Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? fórum

Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)

2089. wiki76
2010. aug. 31. 22:42

pfff..úgy is drága.

Na marad a kövirózsa meg az ima.

2088. Erikacz
2010. aug. 31. 22:36

Személyesen nem lehet átvenni ez sem szimpatikus.

Pedig pesti vagyok. Ráadásul akkor miért írja a honlapján, hogy csak akkor vállal garit, ha a szalonban megmutatja a helyes használatot. Akkor kérdem én, csak ezért küldi el postán, hogy ne kelljen rá garanciát vállalni?

Arról nem beszélve, hogy nem jelzett vissza, így azt sem tudom, hogy megkapta e a megrendelésemet.

Érdekes...

2087. titinka (válaszként erre: 2086. - Cand Ida)
2010. aug. 31. 21:45
Nem, szerintem mostanában jött vissza szabadságról. Az azért nem túl szimpatikus hozzáállás, hogy ennyi ideig nem reagál a neki címzett levelekre...
2086. Cand Ida (válaszként erre: 2082. - Titinka)
2010. aug. 31. 18:39

Lehet, hogy szabadságon van?

Amennyiben nem, nekem sem tetszik a hozzáállása. Itt olvastam róla, megnéztem a honlapját, s nekem sminktetoválást kéne eltávolítani. Tetszettek a képei, hát írtam neki. Válasz viszont több, mint egy hete nem jött...

2085. titinka (válaszként erre: 2083. - Erikacz)
2010. aug. 31. 15:51

Igen, én is látom, hogy megváltozott a betűtípus, de a lényeg ugyanaz maradt.

Igazad van, az a minimum, hogy elfogadja a rendelésed. És mikorra ígérte, hogy megkapod? Személyesen vagy postán?

2084. Erikacz
2010. aug. 31. 15:25
Krémet rendeltem nem képet :)
2083. Erikacz (válaszként erre: 2082. - Titinka)
2010. aug. 31. 15:24

Igen, nekem mondta telefonban, hogy feltesz a krémről infót, hát nem tett fel, csak megváltoztatta a betűtípust a honlapon.

Hát köszi. Ráadásul rendeltem email-ben tőle képet és kértem, hogyha megkapja a megrendelésemet akkor jelezzen vissza nekem. Hát ez sem történt meg. Ez azért számomra nem szimpatikus.

2082. titinka
2010. aug. 31. 14:40
Valaki írta, hogy Guti Enikő ígérete szerint feltesz a honlapjára a halványító kréméről s annak hatásáról több infót. Csak én nem találom?
2081. fibi82
2010. aug. 31. 12:41

Most hogy jön a rossz idő meg az ősz, kezdek örülni és ismét halványodott:)

Kérdésem az lenne, amit még senki sem tudott megmondani:

Ha télen eltűnik a foltom, és tavasztól kenem fényvédővel vagy takarom, előbb-utóbb nem tűnik el?

Nekem tűntek el kisebbek évről-évre úgy h nem tettem semmit érte, de ez egy dög nagy folt:S

És idén nem napoztam:) Tök fehér vagyok:D

2080. adrimou (válaszként erre: 2079. - Andesz75)
2010. aug. 26. 16:12
Szívesen :-) Remélem Neked is használ majd! :-)
2079. Andesz75 (válaszként erre: 2078. - Adrimou)
2010. aug. 26. 15:50

Akkor megnyugodtam. :) Ha neked is akkor ajánlotta amikor még szedted a fogamzásgátlót akkor csak szedhetők együtt.

Rákérdezek én is a patikában.

Köszi!

2078. adrimou (válaszként erre: 2077. - Andesz75)
2010. aug. 26. 15:46
Szerintem butaságot nem csinálsz vele, de érdemes utána nézni. Ha van esetleg olyan ismerősöd, aki otthon van a homeopátiában, biztosan tud segíteni, de ha legközelebb Békéscsabán járok, megkérdezhetem Neked a patikában, ahonnan én is kértem tanácsot. (az egyik dolgozó ezzel foglalkozik). Amikor legutóbb egyébként erről kérdeztem a nőgyógyászomat, még szedtem én is a fogamzásgátlót és rákérdeztem a bogyókra, akkor ő azt mondta, hogy nyugodtan szedjem őket, ártani nem tudok velük. :-)
2077. Andesz75 (válaszként erre: 2076. - Adrimou)
2010. aug. 26. 14:10
Nem hagyhatom abba a foggátló szedését sajna. És meg akarnám próbálni ezt a bogyót. Csak félek egy kicsit nehogy butaságot csináljak.
2076. adrimou
2010. aug. 26. 13:29
Szia, csak annyit tudok róla, hogy a női hormonháztartást szabályozza, "rendbe teszi", és én már csak akkor kaptam, amikor felborult a rendszer nálam... Miért kéne egyébként, hogy fogamzásgátlóval együtt szedd?
2075. Andesz75 (válaszként erre: 2070. - Adrimou)
2010. aug. 26. 13:11

Szia!

Én azt olvastam erről a AGNUS CASTUS, hogy serkenti a fogamzást. A fogamzásgátlóval ezt lehet szedni? Mert így ezek ütik egymást nem?

2074. adrimou (válaszként erre: 2073. - Flamingos)
2010. aug. 25. 12:59
Erről hallottam már én is, de sajna vannak veszélyei is. A kozmetikus is meg tudja csinálni valamivel gyengébb anyaggal, rizikók nélkül. A kozmetikusom mesélt egy vendégéről. akinek gyönyörűen sikerült a savas hámlasztás leszámítva az arc szélén történt "túlmarásokat". Volt már valakinek ilyen hámlasztása? És vajon mennyire fájdalmas az eljárás?
2073. Flamingos
2010. aug. 25. 12:41
Savas hámlasztás, na az használ...
2072. adrimou (válaszként erre: 2071. - Napkori)
2010. aug. 25. 12:24
Nekem C12 van.
2071. napkori (válaszként erre: 2070. - Adrimou)
2010. aug. 24. 23:11
és milyen hígitásban kell szedni ch9 vagy ch15 ????
2070. adrimou
2010. aug. 24. 23:04

Sziasztok,

Már elég rég nem jártam erre, de meg kell osszak Veletek egy fontos infót! Már régebben is írtam a homeopátiás bogyókról, ami azokon a lányokon tud segíteni, akinek a foltjai valamilyen hormonháztartási probléma miatt jöttek ki, gondolok itt a fogamzásgátló abbahagyására például. Évekkel ezelőtt velem pontosan ez történt, és a homeopátiában jártas nőgyógyászom egy AGNUS CASTUS, azaz barátcserje golyócskákat írt fel. Észre sem vettem, de akkor pár héten belül elmúlt. Viszont nem emlékeztem erre a névre, és most, hogy végre hazajöttem Angliából, nagy selejtezést tartottunk a szüleim házában és ráakadtam a féltve őrzött üvegcsére. Azonnal elmentem egy "szakihoz", aki elmondta, hogy napi 1x5 golyócska rendbe kell hozza a hormonháztartást, hamarosan fel fog szívódni a folt és nem jön vissza!! (Hacsaknem újrakezded a gyógyszer szedését mint én tettem évekkel ezelőtt - azóta küzdök velük újra) Szóval elkezdtem szedni, jelentkezem, ha ezúttal ismét használ! Próbáljátok ki, ártani nem tud :-)

2069. fibi82
2010. aug. 24. 17:40

Nos, sajnos nekem is megvan még a homlokfoltom, de halovány. Egyszer mentem ki úgy, hogy csak alapozót tettem a foltra, mert nem sütött a nap, csak amolyan diffúz fény volt. Kb. másfél óráig voltam a szabadban. Hazaérve látom, hogy ismét elő tűnt a folt, pedig már alig látszott:(

Nagyon mérges voltam. Aztán egy hét és ismét halvány, de nem olyan, mint amilyen halovány előtte volt. ugyanis akkorra már elértem, hogy alapozó nélkül is alig látszott.

Én is reménykedem abban, hogy télen eltűnik és tavasszal már nem jön elő. Inkább fényvédőzök mindig, csak egyszer tűnjön már el!

Nem a rák gyógyíthatatlan, hanem a pigmentfolt! Ha egyszer előjön, szinte nem lehet kiírtani!

Bár a kisebb foltok tavaly tavaszra eltűntek, de helyette kijött ez a dög nagy a homlokomon... kíváncsi leszek, hogy ez eltűnik -e tavaszra!

2068. bajuszka
2010. aug. 24. 07:41

Leteszteltem a májfoltom.

Hétvégén vasárnap egész nap napoztam. Most kivételesen tettem fel sapkát, de mivel nekem a szám felett van bajuszom, ez nem sokat ért, ez inkább annak jó, akinek az arcán vagy homlokán van májfolt.

Vigyáztam, nem fordultam a Nap felé, mégis láthatóan besötétedett az amúgy elhalványodott bajuszom.

Viszont most nem kellett 2-3 nap, hogy visszaálljon az alapszínére,

mert már másnap visszaállt.

Én már annak is örülök, hogy halványodott, biztos vagyok benne, hogy télen nem is fog látszani, s reménykedem, hogy jövőre nem jön ki újra.

2067. Cand Ida
2010. aug. 20. 08:48

Sziasztok!

Régen jártam erre, mert többé-kevésbé megoldódott a problémám. Nem, semmilyen csodaszerről nem tudok beszámolni, csak azt programoztam, ha már annyi májfoltom van és sokmindennel próbálkoztam, hogy eltüntessem és nem ment, akkor legyen inkább az egész arcom, egyöntetűen májfoltos, azaz barna. És láss csodát! Most elmondhatom magamról, hogy az arcom barna, olyan, mintha napoztam volna...a Hauschka 30LSF napkrémét használom, ami egyben arcápolóként is működik, hiszen vegyszermentes. Így nem lettem barnább, csak épp májfoltbarnaságú az arcom.Igaz, így is van két gondom, hogy a nyakam világosabb és a homlokomon van egy kis rész, ami nem barnult be...de oda neways-es barnítót kenek vagy Hauschka alapozót, így azok is természetes kencék én nem terhelik a bőröm....így többet semmilyen beavatkozásra, vegyszerre nem költök. Tanácsom, hogy akinek kiterjedtebb foltja van, az szintén próbálja meg a programozást :)... minden az agyból indul. És mindenkinek sok sikert, bármibe is kezdett eddig bele!

2066. barbarita
2010. aug. 19. 12:29
szia!nem tudom hogy mire érti a garanciát majd megkérdezem töl!DE UGY VETTEM KI A SZAVÁBOL HOGY HA A LEIRÁS ALAPJÁN HASZNÁLJUK A KRÉMET AKKOR ANNAK EL KELL TÜNTETNIE:)MAJD LÁTJUK
2065. haljud (válaszként erre: 2062. - Barbarita)
2010. aug. 19. 08:32
És az a garancia mit foglal magába, ha mégsem használna a krém? Visszaadja a pénzt?
2064. barbarita
2010. aug. 18. 23:10
SZIA!Nekem is ugyan ezeket mondta én is reménykedem mert már ez az utolso reményem.egyébként használtam a pigmát attol csak le hámlott meg be pirosodott igy végig sem csináltam a kurát.
2063. Erikacz
2010. aug. 18. 22:48

Sziasztok!

Én is beszéltem ma Guti Enikővel és szept. 20-tól tudja küldeni a krémet. Rákérdeztem a krémre és azt mondta, hogy ez azért más mint a többi, mert nem hámlaszt, mint a többi, hanem elvileg a bőr emlékezetét állítja vissza a normálisra. Nem fejtette ki bővebben, mert szerintem nem ért rá. Amúgy jövő héten a honlapra ráteszi a pontos leírását és hatását a krémnek és ez szerintem a mi érdemünk, merthogy igen sokan érdeklődtünk felőle. Email-ben lehet megrendelni a krémet. Hát mindenesetre kíváncsi leszek. Ha ez sem fog segíteni akkor már semmi sem.

2062. barbarita
2010. aug. 18. 22:28
szia! de már használta is és eredmény?én is megrendeltem ma felhivtam GUTI ENIKÖT és szeptember végén küldi a krémet,egyszerre csak egy adagot egy foltra elegendöt.és utána külön külön a többi foltra is.kérdeztem töle hogy nem e lehetne több adagot venni,de azt mondta hogy nem.egyszerre csak egyet kezelünk ésutána a többit.egy kicsit furcsáltam,de mindegy remélem használni is fog mert garanciát is ad!
2061. haljud (válaszként erre: 2058. - Barbarita)
2010. aug. 18. 16:43
Igen, már megrendelte valaki, 3 dkg krém kerül 7000 Ft-ba +2000 Ft postaköltség.
2060. ac808a6b30 (válaszként erre: 2059. - Ac808a6b30)
2010. aug. 18. 16:27

Bocs, megtaláltam. És aki még nem, annak:

[link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook