Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Medvehagymás grízgaluska recept

Medvehagymás grízgaluska recept

A Medvehagymás grízgaluska hozzávalói:
2 db tojás
kis kanál só
kis étolaj
15 dkg búzadara
kis csokor aprított medvehagyma


Medvehagymás grízgaluska

A Medvehagymás grízgaluska elkészítési módja:
A tojásokat a sóval és az olajjal kihabosítjuk, majd hozzákeverjük a búzadarát és a medvehagymát is.
Lefedve minimum másfél órát állni hagyjuk, majd forrásban lévő sós vízbe szedjük egy evőkanál segítségével.
Aztán takarékra tesszük és fedő alatt készre főzzük.

Ízletes, és habkönnyű levesbetét.



Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 18. 11:37
A medvehagymás grízgaluska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook