Meddig fertőz a rota vírus? (tudásbázis)
Szörnyű egy nyavaja!!!!!Nekem 11 hónapos volt a kislányom, amikor elkapta, 3 hétig volt benne, úgy, hogy közben jobban lett, gyógyultnak tűnt, aztán visszaesett és mehettünk a kórházba, két napig infúzión volt!
Ez a vírus tönkretette az egész emésztőrendszerét, szinte egyfolytában hasmenése volt, a végbele is kifordult, csak aludt, inni nem akart, vizelete nem volt, szörnyű volt látni szegénykémet.A kórházban már hamar rendbejött, de sajnos egyik háziorvos sem tudta, hogy mi a baja, aztán a végén majdnem késő lett...Mindegyik mást mondott, diétázzon, nem diétázzon, ezt lehet, azt lehet....
Állítólag amelyik gyerek elkapta már egyszer, az többször nem kaphatja el, védett lesz.Az én lányom a Calicit is elkapta, hajszál híján megint kórház lett a vége, de három évesen már bele tudtuk diktálni a folyadékot.Mert az a lényeg!
A rota ellen egyébként van védőoltás, potom 33000 Ft-ért......csekély összeg,a gyes nem elég rá az biztos....
szia!
1-4 napig lappang a vírus,de ekkor már fertőz is,de még nincsenek tünetek.a tünetek általában 3-8 napig tartanak,utána még kb egy hét:)
pá
rem tudtam segíteni
Hogy meddig fertőz,meg mikortól,nem tudom,de mocsok egy vírus az tuti.Lányom négy kilót fogyott
három nap alatt.Jött fölül is,meg alul is.Nagyobb fiam tőle kapta el.Kb. három nap múlva jelentkeztek a tünetek.Két hónapos pici fiam nem kapta el szerencsére.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi az esélye a Covid-19 vírus által okozott fertőződésnek egy panelház liftjében?
- Vírus fertőzésre, tudtok ajánlani nekem valamit?
- Kislányom 4 napja nem evett, vírusos fertőzéstől hólyagos a szájürege, meg a torka. Az ecsetelő elegendő rá?
- Navon Mizu M400 telefon trójai vírussal fertőzőtt, hogyan lehet kiírtani?
- Hányás - hasmenéses vírusok meddig fertőznek? Bővebben lent.
- A rota vírus fertőző?