Ma elhatároztam lefogyok (beszélgetés)
köszi egész jól bár egy kicsit fáradtam.
Szerencsére nincs túl sok dolgom itthon bár a lányzónak jön az első foga úgy hogy néha ölbe baba. :)))
Jó kis torna. :)
És veled mi a helyzet?
Szia!
Én is hasonló diétát tartottam.
Amit érdemes nézni még az az ételek GI értéke. Minél alacsonyabb annál kevésbé hizlalóbb. Én így fogytam.
en most adtam le majdnem 30 at es meg 7 hatra van.nehez ido kell neki meg sok mozgas.
ha akkarod sikerulni fog
Szia, a rostdiéta lényege, hogy olyan kajákból állítsd össze az étrended, amely kiemelkedő mértékben tartalmaz rostot: gyümi, zöldség, zabpehely, barnarizs, teljes kiőrlésű kenyér. A napi 5 étkezés mindegyike ezek közül valamelyik legyen túlnyomórészben. Zöldség is nyersen, kivéve hüvelyesek. Lehet még sovány tejtermék, hús mellette, de a rost legyen az alap.
Tehát pl. napi menü:
R: zabkása
T: gyümi (bármennyi)
E: barnarizs, párolt csirkemell, joghurtos saláta
U: gyümi
V: 2 szelet tk. kenyér sonkával, sovány sajttal, paradicsommal, paprikával.
Soknak tűnik a kaja, és hogy tk. kenyeret is rendesen lehet enni, azt hittem, tuti hízni fogok ettől (előtte ch-szegény diéta), de neeeem:) Szépen pucolja a bélrendszert, és viszi le a kilókat-vizet-salakanyagot. Szóval nekem bejön:) És életmódváltásnak is remek.
Ráadásul nem diétázhatok mivel még szoptatom a lányomat. :))
Viszont a kisebbik fiamnál eléggé meghíztam szoptatás alatt így tényleg jó hogy most tudom tartani a súlyom.
Nem vészmadárságból mondom, de ha nem sportolsz napi 2-3 órát intenzíven, akkor nem hiszem, hogy eljutsz odáig, hogy hoppá, túl gyorsan fogyok.
Ha meg nem látszik, akkor lehet, hogy nem is 20 kiló a felesleg :-)
Na, megyek, visszatérek a kis munkámhoz :-)
Úgy értettem, hogy a több evés a fogyás lelassulása miatt kell. De ezt a milupa krémet is használni fogom, aztán majd megírom a tapasztalatokat a blogomban..:)
Az a szerencsém, hogy én nem egyetlen kitüntetett területre hízom (pl. fenék, comb), hanem az egész testemre. Ezért nem is nagyon látszik, hogy húsz kiló felesleg van rajtam, mert mindenhová egyenletesen eloszlik (mindjárt felteszek egy egész alakos képet az adatlapomra). Ezért is remélem, hogy nem lesz gondom később a bőrömmel, mert sehol nincs annyira megnyúlva, hogy aztán lóghatna. Talán csak a hasamon, de ott már a terhességek amúgy is meglátszanak rajta, sajnos..:S
Hát de ez az érv mellette :-))
Viszont szerintem az nem úgy működik, hogy egyszer csak elkezded észre venni, hogy ereszkedik a bőröd és aztán többet eszel és megint kitöltöd, annak nyoma marad azért, de a te bőröd, a te diétád, én csak a magam oldalát mondom.
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Újrakezdés, komoly elhatározással
- Végre elhatároztam magam! Lefogyok! De miért csak jó alakú lányok vannak a konditermekben?
- A párom elveszíti a munkahelyét, sok a hitele, amikor én elhatároztam, hogy elköltözök tőle...Maradjak vagy menjek?
- A 40 kg fogyás pusztán elhatározás kérdése volt