Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » A párom elveszíti a munkahelyét, sok a hitele, amikor én elhatároztam, hogy elköltözök tőle...Maradjak vagy menjek? fórum

A párom elveszíti a munkahelyét, sok a hitele, amikor én elhatároztam, hogy elköltözök tőle...Maradjak vagy menjek? (beszélgetős fórum)


1 2
60. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 59. - 852308703c)
2009. aug. 22. 19:37
Nem olvastam végig a topicot, a cimben pedig szó sem volt megcsalásról, zsarolásról. De ha ennyi baja van akkor nem tennék rá neki egy lapáttal akkor sem ha amugy megérdemelné. Akkor sem ha már nem szeretem. Szerintem elvárható, hogy ne nehezítsük egymás helyzetét mint amennyire amugy is nehéz és ennyit igazán megtehetek érte mégha nem is felhőtlen a viszonyunk. Ebből indultam ki ezért mindenképp cserbenhagyásnak érzem. Hiába minden gaztett.
59. 852308703c (válaszként erre: 58. - Elfelejtett jelszó)
2009. aug. 22. 11:21

De miert is maradt volna egy olyan kapcsolatban ahol erzelmileg nem kapja meg ami neki jar?????


Milyen ember az aki hogyja magat zsarolni, es bantani onfelaldozoan???


Milyen ferfi az aki a baratnoje mellett masokat is tart???


Szerintem nagyon ugyesen csinalta.

Es nem a bajban hagyta ott...mert nem o csinalta maganak a koltsonoket hanem a baratja...es meg a kapcsolat elott...


Szoval szerintem nagyon jol csinalta!

2009. aug. 22. 10:37
Mindenképpen maradj. Milyen ember az aki a bajban elhagyja a másikat?
2009. máj. 11. 13:31
Mi történt veled 1 hónap alatt?
2009. ápr. 9. 15:14

Nagyon ügyes voltál. :) Nagyon nehéz kilépni,de van h nincs mit tenni. Jó sokszor beszéld át magadban,vagy családoddal,barátokkal a dolgokat,mert minél többször mondod ki h mi történt és miért,annál közelebb kerülsz az ujjáéledéshez :)


nem egymásnak vagytok rendelve,így viszont ha túl vagy a gyászon és kinyitod a szíved majd,megtalálod az igazit.


mint írtam nekem sem volt könnyű,de mikor megerősödtem és kinyitottam a szívem egyszercsak szemben találtam magam valakivel, akinek a szemébe nézve tudtam: Ő az!


Ezt kívánom Neked is!

55. e679c277c9 (válaszként erre: 54. - 816fca07b8)
2009. ápr. 9. 13:04

Köszönöm a jó tanácsot!

Tegnap du. felhívott, hogy neki anyagiak miatt lépni kell. Megértem, de én most akkor se költöznék vissza. Pont tegnap de. gondoltam arra, hogy ez így már nagyon erőltetett.

Felhívott du. és azt mondta, hogy esetleg fél év múlva térjünk vissza erre a kapcsolatra, amíg ő is megszedi magát stb... ha most nem költözök vissza 1 héten belül.

Aztán veszekedtünk, majd békésen elköszöntünk. Én du. sírtam egy keveset, majd beletörődtem és jobb is, mert mondott olyanokat, amiből arra következtetek, hogy csak azért kellek oda minél hamarabb, hogy tudja fizetni a dolgait.

Este persze még hívott, hogy beszéljük meg, de én addigra már úgy beletörődtem és láttam, hogy ez nem fog így működni és nem kell, hogy mégjobban kihasználjon.

Így tegnap este, ill. inkább ma reggel végleg lezártuk a dolgot.

A holtponton már túl vagyok, talán annyira nem szenvedek most, persze még néhány napig/hétig biztos rossz lesz, de majd túl teszem rajta magam. Szerencsére vannak, akik segítenek lelkileg...

54. 816fca07b8 (válaszként erre: 52. - E679c277c9)
2009. ápr. 8. 21:48

már bocsi, de nem a "minap" ígérte h soha többet nem talizik a csajjal? vagy ha nem laktok együtt,akkor lehet? az sem mentség h a csaj ment hozzá,mert ezek szerint nem mondta meg neki h szakítsák meg a kapcsolatukat..


Sajnálom,h ezt kell írjam,de én már csak azt kívánom h minél előbb lépj túl a dolgokon levonva a konzekvenciákat,és találd meg az igazán hozzád illő embert :))

2009. ápr. 8. 16:13

Lehet,hogy 1 hónap alatt végre a barátod is el tudja dönteni,hogy mit ill.kit akar?

Persze,hogy nehéz most,a múltat nem lehet csak úgy kizárni a fejedből.

Várjál türelemmel,az idő segít jó döntést hozni.

Én úgy szoktam gondolni,a kiskaput azért érdemes nyitva hagyni,de én csukom be,ha kell.

Írjál ám,szurkolok neked!

52. e679c277c9 (válaszként erre: 51. - 764e80f0a0)
2009. ápr. 8. 15:47
Végülis beszélgettünk a barátommal, hogy egy hónapig ( v több) külön lakva, tiszta fejjel, tiszta lappal folytatjuk, mert nehéz egymás nélkül. Bár én tegnap már amunkahelyemen is jobban viseltem a dolgokat és amikor du. taliztam vele, úgy éreztem, hogy ennek hamarosan vége lehet, mivel az exbarátnője pont akkor hívta, amikor ott voltam, ill. kiderült, hogy vasárnap (jó, elvileg eljöttem és nem voltunk aznap "együtt") amikor kinn volt horgászni, odament hozzá az exe és a családja egy kicsit... úgyhogy ez elég nyomasztó érzés volt számomra, de kezdem azt érezni, hogy csak azért kellenék neki, hogy ki tudjon fizetni mindent... mert hétfőn (ill. vasárnap este) még puncsolt, tegnap már kevésbé... de nem fogom keresni... lassan pontot kellene tenni a végére vagy akkor tényleg folytatni tisztességesen... bár sztem az 1. lesz, mert nem látom a változást...
2009. ápr. 8. 09:16
Eltelt néhány nap.Most hogyan értékeled a helyzetet?
50. e679c277c9 (válaszként erre: 49. - 764e80f0a0)
2009. ápr. 6. 10:15
Igen, elköltöztem, viszont még mindig vannak bonyodalmak. Borzasztó hétvége volt, talán még jobban szenvedtem, mint mellette. El kellett tegnap még ugranom hozzá, mert 1-2 dolog ott maradt, és szeretné, ha visszamennék, mert nagyon szeret stb. Összeírtam neki, hogy mik a "feltételeim", hogy esetleg 1 hónap múlva visszaköltözzek, mert azonnal nem fogok neki ugrálni, ha úgy is lenne... Ez alatt az 1 hónap alatt bizonyíthat (visszahódíthat). Bár van egy olyan érzésem, hogy nem fogja tudni azokat betartani úgy, hogy ő se szenvedjen miattuk. Mindenesetre gondolkodási időt kértem...
2009. ápr. 5. 08:49
Na mi újság? Sikerült?
48. e679c277c9 (válaszként erre: 47. - 764e80f0a0)
2009. ápr. 2. 12:25

Köszönöm szépen!!! Mostmár tuti hétvégén költözés: albérletet elintéztem, kanapéágyat vettem (csak el kell hozni hétvégén), nincs visszaút.

Igazából abba nem is akarok reménykedni, hogy utána lenne folytatás, mert ezt ő meg is mondta: ha elköltözök, felejtsem el őt.

Nem is baj, igazából én se hiszek a folytatásban, ahhoz sok jót kellene tennie és jobban szeretnie...

Úgyhogy teljesen új életet kezdek:)

2009. ápr. 2. 08:25

Ha döntöttél és végig tudod csinálni,azt hiszem ,mi mindannyian szurkolunk neked!

Ugye,majd visszajössz akkor is ide a fórumra,hogy mesélj nekünk,mi lett veled.

Jó lenne egy sikertörténetet olvasni.

KITARTÁS!!!

46. 816fca07b8 (válaszként erre: 44. - E679c277c9)
2009. ápr. 1. 22:32
jól döntöttél. kitisztul a fejed,ha nincs mindig melletted. nagyon erős vagy,h tudsz változtatni. hidd el,bárhogy végződik a dolog,te csak nyerhetsz vele!
45. meli-79 (válaszként erre: 44. - E679c277c9)
2009. ápr. 1. 15:13
azután mondd meg neki, miután elköltöztél. Biztos meg tudod oldani, hogy elvidd a cuccod, amig nincs otthon.
44. e679c277c9 (válaszként erre: 41. - 816fca07b8)
2009. ápr. 1. 13:57

Teljesen igazat adok neked/nektek. Ésszerűen én is ezekre gondolok, csak néha a szív uralkodni akar afelett. DE most, hogy beszélgettünk, és így is ugyanúgy, ahogy hetek óta, görcsölök, nem megy. Nem lehet így folytatni. És az is igaz, hogy már akármit ígérhet nekem, nem tudok benne bízni/hinni. Nehéz... de időre mindenképpen szükségem van, ezért tényleg elhatároztam magam és elköltözök. Utolsó pillanatba majd megmondom neki, mert úgy könnyebb lesz mindkettőnknek.

Arról meg úgy vélekedik, hogy ha elköltözök, akkor ennyi volt... Hát akkor ennyi volt. De én nem tudom úgy folytatni, mintha semmi nem történt volna, nagyon felkavartak a dolgok. Ezért van szükségem egy kis szünetre. És ha igazán szeretne, megértene és néhány hét múlva keresne... de nem fogja sztem...

Úgy érzem, mennem kell és most sikerülni is fog. Nagyon bízom benne...

43. 274c9996b8 (válaszként erre: 1. - E679c277c9)
2009. márc. 31. 17:05
Ha , mar elöbb is ez volt az elhatarozasod , akkor menj ! Mit gondolsz hogy ö talan megsajnalna teged ? A szerelemben nincs sajnalat...
2009. márc. 31. 16:58

Hajni77 szavaival teljes mértékben egyetértek.

Rángat,manipulál.Ez hiányzik majd a jövődben?

Ki akarod fizetni az albérletét,a hitelét és napi szinten gyomorgörccsel várni haza,lesni,hogy mikor ver át?Ennyire tartanád magad?Ennyit érdemelnél?

Egy boldog családnál nincs jobb,de Te most nem azt építed,hanem a saját korlátaidat.

41. 816fca07b8 (válaszként erre: 39. - E679c277c9)
2009. márc. 31. 15:31

szia!


én úgy látom,h nagyon befolyásol téged,ahogy kigondolsz valamit ő pillanatok alatt meggyőz az ellenkezőjéről.


ha költöznél,költözz,lehet h segítene.. felszabadulnál és lehet h sikerülne elszakadni,vagy rendbehozni a dolgokat.


ez is, az is jó lenne neked...


azt látom mindig arra hajlasz amit mond és az mindig az, ami neki lenne jó,és nem neked.. nem akarlak uszítani,de a barátod kicsit önző,és mivel látja h rángathat,meg is teszi.

fűt fát ígér,de te is érzed h gyenge mert akkor már eddig sem tett volna olyat ami neked fáj..


ha igazán szeretne,elengedne,majd visszahódítana..de legalábbis a te feltételeid,vágyaid szerint lépne,és nem hajtogatná,h neki mi a jó..

és milyen zsarolás már h ha már az anyámhoz megyek mehetek a csajhoz is vagy gondolhatnád h oda megyek és akkor meg mindegy.


ebből nekem az jön le h menne a csajhoz simán,téged meg paranoiásnak állítan be vagy azzal védekezne h na ugye én mondtam h ez nem lesz jó..


légy önző most te. tényleg egy életed van, tényleg küszködni akarsz?


írtam neked, h tudom milyen, amikor valaki minedn esélyt meg akar adni a másiknak..


de zat is tudom milyen az, amikor hiába ígér mindent a másik már egy szavát sem lehet elhinni, és folyton érzed a zt a görcsöt a gyomrodban,és a legkisebb jelre besokallsz.. ez nem sok jóra vezet..

nem akarlak rémíteni de én pánikbeteg lettem és 40kgra fogytam egy kapcsolatban,mire rádöbbentem h ez így nem jó.. és kiléptem,bár nehéz volt és sokára álltam talpra de sikerült,ma már boldog feleség és anyuka vagyok mert megtaláltam az igazit.legalábbis szerintem..

2009. márc. 31. 09:11

Mindenkinek egy élete van,ezt tudja irányítani.Van,aki irányíttatni!

Nagy különbség.

39. e679c277c9 (válaszként erre: 38. - 816fca07b8)
2009. márc. 31. 08:45

Az a helyzet, hogy én is és ő is úgy gondoljuk, hogy ha már egyszer együtt éltünk és külön megyünk, akkor abból már sok jó nem lesz, nincs értelme folytatni.

Jaj, olyan rossz és nehéz. Félek a változástól, viszont akárhogy is beszéljük meg a dolgokat én ugyanúgy görcsös vagyok. Tegnap már megígérte nekem, hogy nem fog talizni a csajjal, de jobb lenne elköltözni. Viszont a munkahelyemet mégegyszer miatta nem akarom otthagyni...

Ha a városba maradunk, akkor meg azt mondta, hogy majdnem ugyanott vagyunk, mert ha az anyjáékhoz megy, onnan már lehet, eljönne a csajhoz is... vagy csak gondolhatnám...

Úgy érzem, hogy nem képes így betartani, amit ígérni szeretne nekem.

Biztos elegetek van már belőlem, hogy nem tudok már dönteni. Amikor nincs mellettem, akkor simán el tudnám magam határozni, hogy akkor most elmegyek, de amikor hazamegyek hozzá, megint elgyengülök...

38. 816fca07b8 (válaszként erre: 36. - E679c277c9)
2009. márc. 30. 15:41

szia!


légy következetes! és pontosan fogalmazz. pl.:ha mégegyszer felmész ahhoz a lányhoz, vége. éreznie kell h valóban komolyan gondolod és nem lágyulsz el és nem alkudozol. és az első olyan esetnél,hogy nem tartja be amit ígért menj el mert akkor nem fog hinni neked. ha látja h kemény vagy és azt teszed amit mondasz, jobban fog becsülni.


kívánom én is h rendeződjetek,tudom milyen amikor valaki a leglegleglegutolsó esélyt is meg akarja adni hátha.. :)


bár sztem talán többre mennél ha elmennél külön, mégha nem is sazkítasz vele,és kicsit lazítanál a kapcsolatotokon,te is elmennél barátokhoz, szórakozni,vagy ha nem vagy olyan legalább mondhatod azt h itt v ott voltál.. ha nem vagy mindig kéznél,talán újra érdekes és fontos lennél neki..


sok erőt és sikert!!!

2009. márc. 30. 15:13

Akiben már megérlelődött a gondolat a másik elhagyására,ott már sok minden javulni nem fog!És kutyából nem lesz szalonna!

De ez a Te döntésed és mi ezt tiszteletben tartjuk,még ha én nem is értek veled egyet!

Hajrá!!!:DD

36. e679c277c9 (válaszként erre: 35. - Meli-79)
2009. márc. 30. 15:04
Bizonytalan vagyok, bár tudom, hogy az lenne az ésszerű, ha elhagynám, és egyre inkább érzem, hogy az lenne ajó mindkettőnknek, ha nem tudjuk ezeket a dolgokat tisztázni. Ma fogunk igazán leülni és átbeszélni, ha nem hajlik a dologra, akkor bizony max hétvégén elmegyek, elhagyom, akármilyen fájdalmas a dolog és ez már biztos.
35. meli-79 (válaszként erre: 34. - E679c277c9)
2009. márc. 30. 14:19
jól van, ahogy érzed, kívánom, hogy egyenesbe jöjjenek a dolgaid
2009. márc. 30. 08:26

Lehet, hogy rosszul döntöttem, de nem sikerült hétvégén elköltöznöm. Mivel napokkal előtte mondtam meg neki, le tudott nyugodni, és el kezdtünk szombaton beszélgetni. Aztán ugye elő jöttek a kételyek bennem is, meg hogy szeretjük egymást. Igazából ígért nekem dolgokat, ill. tisztázunk még mindent egyértelműen, de az albit még nem mondtam vissza teljesen.

Borzasztó érzés ez a bizonytalanság. Amikor tudod, hogy szeretitek egymást, de sokat szenvedtél már mellette, mégse tudod elhagyni. . .

A csajról annyiban egyeztünk meg, hogy max az utcán, ha összefutnak, akkor találkoznak, nem megy fel hozzá. Így mondta, hogy neki fontosabb a mi kapcsolatunk, mint a csaj és a barátsága.

Na most vagy naívnak hisztek, vagy nem tudom, de még reménykedek benne, hogy most utolsó nekifutásra még sikerülhet. Mindenesetre még van mit megbeszélnünk, tisztáznunk egymással, úgyhogy hétvégén még mindig el tudok költözni. . .

33. c42aaaac41 (válaszként erre: 18. - E679c277c9)
2009. márc. 27. 14:52
Szerintem a pasid egy nagy képű alak,aki természetesnek veszi,hogy a csajok körül ugrálják.Nem érdemli meg,hogy vele maradj,mert nem értékeli a kapcsolatotokat!Akinek nem a partnere az első,hanem minden és mindenki más,az soha nem lesz komoly partner!Azon gondolkodj el őszintén,hogyha téged küldenének el a melóhelyről és neked kéne fizetni az adósságokat,akkor Ő veled maradna-e?Nem tartom valószínűnek!
32. e679c277c9 (válaszként erre: 29. - 1f59823251)
2009. márc. 27. 14:45
Ezt nem értem, az egyik diákod??? Kicsoda???
2009. márc. 27. 14:45
Tegnap végre elmondtam neki. Nehéz volt. Besértődött, aztán el kezdett sms-ezni a csajjal, majd elmentek egy kicsit iszogatni is. Így legalább mostmár tényleg teljesen evidenssé tette számomra, hogy én soha nem voltam és nem lehettem volna olyan fontos neki, mint az a csaj. Legalább tudom, hogy jól döntöttem, csak ezt a hetet bírjam még ki. Vasárnap nagy valószínűséggel tudok költözni...
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook