Ma furcsa hangulatban vagyok (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ma furcsa hangulatban vagyok
Nem lépek én sehova. Itthon vagyok... Az, hogy kit engedek be, na az a szabadság.
De alapvetően független vagyok. A napi teendőimről, nagyobb dolgaimról is én határozok. Kb. ez a szabadság.
Nem nagyon értelek, hogy számodra mi a szabadság.
Hogy lelépni, ha valami nem a te kívánságod szerint zajlik?
Persze ha nem akarsz, ne válaszolj.
Abszolút nincs. Ha pezseg akkor jó, ha épp nem, az is jó. Nyugi van. :-)
Egy ilyen szabadabb partneri kapcsolatban, mint amilyenben én élek, szerintem az a lehető legtermészetesebb, hogy megszabhatom, mit hogyan szeretnék. Ha nem szabhatom meg, akkor kilépek belőle.
Értem értem.
Gondolom Dóri is azért lepődött meg a furcsa hangulaton, mert az évek múlásával egyre kevésbé pezseg az ember vére olyan irányba, és ez a természet rendje. Nincs min búslakodni.
Nem 100 %-ig működik ez így nálam se. De rendszerint igen. Nekem kell érezni azt hogy van-e kedvem vagy nincs, mert ha nincs, akkor kár velem próbálkozni. Na az bárkit kedveszegetté tenne. :-)
Kissé befuccsolt a hormonháztartásom, és azóta hol így, hol úgy. Örülhetek, hogy időnként még "így". :-)
Szokták is itt zárni a hsz-t azzal a kijelentéssel: nem vagyunk egyformák.
De engem tényleg nagyon kedveszegetté tenne, ha valaki azt mondaná: ne kivánj meg reggel, se este, ha esik az eső, akkor se jó, ha a fejem fáj, pláne nem, kituggya mi az alkalmas időpont, várd ki a sorod, majd szólok.
Joh, hát nem mindenki ilyen tervezett-precizen éli az életét. Kérdeztem az Emberem, éhes vagy? Ránéz az órára. (1 óra) - nem, még nem ...
- jó, akkor megterítek
😎
Az egyik kapcsolatomban én marha bevezettem, hogy lehet reggel is, hát alig mertem reggelente megmoccanni, hátha elhiszi hogy még alszom. Nekem az teher volt, sikítófrászt kaptam volna leginkább tőle.
Na, soha többet nem lehetett ilyesmiről szó. Megmondtam, hogy kizárólag kora este, ne legyek még túl álmos, reggel meg hozzám ne nyúljon senki, mert le lesz rugdalva az ágyikóról. :-)
De kis finnyás vagy.
És a reggeli szex az smafu? 😎
De, immunrendszer függő. Erős immunrendszer legyűri a kisebb fertőzéseket.
Nekem meg a gyomrom az ami eléggé mindent kibír. :-)
😂 feltételezem, hogy ez nem immunrendszer függő 😂
És télleg nekem inkább a gyomrom érzékenyebb.
Patakvízre, férfire, nőre egyaránt.
Bizony, mindenfélét el lehet kapni, hiába írják elő a kötelező zuhanyozást a medencébe szállás előtt, nem a bőrről kerülnek fertőző anyagok a vízbe.
Neked szerencséd volt, marha jó lehet az immunrendszered. Vagy ki tudja, min múlik ez. Én spéci nagyon érzékeny vagyok. Hagy ne mondjam, ha egy mosdatlan manust csak meglátok is, már attól is viszketek.
Életemben nem volt folyásom.. kopp kopp kopp
De a régi anyukatársam 4 éves kislányának igen, hétvégente beültek a nénik közé a medencékbe. A nénik talán belepipiltek a vízbe, nem tudom, vagy a wc nem volt túl jól takarítva. Anyukának meg gombás lett a körme.
Milyen bajra gondolsz?
Úsztam már a Dunában is, Tiszában is, Balatonban is.
Soha semmi bajom nem lett.
Egyszer ittam egy patak vizéből Bakonybélben, mert eltévedtünk és elfogyott a vizünk és úgy éreztem, hogy meghalok, ha nem jutok vízhez, na akkor lett egy gyomorfertőzésem rendesen.
De legalább nem haltam meg 😂
Vigyázok, mert sajnos ritkán keveredek oda. Vagy ha mégis, akkor télen.
Most villant fel a reménysugár, lett egy balatoni ház a családban. Na majd ezután. :-)
Neked nincs bajod a szabad vizektől? A Duna például borzasztóan szennyezett. A Tisza is.
Az érzékenységre és testünk jelzéseire muszáj odafigyelnünk.
Ez is része a harmóniának.
A hullám medencét most karbantartják, de június közepétől teljes üzem lesz. Van viszont pezsgőfürdő, csúszda (az meg még nem nyitott ki), éjjeli feredőzés engem nem érintett. :-)
Nekem meg a természetes vizek nem jönnek be. Egyből kapok valami nyavalyát. De talán még a tisztított medencékben is, nagyon érzékeny vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Milyen HANGULATban ébredtél MA?
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Mit tegyek, hogy kilabaljak ebbol a nyomott hangulatbol?
- Szoktál depressziós hangulatban lenni?
- Az mennyire furcsa,hogy 35 éves vagyok és még nem volt nőm?
- Nem vagyok terhes, de tele vagyok furcsasággal...