Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

49258. Bizakodó (válaszként erre: 49257. - Judge)
2020. jún. 6. 11:06

Egy a bajom Budapesten műtenek és Mi Győr mellett lakunk. Arra mikor van esély,hogy a ruhákat majd ki tudom teregetni,mert a 2 fiú a családban, itt minden színes lesz és olyan gyűrött,hogy az úthenger se tudná kisimítani.

Persze, majd műtét után Én segíten a sorstársaknak.

49257. judge
2020. jún. 6. 09:52

Nem vagyok hozzáértő, de az ilyen hosszabb altatásnál használják ezt a csövet szerintem.

Hű, ha nem lehet latogatni az kemény. Én mindennap úgy vártam a férjemet, mint a messiást, meg mondtam neki, hogy mit hozzon. (Főleg vizet)de sztem biztosan lesz aki segit!

Ne izgulj, tul leszel rajta, es majd te segitesz itt az ujaknak!

Műtet utan is van elet, az ovatos mozgas, mutet utani pihenes fontos!

Most csak magaddal törődj :)

49256. Bizakodó (válaszként erre: 49255. - Judge)
2020. jún. 6. 09:11
Nekem is hasi lesz,de azt nem mondták intubálás is lesz.Igen az nem egyszerű dolog,mert ha iszol akkor wc és ez ilyenkor nehéz. Engem a Kék Golyó utcai onkológián műtenek.Nem tudom milyen a kórház mármint a szobák stb. Amit most nagyon nem tudok,hogy látogatási tilalom és ha kell valami akkor hogy kapom meg ha be se engedik a családot meg ha majd kiengednek akkor műtötten Én cipelem ki a csomagot,mert ezek vicces dolgok.
49255. judge
2020. jún. 6. 08:55

Szia, a sportkupakos víz, (én janát vittem) azert kell, hogy ne öntsd le magad + amit én nem tudtam: hasi vagas volt nekem, nagyobb műtét es az intubalo cső kiszárította a nyalkahartyamat.

Tehat folyton kohogesi ingerem volt: ez nagyon f@sza egy felbevagott hasnál...ezert inni,inni, es inni kellett. Persze ezt senki se mondta, csak a nőver vetette oda egy felmondatba, mikor ejjel kint setalgattam, mert ha lefekudtem jobban kellett kohogni.

A napom igy telt:kohoges elkerulese miatt sok viz, felkecmerges az agyrol,kibotorkalas wcre,vmennyire lefertotlenitettem,papir ulőke, majd vissza,kohoges, ivas, ujra wc.

Elvoltam na.

Nehezitve egy betegtars nepes rokonsagaval,(sok ferfi is!)...

Szoval pesten a Peterffybe

NE menjetek,a dokik jok, de a korülmények kb 19.századiak, bár lehet, hogy akkor jobban kitakaritottak.

49254. Bizakodó (válaszként erre: 49253. - Tim70)
2020. jún. 6. 08:02
Szia,nagyon köszike. Kb hasonló volt az elképzelésem, ennyi hálóingre meg pizsamára nem gondolotam meg bugyira se.A pléd azért volt ,mert a sajátoddal akartál takarózni vagy biztonság? A sportkupakosa ásványvíz azért,hogy a pohárba öntögetéssel ne bajlódjon az ember?
49253. Tim70 (válaszként erre: 49252. - Bizakodó)
2020. jún. 6. 03:43

Szia!

Bemásoltam ide egy korábbi bejegyzésem, hogy ne kelljen keresgélned😁.

Mi vittem a kórházba: mosdókesztyű, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, kézfertőtlenítő, wc papír és nedves is, popsitörlő, wc ülőke fertőtlenítő kendő, papír wc ülőke, törölköző 2 nagy 2 kicsi, arckrém, deó, hálóing 2 db (egy se volt rajtam csak a kórházi), 4 pizsama, köntös, szabadidő ruha (haza jönni), pléd, kispárna 2, fehérnemű én kb 12 db-ot vittem + 1 hasszoritós bugyit ami nem volt rajtam, zokni 5 pár, sportmelltartó 2db, fésü hajgumi csatt, papucs 2 pár 1 zuhanyozni 1 szobai, tisztasági betét 3 féle ( na ez is elég lett volna csak egy nekem alig volt rá szükség),

Gyógyszer: saját amit esetleg rendszeresen szedsz, algopiryn, espumisan.

SPORKUPAKOS ÁSVÁNYVÍZ, ropi, negró, reklám szatyor, papirzsepi, szalvéta, pohár, kés, villa, kanál, telefon, töltő, füles, könyv, szemüvegtörlő.😊 Na így nézett ki az én pakkom.😁

üdv : 💖Timi

49252. Bizakodó (válaszként erre: 49250. - Kajszi72)
2020. jún. 5. 22:39
Hogy tudok rákeresni a listára?
49251. Kajszi72 (válaszként erre: 49246. - Klarissza71)
2020. jún. 5. 22:16

Pedig otthon is totyogni kell...

De nem ész nélkül. Úgy egy órányi tingli - tanglizást általában másfél, két órányi fekvés, alvás követ. Ha húzódik, sajdúl, akkor rögtön fekvés. Figyelni kell a test jeladásaira. Totyogni - pihenni, megint totyogni, aztán pihenni. Csak így lehet visszaerősödni. Fokozatosan, lassan. Minden nap többet kívánsz majd talpon lenni, mint előzőleg. De lesz olyan is, amikor szinte egész nap fekszel. Kalap kakit!

49250. Kajszi72 (válaszként erre: 49249. - Bizakodó)
2020. jún. 5. 22:06

Szia. Timi70 hozzászólásaiban találsz egy nagyon jó listát arról, hogy mit kell és érdemes vinni a kórházba.

És igazából tök mindegy, hogy hány napot vagy kórházban, otthon is csak lekvár az ember jó ideig. Sőt, a kórházban az ember nyugodtabb körülmények között szokik bele az új, lelassúlt ritmusába. Hasi vágással 5 nap, plusz a becsekkolós fél nap.

Csinálj nagytakarítást még a műtét előtt, utána jó ideig nem fogsz úgyse. Lefoglal és egy gonddal kevesebb.

Pánikolni nem kell, izgulni meg tök normális. 😀

49249. Bizakodó (válaszként erre: 49246. - Klarissza71)
2020. jún. 5. 21:08
Csütörtökön műtöttek és szombaton kiengednek?Akkor ha engem szerdai napon műtenek akkor pénteken lehet ki is fognak engedni?Egy nappal előtte be kellett Neked is feküdni?
49248. Bizakodó
2020. jún. 5. 21:07
Sziasztok! Megvan az időpontom 17-én műtenek és ahogy a napok telenek egyre jobban kezdek pánikolni. Lehet hülye kérdés és szégyellem is magam,de azt mondjátok meg,hogy kell valamit a kórházba bevinni?Nem vagyok teljesen tisztába,hogy műtét után betét vagy valami kell?
49247. Bizakodó (válaszként erre: 49243. - Klarissza71)
2020. jún. 5. 21:04
Szia,Engem 17-én műtenek.Nagyon fáj?Hol műtöttek?
49246. Klarissza71 (válaszként erre: 49245. - Kajszi72)
2020. jún. 5. 18:23
Sziaaa! Ma sokat jarkaltam és erzem is fáj ,de holnap már haza mehetek és a vilag lustaja leszek! A szel az nagyon tud tekergetni ,szeklet az meg nincs! Pussz mindenkinek! 🥰
49245. Kajszi72 (válaszként erre: 49243. - Klarissza71)
2020. jún. 5. 17:23
Sziaaaa! Nem is kell sokat bírni. Kis totyogás, aztán nagy pihenés. Jön a lufiverseny a pocódba, az oldalfekvés még jó pár napnyira van. Kitartást,jó totyogást, sok türelmet és kalap kakit! 🌻
49244. Klarissza71 (válaszként erre: 49242. - Kajszi72)
2020. jún. 5. 12:51
Köszönöm jókívánsagod! Hányassal ebredtem egy délutant es éjszakát töltöttem örzőbe,már jobban vagyok! Üdv Klarissza !☕
2020. jún. 5. 12:46
Sziasztok ujra itt Egynapos műtött vagyok, túl eltem de nem könnyű, oldalra fekvés az még nemmegy jarkalgatok de nem sokatbírok! Üdv:Klarissza az ❤
49242. Kajszi72
2020. jún. 5. 00:00

Klarisszának: Remélem jól ébredtél műtét után és nyugis, szuszmákolós volt ez a nap.🌻

Kalap kakit!

49241. yallah2 (válaszként erre: 49240. - Yallah2)
2020. jún. 4. 23:12
Rákerestem, tényleg Béka.
49240. yallah2 (válaszként erre: 49233. - Kajszi72)
2020. jún. 4. 23:08
Béka????
49239. Melcsi 75
2020. jún. 3. 15:59

Ritamaja!

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!

49238. 004d73c8f0 (válaszként erre: 49235. - Melcsi 75)
2020. jún. 3. 11:20
Melcsi! En nem tudok olyan jo tanacsokat adni mint kajsziek, egyet viszont szivből kivanok!! Mihamarabbi gyógyulast. Es kitartast neked! 🙏
49237. 004d73c8f0 (válaszként erre: 49233. - Kajszi72)
2020. jún. 3. 11:18
Na erre ra keresek kajszi 🙂.. csak egy kicsi sikerülne akkor is örülnek. Bar a parom veszekedik ezert.es azt tartja ruhameret sok van. De életünk csak egy!! Igaz. De egy nö mindig nő marad! Es a hasa az a hasa! 😀. Mindig felnezek..latom a lanyok bejegyzeseit. A valaszaitok. Pont ugy voltam hogy se ejjrlem se nappalom...mert verezgettem. De, te le irtad a tutit. Elmentem nödokihoz. Megnezett. Tapintasos vizsgalat ,hüvelyi ultrahang. De minden rendben,rakszüres is.🙏🙏 ahogy irtad,van maszat verzes mert a hormonok müködnek es a mehnyakban maradt mehnyalkahartya az okoz menseses verzest. Ne ijedjek meg. Jo ez a forum. Sok lanynak tudtok segiteni. Es szivböl remelem hogy mindenki rendben lesz .❤❤🙏🙏🙏
49236. Melcsi 75
2020. jún. 3. 10:46

Pannika 2

Szia. Neked is köszönöm,hogy írtál!Sajnos én is ettől félek,hogy mi van,ha a sok cisztából előbb-utóbb rosszindulatú ciszta lesz. A bal oldali már úgy volt kezd kisebbedni,már szinte elmúlt erre most 2 cm-ert nőlt egy hónap alatt.Ráadásul a hasüregemben állandóan folyadék van,mióta ez a ciszta meg van,és én hülye utána olvastam,hogy az a rák jele is lehet....

49235. Melcsi 75
2020. jún. 3. 10:42

Kajszi 72!

Szia. Köszönöm szépen a válaszod,sajnos én hajlamos is vagyok rá,de műtét óta pokol! A legrosszabb,hogy most mind a kettőben van,és nem is olyan nagyok,de piszkosul feszül,fáj,nyilal görcsöl,szinte lehetetlenné teszi az életemet..Hát a szexet én is hallottam már,de most az nagyon nem megy :( Most azon gondolkodok,hogy szeretném,ha kivennék a petefészkeimet is,de az orvosom nem nagyon szeretné a korom miatt mondván nagyobb gondok jönnek utána....igaz júliusban a cisztákat kiveszi.

49234. Kajszi72 (válaszként erre: 49231. - Melcsi 75)
2020. jún. 3. 09:09

Szia. Azért van cisztád, mert a petefészkeid szuperul működnek, érlelik a petesejteket, csak azoknak nincs már hova pottyanni.

Ha nem tud felszívódni, a test körbezárja és tovább próbálkozik a feldolgozásával. Minél tovább, minél sikertelenebbül, annál nagyobb lesz a ciszta. Ez így nagyon konyhanyelven van, de kb. Leginkább hajlam kérdése az egész, van aki megússza chrobak után ciszták nélkül, de a többségnek lesz.

A régi dokik a szexet javasolták ciszta pukkasztásra. 😀 Kalap kakit!🌻

49233. Kajszi72 (válaszként erre: 49230. - 004d73c8f0)
2020. jún. 3. 08:55
Szia. Ezért írtam a jógát. Átmozgatja az egész testet és rugalmasabbá tesz. A jutubon keresd meg a Belső Békát, van nagyon jó rászoktató videó sorozat, meg sok más is. Nem marketinges szarság, egy kedves, kiegyensúlyozott, szépen és értelmesen beszélő, magyarázó csaj oktat. Egy próbát megér szerintem, leginkább mert az ember agyát is lenyugtatja. No meg sokaknak nem szimpi a tömegben ugrálós, ordítva motíválós, az "éncuccomatveddmeg" indíttatású életmódváltó hisztéria. 😀
49232. Pannika 2 (válaszként erre: 49231. - Melcsi 75)
2020. jún. 2. 20:06
Volt itt egy sorstárs. Nem emlékszem pontosan a nevére b betűvel kezdódött. Ő megesküdött arra hogy nem szabad bent hagyni a petefédzkeket. Az övé pl rákos lett. Pedig az alapbetegsége nem rák volt hanem azt hiszem mióma. De van olyan is akinek nincs ilyen problémája. Ezt orvosi segítséggel neked kell eldöntened.
49231. Melcsi 75
2020. jún. 2. 15:32
Sziasztok! Egy kis segítségetekre lenne szükségem. Szeptemberben volt Chrobak műtétem. Azóta viszont egyre sűrűbben van petefészekcisztám, amivel sokat szenvedek. Már kb 5 hónapja van a bal petefészkembe, és most kialakult egy a jobb petefészkemben is, ami bevérzet. Más is járt így? Mitől lehet? Most ott tartunk, hogy júlisban kiveszik a cisztákat, de én hajlanék a petefészek eltávolításra is. A dokim utolsó megoldásnak gondolá, mert elvileg akkor hírtelen leállnak a hormon működések, és sok bajt is hoz magával, de ezekkel a ciszta okozta fájdalmakkal sem akarok együtt élni. 45 éves vagyok. Ha tudtok tanácsot adni, nagyon szívesen meghallgatnám.
49230. 004d73c8f0 (válaszként erre: 49227. - Katusa2)
2020. jún. 1. 22:25
Köszi katusa! 🙂. Hat az en hasam durvan elutadit minden ilyen alakitó jellegü mozdulatot😀.. sajnos. Igaza van kajszinak is hamarabb kellett volna elkezdenem. Es fokozatosan. Par óvatos felüles utan ugy ereztem mintha szetszaggattak volna. Szo szerint. Tudom hogy sajnos sosem lesz olyan. Az alhasam lett sajnos .. szörnyü... ruha szükebb nadrag...nos sirhatnekom van ha felveszem. Probalkozom meg hatha valami sikerül megis. Igen durvan elbantak a hasunkkal. De nem is ez a lenyeg.. ruhameret több van. Eletünk viszont csak egy.... Köszi nrked is a valaszt,es neked is sok sikert hozzá...🙂🙂
49229. N.Timike (válaszként erre: 49228. - Katusa2)
2020. jún. 1. 18:12
Szia! Igen ez a neve 😂😂👌👌 Gyógynövény boltban lehet kapni! Nekem is ajánlották! Nem egy fincsi dolog de meglehet inni ,almalével ;) nekem egy petefészek maradt meg ,de úgy látszik már ilyen hamar ,belasult a hormon termelés....nálam !igy van sokat számit a hozzáállásod minden téren 👌🤞🥰😉

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook