Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetés)
tyűűű, de eltűnt innen mindenki:((((
Bea! mi a bajod???
Imo Zsófizik, minden pillanatában...
és a többiek??
szia Imo!
még egyszer nagy gratula a csodaszép Zsófihoz! megnéztem a képeket!!! nagyonnagyon szép baba! remélem sokszor olyan nyugodt mint a képeken:)) biztos sokat is eszik, látszik, hogy szereti a pocakját:)))
türelmetlenül várom a történetet! jó egészséget kívánok Nektek!!!!!
kicsit el vagyok havazva:))))))
de amint lesz egy kis időm megírom mi történt velülk
szió csajok
végre itthon:))))
én is, már többször elkezdtem, aztán mindig abbamaradt valami miatt...
köszi, jobban van, ma már nem volt lázas, a kedve is kezd visszatérni, csak az étvágya nem akar még...
Bölcsis a kisfiad?Miért?
Hát egypárszor át kellett olvasnom,hogy tisztuljon a kép....:-)
Én is kb ugyanakkor kelek,de mindig rohanás van:-(,de nincs mese...
kíváncsi leszek, hogy sikerül e a hőmérőzés.
hogy van Gellért?
mindenesetre köszi:o)))
nem ígérem, hogy kipróbálom, de talán hőmérőzni elkezdek, mivel minden nap ugyanakkor kelek a bölcsi miatt, így talán ez a rész kivitelezhető:o)))
Remélem ezt is tudjuk hasznosítani:-))
Ja és remélem nem haragszik meg,hogy idéztem:-)
Szóval,nekem ezt írták(bemásolva)
Háát nekem a kislányom nagyon véletlen volt de előtte közvetlen volt egy vetélésem és ő tuti lány volt mert ugye a szövettanból megtudták állapítani de őt úgy is csináltuk.
Legelőszőr is ismerned kell a testedet. Hogy mikor jön meg hány naposan. Lh tesztezni kell meg hőmérőzni és ezt vezetni. Mivel nekem 40-45 naposak voltak a ciklusaim egészen az elejétől lh teszteztem de ez csak a peteérést mutatja. maga az ovulációt azaz a kilökődést az a hőmérőzés mutatja meg. ez lehet a pozitív lh teszt után 5 nappal is. a lényeg hogy ha pl tegnap nagyon pozitív volt az lh teszt de mára már csökkent a pozitivsága akkor tegnap volt a legjobban megérve a pete de viszont ha a hőd nem ugrott fel pár tizedet akkor még nem lökődött ki. Mert a hő meg úgy mutatja hogy van egy alaphőd ami nekem 36.2 és 36.3 körül volt. ez lement a peteéréskor 36.0 körülire és utána vagy visszamegy a 36.2 körülire és egy két nap elteltével meg mikor a kilökődés van felmegy 36.5 körülire nahh akkor lökődött ki a pete.
kislányt úgy kell csinálni hogy ha látod magadnál hogy van pár nap az érés és kilökődés között akkor amikor pozitív az lh teszt akkor kell akciózni de ha pl neked rögvest van a kilökődés is akkor meg előtte 2 nappal kell akciózni. mert a lényeg hogy a kilökődés előtt és az akciózás között el kell telnie 2 napnak hiszen a lány azaz az xx spermiumok lassúak de életben maradnak 2-3 napot is míg a fiúk az xy spermiumok csak 1 napot maradnak életben de viszont gyorsak is. ezért nem szabad pont az ovulációnál szeretkezni mert nagyobb az esély a fiúra akkor.
NA MEGYEK, MERT FELÉBREDT A CSÖPPÖM!
SZIASZTOK, TOVÁBBI SZÉP NAPOT!
igen tudom és köszi!:o))))
már csak abban reménykedem, hogy majd a második is ilyen lesz!:o))))
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...