Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Szia Solia!
Engedd meg, hogy hozzászóljak:
A mai világban? Szerintem nem paranoiás. Ez nem ellened szólt, mégcsak Enikő ellen sem, inkább csak azért jött fel, mert érthetetlen, hogy ha reklámozza a termékét, miért nem "törődik többet" az érdeklődőivel.
Egyébként sajnos vannak bérfórumozók, akik azért kapják a pénzt, hogy akár általuk ki sem próbált, akár egyenesen fabatkát sem érő terméket reklámozzanak, és a pénz ugye nagy úr. Ezen kívül sok ügynök is reklámozza termékét, ha el akarja adni, néha azt sem tudják, mit is pontosan.
Én is bizalmatlan vagyok, és általában fordítva nézem a dolgokat (pl. el tudom -e képzelni valakiről, aki a bizalmamat élvezi, hogy meglopjon? Nem, de azt igen, hogy aki meg akar lopni, az a bizalmamba férkőzik, és nem írja ki a homlokára, hogy ő tolvaj. Volt ilyen is. Természetesen a példának semmi köze hozzád, vagy G. Enikőhöz csak ez jutott eszembe.
Én egyáltalán nem csodálkozom ha valaki bizalmatlan!
Szép napot nektek!
Keressetek rá hidrokinon. Vagy
www.mete.mtesz.hu/kiao/oszk/szk_2003/2003-01/pdf/1_5.pdf
Na ez a nagy titok.
sziasztok!
Tényleg paranoiás lehetsz,ha azt hiszed én vagyok Guti Enikő.
Egyébként debreceni vagyok és még nem találkoztam személyesen Guti Enikővel,csak telefonon beszéltünk.A krémet én is nehezen kaptam meg.Februárban rendeltem meg és májusban érkezett meg.Amúgy semmi trükk nincs benne,egy hidrokinon tartalmú(2%) krém.A pigmanormban is van(5,0),csak túl sok ezért okoz irritációt és nem halványít.
Hát...ez eszembe sem jutott.Nem gondolnám,hogy paranoiás vagy:D,talán inkább csak sok csalódás ért,gondolom,te is kipróbáltál mindenféle drága cuccot.Az nem árt,ha az ember óvatos.
Ma sem kaptam semmit.
Mondjuk,a munkahelye,telefonja közzé van téve,tehát ha nagy gubanc lenne a dolgaival,arról értesülne a világ:D
Én igyekszem optimistán látni a dolgot:D,bár a huszadika egyre messzebb van...
És mi van ha Solia maga Guti Enikő?
Lehet hogy paranoiás vagyok,de kétségbeesett embereken lehet a legjobban nyerészkedni.
El kellene fogadni magunkat foltosan bajuszosan.
Szia!
És nem emlékszel, elégedett volt az eredménnyel?
helló!
Még mindig semmi:(
ha lesz,szólok,de nincs kedvem újra hívni sem:(
Ha a héten nem jön,rákérdezek.Valaki régebben azt írta,3 hónapot várt.na,az nagyon durva lenne....
Hallottatok a Truecover alapozókról?
A TV-ben hirdetik, állítólag minden foltot eltakar, úgy hogy nem is látszik, még a nagyon feltűnően sötét foltokat is.
Van, aki rendelt már ilyet?
Vagy esetleg az ásványi alapú alapozókról?
Szia !
Nem ragad , picit várok pl felöltözök és utána szuper jól lehet rá sminkelni !!!!!
Nem fénylik az arc , víz álló , bánom,hogy nem ilyet használok kezdetek óta ,mert a babanapkrémek mindig belefolytak a szemembe csípte és nem lehetett rá sminkelni .
Komolyan jó tapintású lett a bőröm ,nekem bevállt,de nekem az ephelis is bevált.
Szia Lányok !
Nekem nappali arckrémnek ajánlotta a gyógyszerész ,hogy használjam az Eucerin Sunmattító napozó fluid ff50+ arckrémet ! Augusztus óta használom , az arcommal csodát tett , nincsenek pattanások és olyan jó tapintású lett a bőröm . Még ami van benne elhasználom és tavasszal megint ezt fogom venni megelőzés céljából .Eddig én is baba napozótejet használtam 50 faktorost ,de ez a krém sokkal jobb !!ha jól emlékszem 3800 ft .
Óóóóó, szóval akkor kipróbáltad. Az egész arcod olyan? Akkor neked talán nem is kell halványítani, inkább a fehér részeket hozzásötétíteni, nem?
Néztem a képeket, nagyon csonos vagy és nem látszik semmi, amolyan mediterrán típusú csajszinak látszol.
Végülis napozhatsz, szolizhatsz óvatosan, közben letakarod az arcodat nem?
Azt hallottam, hogy a pigment-májfoltok napfény hatására szaporodnak, végül a teljes arc foltos lesz?
neked mitől szaporodott el ennynire ? Régóta vannak? Napoztál vele?
Sajnos én elfelejthetenóm a napot, mert hófehér bőröm van és kék szemem szőke haj mediterrán szépség már leszek:(((
A foltom meg így is kirí a fehér bőrömhöz képest, bár a folt is halvány de a fehéren nagyon látszik smink nélkül.
Az 5000 mg C vitamin az nagyon sok, csodálom, hogy nem lett tőle vesebajod. Én ha influenzás is vagyok naponta csak 500 mg-ot szedek, de azt sem sokáig.
Lehet újra kipróbálom a citromkúrát az arcomra. nekem jót tett mert picit szárította a zsíros bőrömet.
Gondolod, hogy a C vitamintól lett az egész arcod foltos?
Köszi Ronett, próbáltam és jó volt!
Nekem az elején picit csípett de tényleg halványította. Amúgy is picit zsírosa bőröm, úgyhogy nekem jót tett. De azért ezen kívül még kísérletezek:)
Belinkelné nekem valaki a Guti Enikő lapját? Kíváncsi lennék rá. Én még nem is néztem meg.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?