Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok!
Légyszi irjatok az eredményekről! Nagyon jo lenne pozitív dolgokról hallani! Szerintem sokunknak adna reményt, ha pozitív sztorikat is megosztanánk.
Sziasztok!
Csak azért írom le mert én kipróbáltam, és számomra hozott javulást az értékeimben! Hátha másnak is segít!
Az értékeim: 35, majdnem 36 éves vagyok,
FSH: 11, de már inkább 12 fölött volt,
LH: 3
Ösztradiol ciklus elején kicsit magasabb (200 körül) AMH: 0,7
Elmentem egy PRP petefészek terápiára. Nem egészen 1 hónappal utána elmentem 3. napi hormonsort nézetni.
Eredmény: FSH: 12
LH: 3
Ösztradiol: 84
AMH: 1,39!
Ebben a ciklusban volt egy stimulációm, de nem sikerült, bár a szokásos 2 helyett 4 szép petesejtem lett. (Megtermékenyültek, beültették csak nem indultak el)
Mikor megjött nem nézettem a hormonokat.
A következő hónapban (ami az októberi ciklusom) viszont igen, vagyis a PRP kezelés utáni 3. ciklusban.
Eredmény: FSH:8,2
LH: 4,2
Ösztradiol: 55
AMH: 1,19!
Ebben a ciklusban indult újabb lombikunk. Még nem volt leszívás, de a szokásos 2-4 tüsző helyett most 8 db van! Nem tudom mi lesz a vége, de egyenlőre biztató szerintem.
A kezelést úgy kell elképzelni mint egy petesejt leszívást. Nem találtam sok helyen, itthon pl egyáltalán nincs, bár ezen már meg sem lepődöm. Az ukránoknál, a görögöknél és az osztrákoknál talaltam olyan klinikát ahol csinálják. Többel is felvettem a kapcsolatot, végül én Bécsben voltam. 1000 EUR volt mindennel együtt.
Remélem másnak is ad reményt!
🍀🍀🍀
Sziasztok,
Végre a sokadik lombik sikerült, de 7. héten csak üres 20 mm petezsák látható. két hét múlva újra kontroll. nem dédelgetek felesleges reményeket, valószínűleg nem lesz jó vége. Azt szeretném megkérdeni, hogy jelenleg a progreszteron akadályozza meg a vetélést vagy teljesen független?
köszönöm ha válaszoltok.
ui: irtam facen is lombikos csoportokban, ha esetleg találkoztok a bejegyzéssel
Kedves Anna1980,
Hogy vagy?
Koszonom!!
Apai oldalon minden ok.
Szia! A tünetek becsapósak lehetnek, a progi pótlás is produkál mindenfélét, szóval szerintem ez nem annyira mérvadó. Bízz a Picikben, az egyáltalán nem biztos, hogy csak azért mert korábban nem fejlődtek tovább, az most is így lesz. Minden petesejt és minden spermium más-más.
De amúgy sajnos az orvosok többsége azt nézi, hogy legyen meg a beültetés mert azután kap pénzt az intézet, ha jól tudom. Ezért törekszenek arra, hogy lehetőleg kerüljön be az embrió az anyaméhbe. De azért arra is van elmélet, hogy a méh ideálisabb közeg egy kis embriónak, mint a mesterséges tápoldatok. Nagyon szorítok!!
Sziasztok!
Negyedik lombiknál tartunk, eddig minden alkalommal 2 db 3 napos embriót kaptam vissza. Fagyasztani sosem sikerült. Most 2 db 2 naposat kaptam vissza, fáj a derekam és a hasam alja. Mi a véleményetek? kinek milyen tünete volt?
Valamint azt nem értem, ha nem sikerül fagyasztani, akkor miből gondolják, hogy a méhben tovább megy? ( azt mondták, nem volt megfelelő a szerkezete a fagyasztáshoz) nem értem? hátha valaki talpasztaltabb. Köszönöm a válaszokat.
Szia!
Férfi oldal ki van vizsgálva rendesen? Úgy tudom a 4. napon lépnek be az apai sejtek az osztódás folyamatába. Így nekem ez jutott először eszembe.
Dns fragmentációt nézetnék.
Sziasztok,
Az alap "kötelező" vizsgálatokon kívül milyen vizsgálatokat célszerü még elvégeztetni?
Ki mit csináltatott meg plusszban?
Nekem eddig legalábbis volt megfelelő számú petém, viszont kb 3-4 nap után nem fejlődtek tovább!
Van esetleg valakinek ötlete?
Köszönöm!!!!!
Sziasztok, Sajnos nekünk a 2. sem sikerult, most a beütetésig sem jutottunk el...:(
Nem tudja valaki, hogy ebben az esetben mikor indithatjuk a következö stimut? Hány hónapot kell kihagyni, hogy ha nincs beültetés?
Ki mennyit hagyott ki?
Köszönöm!
Sziasztok!Szeptemberre tervezzük a következő stimulációnkat külföldi klinikán. Egy ideje nem kellett hormonokat vennem Magyarországon, mert szünetet tartottunk. Azonban már a legutóbbi alkalommal sem volt könnyű beszerezni a kint felírt készítményeket. Nem volt forgalomban, hiánycikk volt, stb.
Ezért szeretném megkérdezni, hogy az alábbi készítményeket az utóbbi időben Ti be tudtátok-e szerezni itthon és ha igen, akkor hol. Az Európa Patikával is felvettem már a kapcsolatot, ha úgy alakulna, akkor velük hozatom meg a készítményeket.
Lista:
GONAL-F pen, bármilyen kiszerelésben
PERGOVERIS bármilyen kiszerelésben
CETROTIDE 0,25 mg-os por és oldószer kiszerelésben
OVITRELLE pen vagy ampullás kiszerelésben
DECAPEPTYL 0,1 mg-os oldatos injekció
Synarel spray
Köszönöm a válaszokat előre is!
Sziasztok!
Van itt valaki akinek hasimoto betegsége van?
Le írná nekem a tapasztalatait
Szia Rozbeta !
Engem érdekel Grúzia. Kérdezhetek ?
Napsi
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg