Malév helyzet, így foglalj nyaralást, lehet, hogy itthon maradsz.. (beszélgetés)
:(
Borzasztó!!!! :( Még több munkanélküli! :( Mi lesz velük??????
Nekem tesóm jönne haza Brüsszelből vasárnap, most próbál a cég akinek dolgozik wizzairnél jegyet foglalni.:(
sajnálom :(
akkor valóban igaz a hír, hogy kirakják a dolgozókat?
Reménykedtem benne, hogy csak kacsa híreket adnak az újságok :(
És persze nem szeretném az utasok helyzetét ledegradálni, de egyelőre még egy cikket sem olvastam arról, hogy mi lesz a több száz ott dolgozó ember sorsa, akik ezzel keresték a kenyerüket, és most talán egyszerre válnak munkanélkülivé.
Van, aki jóval elmúlt 50 és ott dolgozta le az életét!!! Mi lesz velük?
azt értem, hogy nem a reptér áll le, de! Kirúgják az alkalmazottakat, a busz ami a repülőtől hoz visz a Malévé, stb stb..
"A hírek szerint a Malév rendkívüli vagyonfelügyelője hamarosan bejelenti a csoportos létszámleépítést, csak az operatív működéshez szükséges létszámot tartják meg, a többieket elbocsátják, a létszám azonban ma még nem ismert - ismertette a rendkívüli vagyonfelügyelő. "
Sziasztok!
Engem is érint a dolog... Sajnos nem "csak" egy utazás miatt...
Ott dolgozik az apukám... A családunkból még többen is ott dolgoznak, és most egyszerre lesznek munkanélküliek...
Ma még bementek eltakarítani a "romokat" de annak a több száz embernek még csak annyit sem mondanak, hogy holnap reggel menjen vagy ne menjen. :(
én sem értem... mindenhol mást írnak...
nézem a híreket, de újat nem láttam még..
Ki mennyit bukott?
Én 70000 ft.
Azok az utasok, akik külföldön rekedtek úgy juthatnak Budapestre, ha másik légitársaságnál vesznek jegyet a visszaútra hivatkozva a Malév leállásra. Általában a légitársaságok kedvezményes jegyeket szoktak ilyen helyzetekben ajánlani - mondta. A számlát pedig itthon kell benyújtaniuk - mondta Limburger Lóránt.
A légitársaság utasait az ügyfélszolgálati munkatársak (az alábbi telefonszámon: Magyarországról: 06-40-21-21-21, Külföldről: +36-802-11-11) tájékoztatják arról, hogyan utazhatnak el célállomásukra, illetve milyen lehetőségeik vannak a kártalanításra.
zizi! :
A kormányrendelet nem szól arról, hogy mi a helyzet a jegyárak visszatérítésével. Ha azt csak a három napon belül utazni akarókra kívánja kiterjeszteni, az uniós rendelettel és a hazai szabályozással is ellentétes lenne, hiszen akár a negyedik napra, akár négy hónappal későbbre szól a jegy, a kifizetés már megtörtént, ellenszolgáltatás azonban nincs és nem is lesz. A KÖFE álláspontja az, hogy egyértelműen visszajár minden utasnak a jegy ára attól függetlenül, hogy milyen időpontra vásárolta, és az uniós rendeletben meghatározottak szerinti jogok is megilletik őket az abban foglalt feltételek fennállása esetén. Az egyesület vállalja, hogy a hozzá forduló fogyasztók jogainak érvényesítése érdekében fellép
mégsem kamu...
"A Malév rendkívüli vagyonfelügyelője hamarosan bejelenti a csoportos létszámleépítést, csak az operatív működéshez szükséges létszámot tartják meg, a többieket elbocsátják, a létszám azonban ma még nem ismert - ismertette a rendkívüli vagyonfelügyelő. Limburger Lóránt, a cég megbízott vezérigazgatója hozzátette, hogy az elbocsátás nem érinti a leánycégeket. Az anyavállalat munkavállalói a januári béreket megkapják."
gondolom e-mail nem?
De valahol olvastam most nemrég, hogy kirakták a dolgozókat...bár lehet h ez csak kamu, nem tudom... de ha nem lesz munkaerő bent, akkor valóban nehezen fognak ennyi embert értesíteni..
Szia
Csatlakozom.
Valahogy nem lehet Bécsben felhasználni a jegyet?
Jó lenne ha kitalálnának valamit.
További ajánlott fórumok:
- Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Van köztetek olyan aki valószínűleg lemondja a balatoni nyaralást a fertőzésveszély miatt?
- Balatoni nyaralást hova tervezzük gyerekekkel?
- Háziállatot tartók! Ti hogy oldjátok meg a nyaralást, több napos utazást?
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?