Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Akko' vödör?
:D .D :(:(
Sziasztok!
Még senki sem kapott Guti Enikő krémet? :( :( :(
Szia Ronett, ne hagyd abba, kíváncsi leszek mi lesz a végkifejlet.
Én ugyanezt csinálom a citrommal, nekem halványodott (3 hete csinálom? kb?)és már halványodott, sőt az idei foltomon kis eredeti fehér részek jöttek elő, tehát kezd a foltokban kis helyen előjönni az eredeti bőröm.
Lenne egy kérdésem Hozzád. Írtad, hogy neked ez régi dolog (nekem csak 3 éve jönnek elő és tűnnek el, mert állandóan kezelem. Az aprók elő sem jöttek már).
Nos, a kérdésem az lenne, hogy neked először csak aprók jöttek, aztán évről évre szaporodott? Mennyit napoztál vele? Mennyire kerülted a napot? Kezelted az elejétől fogva?
Köszönöm előre a válaszodat!
Nos, kedden lesz 3 hete, hogy -reggel-este (néha délután is), néha csak napi 1-szer, mert este elfelejtem, de ez jó ha 2-szer fordult elő- kenem a ricinusolajat, de eddig semmi hatás.
Megfogadtam, hogy 6 hétig fogom kenni, mert már mindent kipróbáltam, és ha már 3 hetet rászántam, még 3 belefér, de nem is tudom, mit gondoljak.
Talán a pozitív hozzáállás segíthetne, de 12 év próbálkozás után nekem ilyenem nincs!
Szívesen.
Én is gondolkodom az Ephilisen, de hát nem tudom, mikor már így betiltanak valamit, majd mégis újra gyártják, ilyenkor rossz érzése támad az embernek, hogy valami nem "kerek", legalábbis nekem.
Amikor az Ephilist elkezdtem használni, akkor még kicsi és kevés foltom volt.
Nekem teljesen eltüntette, de miután abbahagytam, visszaerősödtek, de nem rögtön, hanem fokozatosan. Nem lettek erősebbek, mint az Ephilis használata előtt, csak szépen visszajöttek.
Nekem télre eddig magától elhalványodott, és mikor jött a tavaszi napsütés akkor jött elő. Most már nem vettem észre, hogy halványulna,a kövirózsa nem használ.
Igen csak a foltokat kentem.
Még egy darabig használom a kövirózsát utána szerintem visszatérek az Ephilishez.
Viszont egy időben jó sokszor téma volt itt, hogy megszüntették, mert rákkeltő anyag volt benne, majd mégis újra gyártják. Hát nem tudom! Lehet, hogy valami más olcsó dolog kellene.
Citromot nem bírom, nagyon csíp!
Hú, nem tudom, hogy bírod a citromkúrát...
Nekem pár nap után úgy csípett, hogy néhány másodperc után le kellett venni az arcomról. Pedig én csak citromlével átitatott vattát tettem a bőrömre.
Köszönöm Maxité a segítséget.
Mivel írtad, hogy régebben használtad és hatásos volt, de közben ezt is beszüntették.
aztán 1-2 éve "újítottak" rajta, és lehetséges, hgy pont azt a hatóanyagot csökkentették, ami jó lett volna.
Fogadjunk, hogy sokkal szarabb lett, mint volt!
Nekem halványodik, de nem múlt el (citrom+kövirózsakrém).
A kövirózsakrém az tényleg gyenge, de akövirózsa nedve nekem bejött.
Lehet hogy kipróbálom az Ephelist is, ha végetér a citromkúrám....
Miután nem használtad, utána lettek kisebb és kevesebb foltjaid?
Vagy miután az ember befejezi a használatát, erősebben visszajönnek?de csak a foltokat kented?
Az előbb elfeljtettem, hogy nekem teljesen kihalványította, úgy, hogy nem is látszott!
De miután nem használtam, visszajöttek a foltok. Monjduk ez rá is van írva, de hát reménykedni lehet:)))
Viszont annyit még hozzátennék, hogy akkor kevesebb, és kisebb foltjaim voltak.
Ephilis, ami nekem eddig a legjobban bevált. De már több éve használtam. Hogy mennyi idő után? Hm... jó kérdés, már annyira nem emlékszem. Kb. 1 hónap.
Kövirózsakrém: nekem semmit nem csinál!
Körömvirág krém: ez sem!
Szerintem visszatérek az Ephilishez, legutóbb mikor venni akartam, a patikában amibe éppen bementem nem tartottak. Ott ajánlották a kövirózsa krémet, hogy ezt viszik ilyen problémára. De hát nekem nem jött be!
Amikor az Ephilis-t vettem, akkor pedig a 6000 ft-os Vichy-ért mentem éppen, csak azt meg kellett volna rendelni, mert nem volt. Ott ajánlotta a patikus hölgy az Ephilis-t. És milyen jól jártam, akkor kb. 600-700 Ft volt!
Szia!
Én nem kaptam még meg :( de jelezte itt a fórumon, hogy amikor megkezdi a kiszállítást akkor írni fog. :) Illetve szerintem a honlapján is közzéteszi, mert most is kint van az oldalon, hogy még vámolás alatt vannak a krémek, ezért nem tudja küldeni!!!
Nekem Ephelis volt a nyerő. Kövirózsa macerás és nekem semmilyen eredményt nem hozott. (magát a levelet használtam)
Paradicsomról és a többiről nem tudok, nem próbáltam még őket.
És ha a Hypo lenne a megoldás?!?
Na, csak vicceltem ám:D:D
Melyik hatásosabb, az Ephelis vagy a kövirózsakrém? (aki mindkettőt használta). az Ephelis mennyi idő után hat? Nem okoz allergiás reakciót?
A paradicsom halványít? erről nem hallottam. A medveszőlő, a körömvirág még amiről hallottam hasonlót...
Mennyibe kerül most az Ephilis?
Legutóbb, olvastam egy cikkben, hogy a paradicsom is halványít. Esetleg valaki próbálta már?
Én már 1 hete kenem a ricinusolajjal, napi 2-szer, ritkán 3-szor is, előtte alaposan lemosom, heti 3-szor mélytisztítom.
Szebb lett az arcom, de halványodást talán lehet, hogy esetleg előfordulhat, hogy látok, de ennyi.
nem vagyok elkeseredve, mindenképp türelmesen folytatom 6 hétig, de 3 hét elteltével ígértek a cikkek változást, addig többet nem is jelentkezem, mert eddig mindent elkiabáltam.
Minden esetre szebbnek látom magam, és ez jó!
2 hét múlva írok!
Sziasztok!
Most felhagytam egy rövid időre a citrommal is:(
Hogy miért? Mert sebes lett a foltom:D
Tegnap citromos arccal festettem hajat és kicsit ráment a festék a citromos bőrömre. Nézem, tiszta piros pöttyös lett tőle:(
Azonnal lemostam, most már csak parányi seb pöttyök vannak a foltomon.
Azóta csak kövirózsa krémmel kenegetem és addig, amíg a sebek begyógyulnak. Utána ismét citrom.
Amúgy jó hírem van: ma reggel néztem a szabadban simnk nélkül is csak halovány:):) Olyan, mintha picit barnább lennék, nem feltűnő!
Szóval, valószínű, hogy hatott a citrom.
Valamelyik nap olvastam, hogy a bőr nem felejt és a foltok már évekkel ezelőtt keletkeztek és most jöttek ki....ki tudja, még hol fognak előjönni:(
Elég hozzá egy kis gyenguska téli napfény is.
Muszáj úgy élnem ezentúl, mint egy vámpír.
Bárcsak olyan jó memóriám lenne, mint a bőrömnek...tuti zseni lennék:(
ott a szemem alatt én is mindig vastagabbnak érzem a bőrt :( olyan durvának.
Augban abba hagytam az ephelist ami bár jó volt ,de olyan volt mintha viszketne a szemem alatt ahol kenem ephelisszel és piros is volt ..Most csak az 50 ff krémet használom ,az nagyon szépen rendbe tette.Remélem nem a bőröm sokallt be az ephelistől ,mert tavasszal újból használnám .
Én nem látom vastagabbnak vagy ráncosabbnak a szemem alatt hanem inkább szőrösebbnek. :) Már rég szőrtelenítek ott is. Az élet érdekes dolgai....
Én is használtam fényvédőt de semmit sem ért. Illetve úgy mondom, hogy láthatóan nem segített de remélem legalább uv sugarakkal nem bombáztam magam.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?