Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Majonézes céklasaláta recept

Majonézes céklasaláta recept

Elkészítési idő 70 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Majonézes céklasaláta hozzávalói:
50 dkg cékla,
2 dl majonéz,
3 gerezd fokhagyma,
1 ek. olívaolaj,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, petrezselyemlevél


Majonézes céklasaláta

A Majonézes céklasaláta elkészítési módja:
A céklát megfőztem, majd meghámoztam és egy nagy lyukú reszelőn lereszeltem. Rányomtam a fokhagymát fokhagymanyomóval, hozzákevertem a majonézt, olajat és a fűszereket. Ezt követően legalább 2 órára a hűtőbe tettem, hogy jól összeérjenek az ízek. Önállóan is megállja a helyét, például pirítóson, de a legjobb frissen sültekhez.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A majonézes céklasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook