Ma furcsa hangulatban vagyok (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ma furcsa hangulatban vagyok
Végülis Harkányban lehetett volna rossz idő is, a meleg vizes medencékben mindegy. De mégiscsak jobb volt így.
Éjjeli fürdőzés is volt? Létezik még a hullám-medence? Nagyon régen voltam ott, nekem inkább a természetes vizek kellenek :)
Én eleinte pont azért kértem az augusztust, hogy ne kánikulában legyünk kisgyerekkel. 20 év alatt kétszer volt esős időnk.
Remélem, idén is szép, nektek való nyár vége lesz!
Szuperjo!
Veled örülök!
Pesthez is a legközelebb van, nem Keszthely környéke szakadt a nyakadba hálistennek :)
Mi is beosztottuk a családban, miénk volt mindig az augusztus.
Elő-és utószezon a legjobb.
Aug.20-án elnéptelenedik minden egy pillanat alatt, nincs tolongás, tiéd a hely, a víz, a nádas, a lángosos, az indián nyár napsugara a platánfák lombjain átszűrődve ... Élvezd minden pillanatát! :)
Bizony, így van! :)
Meg a friss eső, a szarkák bolondos cserregése, egy szép dallam, egy simogatás, kedves szó, finom ízek ... Hát annyi minden apróságban meg lehet találni az örömöt!:)
A sok kicsi (amik azért nem is olyan kicsik ám 👆) adja az egy nagyot.
Az életünket :)
Feltételezem, hogy kimaradt véletlenül egy szó, és azt akartad írni ,hogy "Pedig azt sem mondhatom, hogy nem imádok élni" :)))
Én is imádok élni.
Aki imád élni, az elfogadja, hogy vannak dolgok, amik nehezebben mennek.
De tudom, hogy Te ezt tudod.
Szerintem imádjunk a nehézségekkel együtt élni :) ;)
Annak senki nem örül igazán. De vannak dolgok, amik idősebb korban előnynek számítanak. Nekem a szabadság ilyen. Már senki nem mondhatja meg, mit csináljak, hogy csináljam.
A fizikumra vigyázni kell, amennyire lehet, túlzásokba esni nem kell miatta. De a lelkiekre is vigyázni kell, lehetőleg nem kéne lelombozódni. Az évek múlása ellen úgysem lehet tenni semmit sem.
Én nagyon nem vagyok kibékülve az öregedéssel.
Pedig azt sem mondhatom, hogy imádok élni, de hogy erre még jönnek a nehézségek is, csak rosszabb lesz fizikailag és lelkileg is.
Szerintem visszajött az! Lehet hogy nem akkora, de van.
testi erő
Néha én is szeretnék úgy futni és szökellni, mint ahogy három éve még megtehettem. Néha még a könnyem is kicsordul olyankor. De tudom, hogy ami elmúlt, azt nem lehet vissza hozni már.
Nekem se, Neked se, senkinek.
Furcsa lesz a hangulat, olyan keserédes :)
Nem baj, az is kell, a múltunk is mi magunk vagyunk.
További megérkezett és megelégedett éveket kívánok Neked és párodnak, most már ne engedjétek el egymás kezét!
Néha én is szeretnék úgy futni és szökellni, mint ahogy három éve még megtehettem. Néha még a könnyem is kicsordul olyankor. De tudom, hogy ami elmúlt, azt nem lehet vissza hozni már.
Nekem se, Neked se, senkinek.
Furcsa lesz a hangulat, olyan keserédes :)
Nem baj, az is kell, a múltunk is mi magunk vagyunk.
További megérkezett és megelégedett éveket kívánok Neked és párodnak, most már ne engedjétek el egymás kezét!
Szerencsés vagy, mert melletted van a párod. Láttam egy fotót, ott ül melletted. Ő az, aki nélkül nehéz lett volna.
Sokaknak nehéz volt egyedül, és még idős korukban is maguk vannak. Szinte szánalmas a küzdelmük, hogy korosan találjanak még valakit, aki oldhatná a keserű magányt. És sokaknak ez reménytelen küzdelem. Fel is adják, és akkor még sokkalta sivárabb a sorsuk.
Ja, én is visszamentem picit a gyerekkorba. Bár azt nagyon rühellném, ha valamit helyettem akarnának eldönteni.
Akkor a felelősség hiánya jelentette a szabadságot, most meg az, hogy mindenről magam dönthetek.
A pörgés az aztán ki van zárva. :-) Csak szép nyugisan.
További ajánlott fórumok:
- Milyen HANGULATban ébredtél MA?
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Mit tegyek, hogy kilabaljak ebbol a nyomott hangulatbol?
- Szoktál depressziós hangulatban lenni?
- Az mennyire furcsa,hogy 35 éves vagyok és még nem volt nőm?
- Nem vagyok terhes, de tele vagyok furcsasággal...