Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ma elhatároztam lefogyok fórum

Ma elhatároztam lefogyok (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
2011. aug. 4. 11:38

Erről a harcosok étrendjéről most olvastam a cosmóban:) Nekem kicsit furi, én biztosan nem bírnám egész nap szuperkönnyű kajákkal, meg este jobban szeretek félig üres hassal elaludni, de biztos jól működik annál, akinek más az életritmusa.

Nekem a weight watchers vált be, én azzal fogytam kb 6 kilót. Már nem fogyózom, de az alapelveket megtartottam, aszerint eszek most is és nem is jött vissza semmi. Ha kalóriára átszámolom, akkor kb 1600-1900 kcal-t eszem egy nap, heti 4-5 intenzív edzés mellett.

Csak azért írom le ezeket, hogy ha valakit érdekel és szeretné ezt csinálni, szívesen segítek.

56. clari06 (válaszként erre: 54. - Szilisári)
2011. aug. 4. 11:33
Most elmajszoltam egy pici körtét.De ha hiszed ha nem az izomzatommal semmi gond sőt.Annak köszönhetem hogy még tudok járni.Trapp izomzatnak nevezik ami azt jelenti mindig feszes, nem tud lazítani.Amit a sport alatt felépítettem az megvan a mai napig.Sajnos ez azért nem jó mert becsomósodott és azért vannak a fájdalmaim nagy része.Már kerestem megoldást rá,de sajnos a jóga ne jöhet szóba az akupunktúra a mi még segíthet de egy kezelés ára nem takarja be a nyugdíjam...Úsznom is kéne de ezt sem tudom finanszírozni a tb meg nem állja...Szép kis kelepcében vagyok.....de nem adom fel...
55. 44d5abb30c (válaszként erre: 53. - Szilisári)
2011. aug. 4. 11:31
Három hónap múlva remélhetőleg már az összes sűlyfeleslegemmel kevesebb leszek..;o)
54. szilisári (válaszként erre: 52. - Clari06)
2011. aug. 4. 11:03
De hogy nem megy? Nem tudsz bekapni egy gerezd almát? Szépen lassan csináld, majszolgasd akkor félóráig. És nem küldenek el tornára? Küldjenek el! A mozgás nagyon fontos, akkor is, ha csak ici-picike dolgokat csinál az ember, nem kell mindenkinek ironmannek lennie :-)
53. szilisári (válaszként erre: 51. - 44d5abb30c)
2011. aug. 4. 10:57
igen, azért 3 nap után még nem kell messzemenő következtetéseket levonni, majd beszéljünk róla 3 hónap múlva :-)
52. clari06 (válaszként erre: 36. - Szilisári)
2011. aug. 4. 10:42
Igen tudom hogy igazad van de,de nem megy a többszöri evés. Próbálkozom.A folyadékkal is tudom mi a helyzet mert vese köves vagyok már 4 szer volt.És utána is néztem ennek a fejfájás miatt.A 2liter megvan,és még + próbálok többet inni.Sajnos elég sok problémám van ami szépen összeadva hozza a dolgokat magukkal.szoktam sétálni is, de sokat nem tudok mert beszakad a hátam és a végén már kapaszkodnom kell valamibe.A bilizés ugyan így,Nyaki problémák is vannak és nem tudom fogni a kormányt mert zsibbad a kezem és leszakad a nyakam...Sokat járok kezelésre meg rehabra is ez miatt.Ha tornára küldenek az is csak egyéni lehet..na nem panaszkodom.Dietetikusnál is jártam már.Remélem azért innen, meg sokfelé nézelődőm,összeszedem a tapasztalatokat.Azért mindig akad valaki aki mond valami jót amit alkalmazhatok..köszike...
51. 44d5abb30c (válaszként erre: 49. - Szilisári)
2011. aug. 4. 10:38

Meg ami beválik..;o)

Számomra azért nagyon szimpatikus ez a módszer, mert nekem amúgy is ez a természetes ritmusom. Én korábban is kibírtam szinte egész nap evés nélkül és este kívántam az ételt. Csak mivel ezt nem irányítottam végeztem, híztam. Amikor az ellenkezőjére akartam rászorítani magam, tehát a ma divatos étkezési ritmusra (délelőtt ötször keveset, este hat után semmi), számomra ez felért egy kínszenvedéssel. Éjjel nem tudtam elaludni, az anyagcserém nyusziszerűvé lassult, állandóan éhes voltam. Viszont ez a harcos diéta eddig nagyon testhezálló nekem. Nem tudom, hogy hiszek-e benne, majd öt hét múlva megmondom..:DDD

Egyébként igaz, hogy mi nem vagyunk római légiós terhelés alatt, de a szerző nem csak a katona évei alatt alkalmazta ezt az életmódot, hanem utána egyetemi évei és a munkája során is kipróbálta, és akkor is működött.

Meglátjuk!;o)

2011. aug. 4. 10:33

Kellet mát ez a fórum!

Én is!

49. szilisári (válaszként erre: 44. - Macskossz)
2011. aug. 4. 10:31
Abban amúgy nem az van, hogy ne egyél egész nap, hanem hogy egyél, csak keveset és este sokat. Persze lehet, hogy ez jó egy harcosnak vagy egy katonának, de az átlag ember nem a csatamezőre indul minden reggel 8-kor. De mindenki tartson ki amellett, amiben hisz.
2011. aug. 4. 10:25

Szijasztok!

Én már a fogyásom végét rúgom. :))

Első célom: 59,9kg volt. Második: 55kg. Harmadik: 53kg.

160cm vagyok. Áprilisban kezdtem el 66kg-al. Előtte januárban volt egy mellkisebbítő műtétem, akkor 69kg-nak mértek este. Nem esett jól, de tudtam, hogy nagy mellekkel sosem fogok lefogyni (sajnos). Így a műtét után elkezdtem konditerembe járni. 3 hónapig jártam kb, figyeltem hány kcalt égetek el, de a kajálásra nem igen figyeltem. Nagy nehezen lementem 66kg-ra. Ekkor találtam rá egy "csodaszerre" a neten. Rendeltem is. Kipróbáltam.. és bejött. Pár nap alatt lementem 64-re, és a legjobb, hogy drasztikusan lecsökkent az étel adagom. Így már tudtam minőségben is változtatni. Fehér kenyér helyett csak teljes kiőrlésű, magas rost tartalmú, vagy magos barna kiflik. Rengeteg kefir és light joghurt. Sok zöldség, gomba.. Ha húsi, akkor hal, sült csirkemell, vagy sült sovány marha. Ezeket light delmán sütögetem. A fehér lisztet és a cukrot teljesen elhagytam. :)

Hozzáteszem! Nem szedtem rendszeresen ezt a kapszulát! Csak néha bekaptam 1-2 szemet, hogy szinten tartsam a kaja adagomat. Viszont ennek köszönhetően indultak meg a kilóim, de a fogyásom nagyrészt önerőből sikerült, az életmódváltásnak köszönhetően.

Nem nehéz feladat ám! Én nagyon könnyen átszoktam, most már nem is kívánom a zsemlét, vagy a kenyeret. Inkább a finom baconos, fokhagymás pékáruk hiányoznak. :))

Jelenleg 55,6 kg körül mozgok..jó lenne még pár kilótól megszabadulni, de őszintén szólva tökéletesen érzem így is magam. S és XS-es ruhákat hordok, ami mennyei érzés. Nadrágban pedig 34-es, 36-os, farmerben 26-27-est. :D

Jut eszembe, a konditerem után Insanity edzésbe kezdtem. Ez tényleg Oltári jóóó!! Mindenkinek ajánlom! Igaz én abbahagytam kb 6 hete, mert nyári gyakorlatom volt, és se időm, se energiám nem volt rá.. azóta pedig nem vettem rá magam.. :D szal szépen osztogatom a tanácsokat :PP De meg is látszik a bőrömön, mert eléggé megereszkedett. Ezt próbálom bőrfeszesítőkkel regenerálni. Szeptembertől pedig újra konditeremmel. :))

Átlagosan 1000-1500kcalt eszem naponta.

Sok sikert Nektek! Szívesen segítek bármiben!

47. Jaffa87 (válaszként erre: 17. - B3dbbde2e9)
2011. aug. 4. 10:07
Erről még nem hallottam, leírod mit takar?
46. Jaffa87 (válaszként erre: 16. - Cb1f60d1e0)
2011. aug. 4. 10:07
Szia! Szerintem az egyik lehető legjobb diéta, vagyis inkább életmódváltás. Én nem egészen 3 hónap alatt 8kg-t fogytam vele, és szinte mindent lehetett enni. Kicsit türelmesnek kell lenni, mert nem megy azonnal, de ha abbahagyod egy időre, akkor sem szalad vissza a duplája már a rákövetkező hétre.
2011. aug. 4. 10:01
MIndenkinek kitartást. Én is nemrég kezdtem fogyózni. Majd néha benézek.
44. macskossz (válaszként erre: 32. - 44d5abb30c)
2011. aug. 4. 10:00

Sziasztok!

Majd írj, hogy sikerült-e fogyni ezzel a harcosok étrendjével. Volt egy ismerősöm, aki egész nap nem evett, csak este, ahogy a harcosok esznek. 150 cm volt és 90 kg. És nem fogyott, hanem folyamatosan hízott tőle.

43. Livikee (válaszként erre: 37. - Rózsaszív)
2011. aug. 4. 09:57
Én is ugyanigy eszem. Köszi hogy irtál, igy legalább látom hogy jó uton haladok :))))
42. cb1f60d1e0 (válaszként erre: 32. - 44d5abb30c)
2011. aug. 4. 09:57
hol lehet vmit olvasni erről a harcos diétáról? kiváncsi vagyok mennyire drasztikus... :)
41. szilisári (válaszként erre: 39. - Rózsaszív)
2011. aug. 4. 09:55
a 1,5 liter az nem annyira sok, főleg a kávé meg a kóla mellett, a koffein vizet von el a szerezettől.
2011. aug. 4. 09:55
Sziasztok ! Csatlakozom. Én is sokszor elkezdtem már de mindig abba maradt valamiért. De most tuti sikerülni fog. Nagyon sok erőt adott itt pár ember. Ahogy olvastam a naplókat rajöttem ha másnak sikerült nekem is sikerülni fog! Kitartást nektek ...
2011. aug. 4. 09:53

Ja és ehhez 1,5 ásványvizet ittam meg néha light colát! Reggeli kávámba volt 1 cukor amúgy semmi üdítő!

Bár a Hohes C és aCappy hozzáadott cukrot nem tartalmaz, de én ezalatt az idő alatt inkább vizeztem és és édesítőztem, ha kellett!

2011. aug. 4. 09:51
én úgy vagyok a kalóriaszámolgatással hogy abba bele lehet dilizni, inkább próbálok kis adagokat enni lehetőleg szénhidrátmentesen, de azt sem lehet kiiktatni nullára, mert a szervezetnek szüksége van rá, én 3 napig csak fehérjéztem és a végén már nagyon rosszul voltam
2011. aug. 4. 09:51

Sziasztok!

A lényeget itt is leírom: Ne vacsizzatok!

Délelőtt egy zsömle belefér. Ebéd rendesen, de ne nagy adag és kenyér semmi. Délután joghurt ilyesmi, este semmi! Ez a leghatékonyabb még sport nélkül is4 Legalábbis nekem 4 hónap alatt -12 kg! 63- ről 51- re!

Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok, akár priviben is, ha nem jönnék!

Szép napot mindenkinek!

36. szilisári (válaszként erre: 33. - Clari06)
2011. aug. 4. 09:44

esetleg azt is érdemes lecserélni laktózmentes tejre vagy szójatejre (én azt iszom, picit édes is, fincsi). és próbáld meg a napi többszöri evést, persze nem sokra gondolok, csak mondjuk reggelizzél mindenképpen (attól én is elszoktam, sajnos, de egy banánt magamba tudok erőltetni), illetve napközben próbálj meg majszolgatni kicsit 2-3 óránként, de elég egy pár szem szőlő vagy alma kocka vagy répa vagy egy joghurt vagy pár szem mittudomén sótlan kesudió. muszáj etetni magunkat kicsit, mert pörgetni kell az anyagcserét, szépen.

mozgás: hm, sétálás vagy biciklizés sem megy így?

fejfájás: iszol elég vizet? a folyadékhiány az nagyon sokszor jár fejfájással illetve fel is erősítheti, szóval olyan 2-3 liter víz mindenképpen fontos naponta.

35. 44d5abb30c (válaszként erre: 22. - Vivienke30)
2011. aug. 4. 09:44

Így van, igazad van! Ha ez kell a sikerhez, még indíts száz ilyen fórumot is..;o)

Nem az a lényeg, hogy hányszor buktál bele, hanem hogy képes vagy újra és újra felállni. Csak az számít, hogy nem adod fel a küzdelmet, mert így biztos, hogy egyszer áttörik a gát és sikerül az álmod! Sokkal jobb ez, mintha leülnél és végleg eldöntenéd: nekem ez nem megy...

Hajrá, én nagyon szurkolok neked!;o)

34. cb1f60d1e0 (válaszként erre: 18. - Gabriella1985)
2011. aug. 4. 09:42
igen, szerintem is nagyon drága...
33. clari06 (válaszként erre: 30. - Szilisári)
2011. aug. 4. 09:38
Igen ezt megpróbálom habár tejet nem iszom csak a kávémba teszek, abból is reggel.Sajtot szeretem de nem szoktunk sokszor venni.Sajnos a mozgással van a gondom mert be van a gerincem vasazva és amúgy is szar az egész.Pont ezért próbáltam az életmód váltást.De sajna ahogy öregszem, egyre kevesebb kell a szervezetnek ami nálam már szinte a semmi..Képes vagyok egy nap 1 szer enni, nem jóllakni,és mégsem történik semmi.Fejfájós vagyok és migrénes így sokszor van hányingerem, már csak ezért sem tudok enni.Ezért gyanakszom most a pajzsmirigyre,mert már már ennyi kajától el hullott volna...hihi
2011. aug. 4. 09:38

Sziasztok! Én is csatlakoznék: három napja kezdtem el a harcosok étrendjét..:)

Kicsit drasztikusnak tűnik elsőre, de nagyon hatékony és azóta tényleg ki vagyok cserélve. Az anyagcserém megdöbbentően felgyorsult, én pedig aktívabbnak érzem magam, mint valaha (még betegen is). Tudom ajánlani mindenkinek, aki nem csak fogyni szeretne, hanem egy működő és kiegyensúlyozott egészséges életmódra akar váltani...;o)

2011. aug. 4. 09:31

Én is cstlakoznék!

Nincs sok akaraterőm százszor elhatároztam már,aztán alábbhagy a lelkesedés....Mért van ez,mikor tényleg szeretném??????

Leírjuk miket ettünk?

30. szilisári (válaszként erre: 27. - Clari06)
2011. aug. 4. 09:30

Nekem például az segített sokat, hogy nem eszem tejtermékeket, főleg a tejet elég nehéz megemészteni, ha nagyon nem megy, esetleg próbáld ki pár hétig, aztán meglátod, hogy beválik-e.

Illetve hát a sport, a mozgás az nagyon fontos. Meg persze az sem mindegy, hogy miből eszel és mennyire keveset. Én sem ettem cukrot, sosem voltam édesszájú, mégis sikerült 30+ kilót felszedni :-)

29. Esztici (válaszként erre: 27. - Clari06)
2011. aug. 4. 09:29
Szia! Én is a kalóriákat igyekszem számolni! De azért nem vagyok megörülve tőle, hogy mindent lemérjek! Inkább, ha nem tudom, pontosan valamiben mennyi kalória van, akkor inkább többnek veszem! Az egészségtelen dolgokat, kenyeret, cukrot igyekszem egyre jobban kiszorítani!
28. K-né Zsóka (válaszként erre: 27. - Clari06)
2011. aug. 4. 09:29
A kalóriaszámolós étkezés híve vagyok én is. Nekem nem menne az életmód váltás. Igaz, hogy nagyon kevés cukrot fogyasztok, kenyeret is napi 1 szeletet és rengeteg zöldséget, de nem bírnám ki, hogy néha ne egyek egy szeletet a kedvenc sütimből vagy ne egyek meg egy nagy szelet flekkent ha úgy esik jól nekem. Kitartást kívánok mindenkinek.Nem írom,hogy csatlakozom de próbálkozom én is. Mínusz 6-7 kg nekem is jól jönne:)
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook