyarat ! A jövő héten csütörtökön elutazunk egy pár napra,Szlovákiába Zólyom környékén van egy barátunknak egy eredei kis háza és minden évben töltöttünk itt sok szép napot. Az idén még nem voltunk, és talán már többet sem megyünk ide, mert eladó a ház. Most ez is egy bucsu lesz ! Egyáltalán nem készülök lelkesen, azt hiszem mindent csak ugy kényszerből csinálok, a napi dolgaimra gondolok. Ja. kivéve a kézimunkáim. Majd megmutatom őket fotón, én csipkéket készitek.

Nem vagyok jól lelkileg, nem találom a helyem, most ugy érzem hogy olyan állapot mint menses előtt, de akkor legalább oldódott valamit mikor megjött, most meg ez igy lesz mindig ?? Remélem azért nem, használni fog ez a krém.


Ahogy Jucika irását olvastam nekem sirnom kellett, ugy látszik még most törnek fel belőlünk

a mütét utáni lelki fájdalmak.


Ja, tegnap a barátunk kisfiának vennem kellett ujságot, magyar Carton N-t, meg Bakugant kért.

A kisebb gyerekesek biztos kapásból tudják mi az, én azt kérdeztem , hogy ezt kilóra, vagy méterre kell venni. A lényeg hogy találtam Bakugan kártyát, ujságot. Na de ha véletlenül már meg van neki valamelyik, azt fogja nekem mondani, hogy " jól elfelejtetted hogy ez már megvan? "


Kürtiboszi te mire váltottál, hogy hivják??


Na, szaladok, hátha elérek még egy kis napsütést !:)

2010. jún. 27. 14:47
Drága Jucika ! Tessék kimenni a kertbe és szana- széjjel ütni egy bottal a földet a mindent és akkor talán jobb lesz:))
4497. Rezeda63 (válaszként erre: 4496. - 4f65de3fb5)
2010. jún. 27. 14:13

Szia Jucika!

Milyen fájdalémat érzel? Lelki fájdalmat???? Gondolom nem fizikait. Ideges vagy hülyeségek miatt??? Nem szabad. Nem szabad azokat bántani akik a leginkább szeretnek. Eleinte próbálnak megérteni, de ha sokáig tart nem biztos, hogy megértenek. Főleg a kamaszok nagyon kritikusak. Tudom a saját fiamról. Olyan öntudata van mint ide Apagy (ahogy szokták mondani) Nálam a legjobb feszültségoldó a fizikai munka, edzés, masszázs.

Ha kell hát ütögess homokzsákot, de ne azokat akik segíteni szeretnének. Egyébként ezt a homonális változást nem értik azok akik akiket nem érint. Így nem értik a fiatalok, a férjek. Ezt csak az érti aki átéli. Mint MI. Így inkább Nekünk panaszkodj, szidj, és öntsd ki a lelked. Mi megértjük, hogy most "zizi" :():):) vagy. De túl leszel rajta. Üdv: Eda

2010. jún. 27. 13:42

Sziasztok csajok!!!!!!

Élek ám, azért, hogy nem jelentkezem!!!!

Tegnap naggggyon mérges voltam!!!!!

Pedig az időjárás engem nem szokott kikészíteni, mindig azt vallom, hogy ha nem tudok változtatni valamin, akkor azon ne idegeskedjek.

A tegnapi nap kivétel volt!!!

Zuhogó esőben kellett lemenni a veteményesbe, hogy felszedjem a földből az ebédhez valót, a férjem 44-es bakancsában, pocsárban, beragadva, az ásón 3 kiló sár, eláztam, a kezemben gyökér, répa, vörös-és fokhagyma, zeller, cukkini-hegyek, a ruhám csupa maszat....

Innen nézve már röhejes, de akkor a pulykaméreg fogott el, és mire megtisztítottam a sártól őket....

Ma megint nagyon mérges voltam, az egész család haptákban állt előttem, úgy kiabáltam.

Gyerekek az emeleten elnyúlva, ha kérek valamit, akkor csak mutogatnak egymásra. Aztán leosztottam mindenkit, ki mosogasson, ki söprögesse a teraszt, ki teregesse a ruhákat.

Férjem megdícsért, gyönyörű vagyok, amikor mérgeskedem. Áldott jó lélek.....

Én meg úgy utálom ilyenkor magamat. Szerintem a változókor küszöbe, mondtam a családnak, ez tíz évig is eltarthat... ó, szegények. Szerencsém, hogy imádnak.


Lányok, úgy érzem, piszok nagy feszültség van bennem.Mondtam már nektek, hogy egyet nem bocsájtok meg az egész procedúra miatt. Azt, hogy senki nem mondta el előtte , hogy ez mennyire fog fájni. Ez engem annyira váratlanul érintett, ez a fájdalom. És ezt nem tudom még megbocsájtani. Csak azt sem tudom, kire haragszom. És már ezzel is álmodom.

Fiam bokszol, úgy szeretnék lemenni edzeni, kiütni magamból a haragot, csak ütni a zsákot, csak ütni, ütni, míg össze nem esek. És akkor jobb lenne, akkor visszaadnám a világ adósságát.

Ami visszatart, az a hasam. Nem lenne még lehet jó neki. És ez is bosszant.

Vagy futni szeretnék, ki a világból,futni,futni.....Ez sem jó a hasamnak, ez is bosszant. És a harag ott marad.

Ez nem megoldás, hogy azokkal kiabálok, akiket a legjobban szeretek. És ők is szeretnek.


Írjon már nekem valaki, mit csináljak?????

Kicsit fussak, kicsit boxoljak,, és kicsit kiabáljak??????

2010. jún. 27. 12:27
naturalpatika.hu Olvassátok el.
2010. jún. 27. 10:18
Jó reggelt lányok! Gondoltam, hogy ez lesz a tendencia. Hála istennek, mindenki jól van, fut, szalad, intézi a dolgát, nincs ideje fórumozni...
4493. 08a132e724 (válaszként erre: 4490. - Rezeda63)
2010. jún. 27. 10:05

Szia!

Igen, régebben készítettem gobleneket, de ma már nincs rá időm. A legnagyobb tűgoblenem 60.000 lyukból áll:) Gondolom, akkor neked nagyobbak lehetnek. Nálunk egy baj van, kicsi a lakás, így hamar megtelt a falfelület! A neten utána néztem, tényleg jó áron vannak, de nekem se lenne szívem eladni. Egyébként nagyon szeretek kézimunkázni, régebben kötöttem, de riselineztem is, igaz, az megélhetés volt számomra. Manapság csak falra festek, ha van lehetőségem. A konyhámban 7 piros boszorkány röpköd, általam felfestve. Sokan kiakadtak már rajta:) Ha lehetne mást sem csinálnék egész nap, csak ilyeneket, de még nem jöttem rá, hogyan lehet ebből megélni.

Üdv: Ágica

4492. Emma*
2010. jún. 27. 04:48

Kukorékos jó reggelt!:-)))

Napok óta olyan vadakat álmodom, hogy inkább felekelk ilyenkor. Majd később visszafekszem, és alszom egy jót.

4491. 289fab1d6b (válaszként erre: 4490. - Rezeda63)
2010. jún. 26. 21:10
Kézimunkát vagy saját részre szabad készíteni, vagy ajándékba, megfizetni nem lehet. Én kötögetni szoktam:)
4490. Rezeda63 (válaszként erre: 4481. - 08a132e724)
2010. jún. 26. 20:54

Szia!

Olvastam az adatlapodon, hogy szoktál goblenezni. (Nem tudom hogy gobelin, vagy goblen) Én is nagyon szeretem csinálni. Sokat készítettem már. Igazából a tűgobleneket kedvelem, csak az a baj, hogy egyre kevésbé látom. Voltak olyan időszakaim, hogy olyan voltam mint egy megszállott. Ha volt 20 percem képes voltam elővenni. Elég nagy méretű tügobleneket is alkottam. Mikor a férjem rájött, hogy milyen drágán árulják egyszer azt mondta "adjuk el...:):)" Mondtam, hogy nem tudnám eladni.

Üdv: Rezeda

4489. Rezeda63 (válaszként erre: 4487. - A0aecda338)
2010. jún. 26. 20:45

Elgondolkodtatók és jók az idézetek.

A holnapi napra még kitartást Neked. Remélem holnap már jobb idő lesz mint ma volt. Nálunk egész nap esett, hol kisebb hol nagyobb intenzitással. Már nagyon utálom ezt az esős időt. Szeretném már ha kánikula lenne.


Jucika! Hol voltál egész nap?

Jó éjt! annak aki már lefeküdt. Én nem vagyok korán fekvő, csak este nem nagyon férek gépközelbe. Most kivétel van mert foci van a tévében. Most meg nincs kivel beszélgetni!!!!!

Üdv. Rezeda

4488. Emma*
2010. jún. 26. 20:38
Jó éjt tőlem is!:-)))
4487. a0aecda338 (válaszként erre: 4486. - A0aecda338)
2010. jún. 26. 20:24

Félrenyomtam,az előző átjött,mielőtt befejeztem volna.Ezt még leírom,ígérem,hogy az utolsó lesz.Mivel egyedül vagyok a fórumon,magammal beszélgetek,írogatok.Ha jöttök válasszátok ki a nektek tetsző idézetet.


"A JÓKEDV OLYAN, MINT A FELHŐKÖN ÁTTÖRŐ VILLÁMLÁS,

RAGYOGÓ FÉNYBE BORÍTJA A PILLANATOT.

A VIDÁMSÁG PEDIG NAPPALI FÉNYT GYÚJT A TUDATBAN,

ÉS MEGTÖLTI ÁLLANDÓ ÉS ÖRÖKKÉ TARTÓ DERŰVEL."


Mindenkinek szép,jó éjszakát!


Puszi:Timi

2010. jún. 26. 20:17

"A JÓKEDV OLYAN,MINT A FELHŐKÖN ÁTTÖRŐ VILLÁMLÁS,

RAGYOGÓ FÉNYBE BORÍTJA A PILLANATOT,

2010. jún. 26. 20:15

"ÉLETEDET NEM AZ HATÁROZZA MEG,HOGY AZ MIT HOZ SZÁMODRA,

HANEM AZ,HOGY TE HOGYAN ÁLLSZ HOZZÁ"

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook