Ma elhatároztam lefogyok (beszélgetés)
szia!!!!hát most stagnálok de legalább nem hizok most sokat idegeskedek
Vivienke, fogyogatsz még? Hogy haladsz?
ja értem most zabpehyhwt rágcsálgatok csak ugy mágában
Én nem fogyizom már, csak a súlyom tartom. Hétvégén jó sokat ettem, úgy hogy most korrigálom:)
köszike te hogyállsz a fogyival?
szia itt vagyok csak a hétvégék a páromé meg olyankor ö ül a gépnél!!!!mindenki azt mondja fogytam de még nem mérlegeltem.
Sziasztok lányok. Kicsit lelassult itt az élet. Ugy-e fogytok még mindig, ezerrel?
Vivienke, hol vagy?
Én mondjuk nem éheztem. De ha nassolni akartam nem sütit vagy más édességet ettem hanem csináltam tojást vagy ettem virslit vagy husit.
Huhh, tesóm is terhességi cukros volt, úgy sajnáltam, ilyenkor lehetne kicsit kényeztetni magát kaja terén, aztán végigéhezte a terhességet...szívás. Mondjuk, legalább ő is csak keveset hízott, ez viszont a honor a szívásért:)
Szia!
Sokan mondták ezt nekem a terhességem alatt és utána is. De nekem a kezdetektől kellett diétáznom plusz a 28. héttől hetente dietetikus plusz étkezéses vércukor mérés. Szét szurkálták a karomat.
Ezt már senki nem irigyelte tőlem.
Hű, de ügyi vagy - én terhesség alatt 30 kg-ot híztam:) Amúgy nekem se ment le semmi szoptatás alatt, viszont mikor abbahagytam, csak úgy peregtek le a kilók. A doki szerint helyreállt a hormonszint, vannak ilyen típusok... Az a 8-10 kg már hipphopp lemegy:) Szoptatás alatt a testkontrollt lehet csinálni, barinőm azzal fogyogat szopiztatás közben is - de bőven ráérsz majd utána:)
A terhességet 77 kilóval kezdtem és 83-mal mentem szülni és 75-tel jöttem ki a kórházból a szigorú diétának köszönhetően.
Most 4 hónapos a lányom és még mindig 75 vagyok.
Szoptatás alatt amúgy sem szabad diétázni.
De utána még úgy kb 8-10 kilót akarok fogyni.
ügyi vagy, én nagyon nem szeretek főzicskézni, pedig sok zabarohamnak elejét veheti az ember, ha ellátja magát egészségesebb édességekkel. Te mennyit fogytál már és mennyit akarsz még?
:)
Mióta terhességi cukrom volt azóta lisztből is csak grahamot veszek és még a édességet is abból csinálom és nem cukorral hanem édesítővel úgy még én is bűnőzhetek egy kicsit.
Most pl palacsintát sütők. :)
igen, hát a rostdiétában javasolt ételek mindegyike alacsony GI-jű, mellette meg sovány tejtermékeket eszek leginkább, szóval GI-diétának is megfelel:)
hát én is messze vagyok most mennem kell hétvégén nem leszek mert a páromé a gép jo hétvégét mindenkinek
hát kinek nincs? :-))) én még tök messze vagyok a végétől :-D
köszike szépen de van mit leadnom még
fú, az nem semmi! gratulálok!
95kilorol indulok 120kilo voltam
ja, de amit korábban leadtál, azt visszaszedted? honnan indulsz? (mármint mekkora súlyról?)
lecsót imádom!!! de most gyümölcsözöm :-)
szioka!!!hát én tegnap kezdtem el azota nem fogytam most meg nagyon fáj a hasam mert megjön a mensim ma csak lecsot ettem tisztán meg vizet ittam
De te hogy állsz a fogyival? Fogytál, amióta elkezdted? Miket eszel?
hát én ezeket sajna egyiket sem szeretem
Én nem hiszek a kódokban meg a kerülendő dolgokban (mármint ami a gyümölcsöket illeti), nem eszem semmiből sem sokat, csak pont eleget, de kíváncsi leszek, hogy 3 nap gyümölcsözésnek mi lesz az eredménye. Kicsit be akartam keményíteni, már kezdem azt érezni, hogy túl egyhangú, hogy csak eszem és eszem és eszem :-)
Sziasztok! Most töltöttem le egy UD táblázatot, ahol a gyümölcsök mellett ott vannak az UD kódok is! Bár nem hiszek a Norbi féle módszerben ( az általa forgalmazott ételek megfelelőségében), de egyszer kódok szerint étkeztem és egy hét alatt fogytam egy kilót! A kolléganőm is úgy eszik, hogy figyeli ezeket a kódokat és már fogyott 6 kilót 3 hét alatt, bár ő vesz Norbis cuccokat is!
Ja és a fogyi alatt kerülendő a dinnye!!
Ami jó a körte szilva grapefruit. Ezekből többet is lehet enni. És bár kevesebbet szabad belőlük de jó a narancs az őszibarack és a szőlő is.
További ajánlott fórumok: