Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia Zizike79!
Köszi, de jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül! :D Korábban rengeteget bringáztam, versenyeztem is (mtb), ismerőseim közül akik természetes úton estek teherbe, még sokáig bringáztak és volt aki futott is, de én nem merek, főleg, hogy olyan sokat vártam erre az állapotra.
De most hogy benne vagyok, egyre nehezebb megállni ezeket a dolgokat. De legalább akkor a 12. hét után tornázni majd biztosan elmegyek, ha komolyabb sportokba nem is szállok bele. Nehéz.. :/
Kedves Lányok!
Nekem egy olyan kérdésem van hozzátok, hogy aki sikeresen betöltötte a 12 hetet, biztonsággal mi az a sport, amit mertek csinálni?
Nekem meglehetősen aktív életem volt teherbeesés előtt és már most a 4. héten nagyon hiányzik a mozgás, de nem merek kockáztatni. A sok sportból csak a séta és a könnyű túra maradt egyenlőre.
Ki az közületek, aki ennél többet vállalt be és nem lett semmi baj? (pl. kerékpározás, futás, torna..)
Gondolom kismama jógát azt lehet majd büntetlenül.. :)
Köszönöm szépen!
Megtaláltam őket!
Bar en meg nem tartok ott, de mindenkeppen orvosal egyeztetve epitsd le FOKOZATOSAN! Es ha biztosra akarsz menni az egesz leepitest csak a 12 heten kezdd. De en kindenkeppen dokival egyeztetnek. Ha tovabb szeded mint kellene nem problema, de ha hamarabb abbahagyod mint kellene okozhat problemat.
Nem megijeszteni akarlak, csak inkabb legyen biztos, nem?
Lányok, akiknek sikerült babásodni segítenétek abban, hogy az Utrogestan hüvelygolyót meddig kell használni? 12 hét után abba lehet hagyni? Fokozatosan vagy egyik napról a másikra hagytátok el?
Előre is köszönöm ha válaszol valaki!
Én is bíztam a stimu utáni lehetőségekben, de mind tova szálltak.
Nehéz belőni az LH csúcsot, valóban több tesztet is kellene naponta csinálni, ahhoz hogy pontosabb képet kapjunk.
Nekem sem mindig sikerül a legerősebb csikot elkapni( naponta 1-et tesztelek), de látszik az hogy meddig erősödik, majd utánna halványabb. Én szerencsére érzem is, így nem nehéz belőni. Ebben a ciklusban 2* volt újra, volt a 11. napon és a 16. napon. Akkor volt 2 amikor a DHEA-t szedtem. Most a MACA-t szedem, gondolom ettől lehet bár még nincs egy hónapja hogy szedem.
Figyeld hozzá a méhnyaknyákot, az is segít.
Ha időzítés miatt nézzük az LH szintet kicsit érdekes mert amikor leesik a szint utánna 24-36 órán belül van az OVU valamikor. Még ez is elég tág időintervallum.
Ezen meglepődtem amikor olvastam. Talán nem is jó, hogy ennyi mindent tudunk. Van egy mondás: "Boldogok a tudatlanok...."
Hát igaz is.
Nálunk a szám nagyon változó volt, 3 és 18 millió közt mozgott, legtöbbször 5-10 millió volt, viszont sem a motilitás, sem a morfológia nem volt jó. Kb. 1% volt normális, ezért mindig ICSI kellett.
Sikeres lombikok:
13. FET
15. Stimus
Spermaszám általában 1-, de max 6 millió volt. Rossz alakú, szinte alig mozgó.
1. lombik -friss beültetés, 2 blaszto, biokémiai terhesség
2. FET 1 blaszto - 12. heti missed ab (kiderült nálam a leiden mutáció)
Következő stimu előtt spontán terhesség (itt már szúrtam végig a vérhigítót) - másfél éves... 🙂
Szia!
Nekem úgy volt,hogy első nap halvány,második nap erősebb(de kicsit halványabb,mint a kontrollcsík),hatmadik nap újra halvány. Szóval szerintem nem kell durván erősnek lennie a csíkoknak,de valami folyamatot azért kell,hogy mutasson!Valószínű a halvány jelenti az ovut,ha előtte és utána nem erősödik!Hanyadik naptól nézted?
Sziasztok!
Kicsit más kérdésem lenne, mint a lombik, de annyiban összefügg, hogy a 2. sikertelen lombikon vagyunk túl... Az orvosok azt mondják, hogy a stimus hónapot követő hónapban még dolgoznak a hormoninjekciók, fel van pörögve a szervezet, próbálkozzunk természetes úton ezerrel :). Ezen felbuzdulva vettem egy csomó lh tesztet, 25-ös érzékenységűt és csinálom. Ebben nem vagyok gyakorlott, azt kérdezném, hogy ez úgy működik, hogy ahogy közeledik az ovu, egyre erősödik a tesztcsík, vagy egyszer csak egy abszolút negatív nap után, amikor még halvány csík sincs, másnap pozitív lesz? Azért kérdem, mert tegnap este halvány volt a tesztcsík, de azért abszolút látható, azt hittem, h mára erősödik, de ma este meg nem is látszik. Nem értem a dolgot....
Szia Zsana!
Van egy fórum: Petesejtdonoros lombik.
Nagyon rendesek és segítőkészek a lányok, jó kis csapat! Írj oda is mindenképp!
És sok sikert! 😊🙏🍀
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg