Ma felakasztotta magát egy 1 hónapos baba anyukája...régóta népbetegség:a depresszió :( (beszélgetés)
Jó pár évvel ezelőtt volt a híradóban. Jól emlékszem rá! Egy anyuka a 3 gyermekét fürdés közben sorban belefújtotta a kádba őket. A hír nagyon megrázott, akkor voltam én is GYES-en otthon... Próbáltam volna megbeszélni a sógornőmmel a dolgot,hogy őrá hogyan hatott a hír. Nem fogjátok elhinni! Kinevetett,hogy ugyan már!! Ő sosem volt depressziós amikor otthon volt, ez csak KITALÁLT DUMA,hogy BETEGSÉG!!! Ilyen nincs is.
Azt sem tudtam hirtelen,hogy mit válaszoljak a lehengerlő dumájára, annyira mérges voltam rá!!!
Nagyon sajnálom...ez borzasztó!
Sajnos nem ez az első eset, és nem is az utolsó!-:(
Hiába propagálják, hogy igenis létezik ez a betegség..az ember csak akkor döbben rá, mikor szembe kerül vele!:(
te jó ég!És ez hol volt?melyik városban?
Mi volt az anyuka baja?szimplán csak depresszió?nem hiszem hogy e miatt tette volna amit tett...biztos volt még valami a háttérben.
Ez megdöbbentő:(
Nem tudom elhinni, hogy a család nem vette észre, hogy baj van.
Atyaég!:(((( Ez borzasztó hír....
Sajnos sokan nem látnak kiutat életük semmilyen területén :( és szülés után ráadásul ott van a szülés utáni depresszió, ami mindenkinél más mértékű. Nagyon sajnálom ezt a családot:(
Ma felakasztotta magát egy fiatal anyuka. A férje dolgozott a még megmaradt munkahelyén és napközben hiába csörgette a feleségét, az nem vette fel. Ezért felhívta apósáékat, aki a szomszédban laknak,hogy nézzen már át a lányához: Miért nem veszi fel a telefont? Az apa vágta le a lányát a kötélről az unoka pedig a kiságyban feküdt.
Ez ma történt és nagyon megrázta az összes dolgozót, ami a munkatársunkkal "történt".
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Egy kedves szó a depresszió ellen
- Szülés utáni depresszió 2014
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- Teljesen egyedül elszigetelve egy másik országban. Depresszió. Nem tudom, hogy mi segítene